Şimdi Ara

Arkadaştan sevgili olur mu? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • SıradanÇinkoKarbonPil kullanıcısına yanıt
    Üniversite arkadaşlığı hocam 3 yıl oldu. Bu sene mezun olduk ve çok vakit geçiriyoruz daha önce bu kadar vakit geçirmiyorduk ayrıca o zamanlar bu kadar çok konuşmuyorduk ama bu sene her şeyi beraber yapıyoruz gibi... Tabi her zaman beraber değiliz iş güç sonuçta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu yaparsam ve terslenirsem arkadaşlığımız biter diye korkuyorum.

    onu kaybetme korkusu ona yaklaşmaktan alıkoyuyor beni

    çok pis bi duygu
  • Hyakkimaruu H kullanıcısına yanıt
    Bir de o var haklısın aslında. Bu tür durumlar yaşayıp "hoşlanıyorum" dediği anda kızın soğuduğu anılar yaşayanlar da var evet. Riske değer mi değmez mi zaten başlık konusu bu. Ben değer derim. Konuşmayı bilen birisi ikna eder bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hyakkimaruu

    Üniversite arkadaşlığı hocam 3 yıl oldu. Bu sene mezun olduk ve çok vakit geçiriyoruz daha önce bu kadar vakit geçirmiyorduk ayrıca o zamanlar bu kadar çok konuşmuyorduk ama bu sene her şeyi beraber yapıyoruz gibi... Tabi her zaman beraber değiliz iş güç sonuçta
    Dostum kaybetmekten korkma.

    Onu sevgilin olarak ıstiyorsun madem o zaman sevgili olacak şekilde yaklaş. Ya da hiç ilişkiniz olmasın. Şu durumda zorla arkadaş kalmakla hata yapıyorsun bence.

    Hislerini mutlaka ama mutlaka yavaş yavaş aç derim ha nasıl açarım nasıl belli edeyim dersen o konuda bende başarılı değilim daha iyilerinden tavsiye al ama zorla arkadaş olmak.ıcın kasma derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaybetmekten korkuyorsan bitmiş zaten. Yanında kucağında yatarken saçlarıyla oynamak mı istersin? Yoksa böyle acı çekmek mi? Reddederse de 1 ay acı çekiceksin ama pişman olmayacaksın. Eğer kaybetme korkusunu yenemezsen kızı ilişkide limitleyeceksin ve bir süre sonra senden uzaklaşacak. She's not yours, it is just your turn.
  • Hocam konuyu okumadım ama bundan 3.5-4 sene önce bende aynı konuyu açmıştım şuan 3 seneden fazla bir zamandır sevgiliyiz ;)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sende öyle durmaz

    Şaka bi yana arkadaştan sevgili olur hemde daha güzel olur ama duygularını kontrol etmen lazım biraz. Kızla iyi anlaşıyosun eğlenceli vakit geçiriyorsun belki onunla iletişim kurmadığın günün bile olmuyordur. Kızda belki sana karşı aynı duyguları hissediyordur ama sürekli iç içe olduğunuzdan arkadaşız işte kafasındadır ya da adını koyup sonradan aranızdaki samimiyetin bozulmasından korkuyordur. Vakti zamanında benimde böyle güzel bir arkadaşlığım vardı ve keşke arkadaş olarak kalsaydık zamanla hoşlanmaya başladım ve öğrendimki kız zaten başından beri benden hoşlanıyormuş. Sevgili olduk adını koyduk sözde ama o arkadaşken geçirdiğimiz güzel vakitler yalan oldu. Kısa süre sonra da ayrıldık zaten. Bu yazdıklarıma rağmen hala sevgilim olsun bana taktik lazım dersen onuda yazarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer hoşlanıyorsan ya hep ya hiç olması lazım zaten. İçten içe sevdiğin biriyle arkadaş olarak kalamam şahsen
  • Arkadaştan sevgili olur da o kız arkadaşken olduğu gibi olmaz bunu unutma bu işi kıvırırsan yarın "haklıymışsın" dersin.

    Arkadaşlık ucuzdur, güvenilir görünmek yeterlidir, sevgili olmak pahalıdır biraz onun hayallerine yaklaşmalı, duygularına dokunmalı biraz da aklına yatmalısın.

    İlişki ve karakter durumunuzu bilmek gerekir, bazıları kızlarla anlaşamaz yanında "zararsız" bir erkek bulunsun ister durum buysa onu heyecanlandırman imkansız dostum.

    Senin kızdaki karşılığını bilmemiz gerekli ama ilk mesajında yazdığın gibi eski sevgili falan açıldıysa zor olur o iş benden söylemesi çünkü ihtimal görse böyle bir şey yapmazdı kızlar bu konuda erkeklerden kat kat akıllıdır.
  • Pat diye ben senden hoşlanıyorum dersen kabul görme oranın düşük kardeşim. Sarılamıyorum vedalaşırken filan yazmışsın, bundan sonra sarıl. Böyle böyle belli et, yeri ve zamanı gelince kıskandığını belli et, ama abartma. Belli bir süre sonra ne olup bittiğini hala anlamadıysan, bu düşünce sana zarar verir, açık açık konuş. Olmuyorsa da vaktini kaybetme, gider başka birine aşık olursun.

    Olursa bir sonraki kişi için tavsiye, tanımak için zaman geçsin diye bekleme, direk ilk başlarda niyetini belli et doğru yaklaşım budur. Ben de birini tanımadan aslında aşık olamam ama bu işler böyle kardeşim.
  • Söyle gitsin, içinde kalıp kanser olucana osur çıksın. İlk önce tüm kızlar ile alakanı kes ve bunu ona söyle. 1 hafta sonrada duygularını söyle.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.