Şimdi Ara

Satılık IPSec VPN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    İngiltere'de kayıtlı kiralamış olduğumuz sunucu üzerinde diğer servislerimizin yanında VPN server kurulumu gerçekleştirdik. Bu yapılanma üzerinden VPN hizmeti veriyoruz. Servis üzerinde dağıtıma yeni başladık. Özellikle Netflix üzerinde kullanıma uygun.

    Sunucu üzerinde kayıt tutmayıp aylık sınırsız bant genişliği max 100 Mbps hıza kadar kullanıma olanak tanınacak. Daha yüksek hız talepleriniz için iletişime geçebilirsiniz.
    Sistemi özellikle telefon üzerinden ya da sabit cihazlarınızdan IP değiştirmek ya da engelli servisleri aşmak için kullanabilirsiniz.
    Bunun yanı sıra yeni başlayan Netflix sansürlerinin önüne geçmek için İngiltere Netflix üzerinden de kullanıma olanak tanıyor.

    Ayrıca USA üzerinden de benzer servis yapılandırmasını hazırlamayı planlıyorum. Bildiğiniz gibi netflix destekli VPN hizmetlerinin fiyatları aylık 10 US civarlarında. Bu hizmet ile uygun fiyata engellerin aşılması hedefindeyim.

    Başlangıç fiyatı olarak aylık 3 TL olarak satışı gerçekleştireceğim. Eşzamanlı cihaz sayısı sınırsız olup ilk 24 saat için deneme hesabı paylaşabilirim. (apple destekli)

    Abonelik oluşturulması durumunda form ile tarafınıza bilgi vereceğim. Paket fiyatında değişiklik olması durumunda en az 1 ay önceden bilgilendirme yapılacaktır.

    Sistem Güvenli olup standart VPN güvenlik önlemlerini almanızı öneriyoruz. Talep doğrultusunda ayrıca tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.



  • Hocam kolay gelsin. Ben bu hizmeti almak istiyorum. Bulunduğum iş yerinde fortinet cihazı yüzünden internette bazı siteler(alışveriş, haber vb.) engelli. Bu sistem ile erişim yapmam mümkün mü?
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.