Şimdi Ara

WoW Classic <Overkill> Ashbringer - Horde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Discord sayfamız:https://discordapp.com/invite/mU4g6m

    Uzun yıllardır beraber oynayan bir kaç arkadaş Classic'te kafamıza uyan bir guild bulamamamız sonucunda elimizi taşın altına koymaya karar verdik. Hedefimiz uzun vadede Naxx'ı farma alacak, beraber BG farmlayacak international bir guild oluşturmak. Guildin ismini çok uzun süre düşündük ve orijinal olması için özen gösterdik, gördüğünüz gibi klişelerden uzak ve oldukça yaratıcı...

    An itibariyle sayımız çok az ama yıllar içerisinde kurduğumuz ya da katıldığımız guildlerde beraber oynadığımız pek çok arkadaş oldu, onların da bize katılacağını umuyoruz. Buradan da pek çok arkadaşla beraber oynadık zaman içerisinde. Özellikle WotLK, Cataclysm'in başı ve Legion'da aktiftik, çeşitli guildler kurduk, elimizden geldiğince content'i farma aldık.

    Her guild yazar gerçi de, biz guild içerisinde eşitlikçi bir yönetim anlayışı güdüyoruz yıllardır. Elini taşın altına koyan, guilddeki arkadaşların kıymet verdiği herkesi yönetime dahil edebiliyoruz, gelen kalabalık gruplar içerisinden yöneticilik yapabilecek arkadaşlara çeşitli görevler vererek şeffaflık sağlıyoruz ve ayrışmaların önüne geçiyoruz. Geyiği teşvik ediyoruz; raidleri ya da guildi nazi disipliniyle yönetmeye karşıyız ama yine de işi etkin bir şekilde götürüyoruz. Her şeyin yerinde ve kararında güzel olduğunu düşünüyoruz.

    Phase 1 için ilk hedefimiz 20 25 kişi toplayıp Onyxia'yı temizlemek ve sonrasında hızla Molten Core'a başlamak. Guildi kuran tüm arkadaşlar güncel content'i temizledi halihazırda (ben hariç, ben slackledim sdf). Classic'te pug kurma ve raid yönetme tecrübemiz var, server'da tanıdığımız ve zaman içerisinde bize katılacağını tahmin ettiğimiz kişiler de var.

    Eşitlikten bahsetmiştik, guild içerisinde loot dağılımını main spec DKP sistemiyle yapacağız ve main tank hariç officer, GM vs. kimsenin herhangi bir önceliği olmayacak. Trial da GM de aynı DKP'yi alacak ve aynı koşulları sağlaması gerekecek raid'e katılabilmek için. Guild yeterince kalabalık hale gelip de oyuncular arasından raid için adam seçmemiz gerekirse performans bazlı bir sistem uygulayacağız. Performansı da götümüzle değil de, istatistiklerle ölçeceğiz. Survival, raid'e katkı, dps ve hps göz önünde bulundurulacak yalnızca. Yani GM ya da officer beceriksizse sırf guild'de memurluk yapıyor diye raid'e alınmayacak.

    En başta da belirttiğim gibi international olarak kuruyoruz guildi şu anda, türk/yabancı dengesine göre gerekirse discord'da iki kanal üzerinden raid yöneteceğiz. En son oynadığımız guild international'dı ve raid lead'ini guild'deki arkadaşlar yapıyordu. Toplama leveling guild'ine (ZUG ZUG) content temizlettiler (Ragnaros kesmediler sanırım henüz ama guildden ayrılmasak bu hafta keserdik). Uzun vadede oyuncu kitlesine göre tamamen türk guildi haline de gelebiliriz belki ama 40 kişilik raidlerin sürdürülebilir olması için yabancı takviyesi şart gibi.

    Raidlere invite'lar perşembe ve pazartesi günleri Türkiye saatiyle 21.00'de başlayacak; 21.30'da raid'e başlamış olacağız. Avrupa'yla iki saat zaman farkı olduğundan daha erkene çekemiyoruz ne yazıkki.

    PvP konusunda da oldukça hevesliyiz açıkçası, retail'de high end arena ve rbg tecrübemiz var. PvP yapmak isteyenlerin sayısına göre BG grupları da çıkartacağız, daha önce <House of Batiatus> ya da <Nine Plus One>'da bizimle oynayan arkadaşlar WotLK ve Cataclysm döneminde arena ve rbg'lerde ne kadar eğlendiğimizi ve neler yaptığımızı hatırlar sanırım (rbg'de HWL + %0.5'lik dilime girip title alan bir iki kişi çıkartmıştık; arena'da da iki tane 2.2k civarı 3v3; bir tane de battlegroup'un ilk onunda yer alan 5v5 takımımız vardı 20 - 25 kişinin aktif olarak oynadığı guildde). Yine world pvp'de de aktif olmayı hedefliyoruz, ortalığı birbirine katma potansiyelimiz yüksek.

    TL;DR: Eğer Ashbringer'da horde oynuyorsanız, içinde yer aldığınız guildde aradığınızı bulamadıysanız, oyuna yeni başlayacaksanız, bizi hatırlıyor ve tekrar beraber oynamak istiyorsanız, guild kadrosu oturana kadar en fazla iki hafta civarı pug'larla ya da başka guildlere yamanarak raid yapmaya vs. dayanabilecekseniz başımızın üzerinde yeriniz var.

    Not 1: Class ya da karakter level'ı ayırt etmiyoruz şu anda ama class'ların elden geldiğince homojen dağıldığı bir yapı oluşturacağız (hatta rogue arkadaş warrior roll'ledi, ben de shaman roll'ledim priest'i bırakıp).

    Not 2:Oyun içerisinden Nepenthe, Hokkabaz, Gurthok, Coldblood, Redwyne, Kamanan veya Hironex'e whisp atabilirsiniz guild invite için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E690B3CC5 -- 9 Kasım 2019; 12:32:40 >







  • Başarılar
  • Raid progressinizde başarılar
  • Teşekkürler.

    Warrior yoğunluğumuz arttı. Kalan class'larda alımlarımız devam ediyor. 50+ level tercih ediyoruz ama istisnalar uygulanabilir.
  • 60 level sayımız 30'a ulaştı. Ağırlıklı healer gerekli şu an.

    Pug destekli 30 kişilik raidle Onyxia one shotlandı. MC 8/10 geliyor tek runda, Domo summonlasak o da inerdi ama malesef douse yoktu.
  • DKP sisteminin detaylarını da bu haftasonu yayınlayacağız. Kimsenin DKP saklamaması için çeşitli önlemler alıp item kırma olayının mümkün mertebe önüne geçeceğiz. Alımlar devam ediyor. Warrior haricinde class'lardan alımımız var. Özellikle healer eksiğimiz var. Druid ve priest sayımız az.
  • Holy priest, mage ve warlock dışında alımlarımız şu an için durdu. Bu classlar oyun içinden bize ulaşabilir.
  • WoW Classic <Overkill> Ashbringer - Horde

    Ragnaros ilk try'da indi. Resto shaman ve 1 range dps lazım bize.
  • Discord kanalınız devam ediyorsa davet linkini günceller misiniz?
  • Hala aktif misiniz?
  • Evet.

    MC farm statüsünde, bir buçuk saatin altına çekmeye çalışıyoruz raidleri.
  • Casual olarak katılmak isterim size. Yalnız bir sorum var realmdaki ally/horde oranı nedir?
  • Shaman ihtiyaci olmadigindan farkli bir guilde gectim, su anda Enhancement oynuyorum da Resto gear dizince heal gececegim. Ileride yer olursa buraya da yazin da haberimiz olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: felsefesever

    Casual olarak katılmak isterim size. Yalnız bir sorum var realmdaki ally/horde oranı nedir?
    55-45 alliance.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.