Şimdi Ara

Amd Agesa 1.0.0.4 AC/DC (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arsenik kullanıcısına yanıt
    hocam aynı anakart ve aynı işlemci bendede var daha yapmadım guncellemeyı beta oldugu için sıcaklıklarda düşüklük varsa yapayım bende. yanlız bu dediğniz ram olayı fln cok anlamıyorum guncellemeyı yapsam ramleri xmp ile 3000 mhz e alsam öle kullansam skıntı olur mu default halinde bu geardownmode fln anlamıyorum fazla default kullansam skıntı olur mu
  • musti_zzz M kullanıcısına yanıt
    Biosu kurcalamaktan korkuyorsan beta yükleme bence. Bende sıcaklıklar düştü 7 derece kadar. Seçim senin.
  • evet görüş alalım yeni biosta sıkıntı yaşayan var mı?önceki biosta bu eyiydi şimdi olmadı veya yeni bir sorun çıktı gibi?

    anladığım kadarıyla kuran memnun ki ses çıkmıyor kimseden.oynamazsanız sağını solunu güzel bence ama daha geliştirirler mi illaki.
  • bende x470 prime pro ile beklemedeyim gelsin kurucam gerci abba da iyiydi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmzamdaki sistemle yeni biosu kurdum. Herhangi bi skinti yasamadim sicakliklar 7-10 derece dusuk bf5 , R6 gibi oyunlarda test ettim bf5 de max sicaklik 58 dereceydi. R6 da max 53 dereceydi. Bios default ayarlarinda sadece xpm ile ram 3000 yaptim. İslemci 4200 mhz de calisiyor oyunlarda voltaj olarak 1.4 calisiyor ama sicakliklar dustu biraz daha. oyun testleri 1.5 saat yaptim bi sorun gormedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jake Lockley

    evet görüş alalım yeni biosta sıkıntı yaşayan var mı?önceki biosta bu eyiydi şimdi olmadı veya yeni bir sorun çıktı gibi?

    anladığım kadarıyla kuran memnun ki ses çıkmıyor kimseden.oynamazsanız sağını solunu güzel bence ama daha geliştirirler mi illaki.
    Birkaç gün önce 1.0.0.4 resmi sürüm geldi 1909 taze kurulum yaptım cinebench R15 skorlarında biraz düşme var 2950civarı, 1.0.0.3 ABBA ile 3015-3050 arası değişiyordu psikolojisine göre. Sıcaklıklarda bir değişim yok boşta hala 50C civarı çalışıyor. ABBA ile oyunlarda 4200mhz çalışıyordu bunda da aşağı yukarı aynı arada 25-50mhz kıyak yapıyor ama genellikle 4200'de çalışmaya devam ediyor. Direkt bire bir fps kıyaslaması yapmadım düşüş var mı emin değilim.

    Son olarak da eski biosta Corsair RGB Pro'lar 3600 xmp ile çalışmıyordu manuel girmek gerekiyordu, yeni sürümde XMP ile çalışmaya başladı ram konusunda da iyileştirmeler var gibi.




  • Serkandrgn kullanıcısına yanıt
    iki çeşit bios vardır birincisi performans verir abba gibi ve ikincisi stabilite verir ac/dc gibi.stabilite getiren bioslar maalesef performans düşüşü yapabiliyor ama stabiliteyi sağlamadan sürekli performans veremezsin.son biosta 100'den fazla hata düzeltildiği söyleniyor.bundan sonraki bioslarda artık altyapı olduğuna göre performans ne kadar verecekler diye bakacağız.

    ben bir iki oyuna baktım öyle bariz bir düşüş yok ama benchmark programlarında farkedilen hafif bir düşüş vardı 1903 sürümü varken şimdi 1909 ile tekrar detaylı bakmak lazım sadece SOTTR ve firestrike'a baktım.ramde iyileştirme var çünkü aida64 ram testinde 67 ns altına düşmüyordu şimdi 65 ns.ben performans için acele etmiyorum sonraki de hata düzeltsin iyice otursun altyapı performans kolay.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.