Şimdi Ara

Gunluk Kullanim Outdoor Bot Onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba ben günlük şehir hayatında gidebileceğim rahat ve su geçirmeyen bir bot almayı düşünüyorum.Önceden salomon x ultra 2 ayakkabıyı kullandım.Kullanım ömrü bittiği için yeni bir ayakkabı almayı düşünüyorum.Ha yeniden aynı ayakkabıyı al diyenler olursa, bileği kısa olduğundan çok su alması ve kumasinda belli bir kullanım sonrası ıslaklık hissi oluştuğu için almayı düşünmüyorum .Rahatlık açısından salomon ayakkabılar kadar rahat ayakkabı aramaktayim önerilere açığım bütçe 1000 hakkettigini düşündüğüm ayakkabı olursa belirli miktarda bütçe artirabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selamlar, aynı şeye benim de ihtiyacım var. Günlük kullanım için outdoor bot arıyorum. Günümün büyük kısmı ofiste geçiyor ama dışarıya çok sık çıkıyorum. Ayakkabı değiştirmek eziyet oluyor. Storm Strike ' a bakıyordum fiyatı da inanılmaz düşmüş. Ama bununla ilgili sıkıntım da insanlar çok terlettiğini yazıyor. Kullanan ya da ihtiyaca yönelik öneri yapacak biri var mı acaba? Teşekkürler.
  • Evet arkadaşlar yok mu tavsiyesi olan .Under armour modellerine baktım ua verge gtx modeli iyi duruyor .Tabi bir outdoor markası degil.Kullanan çıkarsa yorum alabilir miyim diğer under armour modellerini kullanan arkadaşlarda yazabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicand -- 1 Aralık 2019; 1:8:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goretex isterseniz merrell alverstone gtx mid alabilirsiniz.Çok rahat bir ayakkabıdır.
    Dry select olarak Merrell Phoenix 2 Mid Thermo Mid alabilirsiniz.
    Merrell ayakkabılar rahatlık açısından ilk tercihimdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.