Şimdi Ara

Ocak ayı hüsran olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fatih Hoca her maçtan sonra Ocak ayı diyor ama sattığın kadar al kuralı var. Hüsrana hazırlıklı olun. Elimizde para edecek kim var? İlk olarak Belhanda'nın gitmesi gündeme gelecektir ama bizden yıllık 4 maaş aldığını unutmamak lazım. Bu parayı ya Araplar yada Çinliler verir. Şanslıysak gider. Feghouli için de aynı durum söz konusu.

    Mariano ve Nagatomo'nun sözleşmelerinin bitmelerine 6 ay kaldı. Kimse bonservis ödemez.

    Babel daha yeni geldi kapı gibi 3 yıllık sözleşmesi var gitmez.

    Marcao-Luyindama ikilisinden birine sürpriz bir teklif gelebilir ama hiç sanmıyorum.

    Olacak senaryoyu yazıyorum. Mariano kadro dışı kalacak. Yerine Linnes gelecek. Onyekuru bedelsiz kiralanmaya çalışılacak. Yabancı sınırını açmak için birini göndermek gerekecek Onyekuru gelirse. Seri'yi geri göndermek gündeme gelecek. Sonra da hoca yine çıkacak yazı bekleyin sattığın kadar al var diyecek







  • 13 m ya soktuğu adamı 6 ay sonra üstüne para verip anca kiralayabildi bu yönetim
    eylülden beri göndereceğim dediği adamları bırak bonservisi anca maaşının bir kısmını ödetip alır arap kulüpleri bile

    belhanda ya 10m teklifleri gelirken kalsın diye özel görüşme yaptı ya
  • Ocak ayı çok açık ve net bir şekilde hedef saptırmadır, sorunları erteleme çabasıdır. Sanki 10 milyon transfer geliri elde edip iki bek, bir oyun kurucu alacağız.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Manciaa

    Ocak ayı çok açık ve net bir şekilde hedef saptırmadır, sorunları erteleme çabasıdır. Sanki 10 milyon transfer geliri elde edip iki bek, bir oyun kurucu alacağız.
    Haklısınız.

    3 aylık koca transfer döneminde, mantıklı hamleler yapamayan ekip gidip devre arası gibi kısıtlı bir sürede ne yapabilecek ?! Ayrıca hangi aklı başında takım devre arasında iyi oyuncusunu bırakacak ?!

    Sezon başında 7-10 arası satabileceğin 2 ismin ederi dibe vurmuş durumda. Ancak kapalı kapılar ardında yapılmış 'göstermelik' anlaşmalarla gönderebilirsin bu isimleri. Aksi halde kimse almaz. Adamların maaşı belli. Yaşı belli, sözleşme süreleri belli.

    Mariano,Nagatomo beş para etmez zaten. Gönderebileceğin tek formül,maaşlarını ödeyip sözleşme fesh etmek. Ya da ülekerinde bir takıma itelemek.


    Geriye Luyindama,Marcao kalıyor. Bunlardan birini satsan, onca eksiğe bir eksik daha eklenecek. Kadronda hali hazırda 5 oyuncun zaten kiralık. Onları sayma. Yerli oyuncun da yok sayılır. Üstüne bekler ve stoper ekle. Feghouli ve Belhanda giderse o bölgeleri de ekle.

    Şunu da hatırlatmak fayda var. Yaz transfer döneminde satıp bütçe oluşturabileceğin oyuncu da kalmıyor. Diagne dışında. Berbat bir hale sürüklenmiş durumda Galatasaray. Bunun sorumlusu da Galatasaray'ı yönetenler ve başta da Fatih Terim'dir maalesef.


    Devre arasında yapabileceği hamleler de olsa olsa ligden vasat ya da vasat üstü birine,astronomik bedeller ödeyip transfer etmek olur. Veya N'Diaye,Onyekuru gibi isimler yeniden kiralanır. Yanına da Emre Çolak,Semih Kaya eklerler evlat kategorisinden. Bir de ne olduğu meçhul bir bek. Oldu bitti.




  • laf olsun diye söylüyor ne yapıcak, onyekuru getirilmeye çalılır orda yoksa işte olcağı bu 1 adam daha alınır işte belhanda yerine 2 gün sonra unutulur 1-2 galibiyetle işte. hele uefa gidilirse.

    ama anlamadığım fatih hoca o kadar diyor ama aynı adamları oynatırsa adamlar bilerek gol bile yedirir düzgün oynamaz nasılsa biticek yollucak adam diye vs. orası ilginç.. nagotoma mariano sallamıyor misal bilerek oynamıyorlar laf olsun diye..ama hoca bunları sürüyor linnesi kesin alır sözleşmesi olanda gitmez zaten gs de kimsede para etmez muslere dahil
  • Olmaz olmaz temmuzu bekleyin derler herkes temmuzu bekler, temmuz gelir ocağı bekleyin derler! Kafamız değişmedikçe onlar ceplerini doldurur bizde burdan şu olsun bu olsun deriz! Taraftar değil seyirci lazım hani futbol eylence sekterü ya bir nevi işte buna seyirci lazım nasıl parasını ödediğinnin karşılığını istersinya hah işte o seyirci lazım. Bizler taraftarız holiganız neymiş ft 20 kupa almış napalım geçmiş geçmişte kaldı şimdi napıyor beni eylendiremiyor neden maçına gideyim? Neden forma alayım? Avrupada maça gidip maça sırtını dönen seyirciler vardı bakın taraftar demiyorum çünkü oynanan oyundan memnun olmayan seyirci var eylenemiyorlar! Ft çıkıp ne diyor bana seyirci değil taraftar lazım çark kurnazı seni. İyi oldu hemde çok iyi oldu bir galatasaraylı olarak beşiktaşın rekorunun kırılmasını istedim açıkçası. Daha kötü günler önümüzde bekleyin ve görün..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ike -- 7 Kasım 2019; 2:41:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.