Şimdi Ara

Netflix, eski model Samsung TV'lerdeki desteğini sonlandırıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Evimizdeki televizyonlarımız sıklıkla değiştirdiğimiz veya yenilediğimiz elektronik eşyalardan değildir. Bu nedenle kullanım süreleri de uzundur diyebiliriz. Ancak TV modelimiz eskidikçe, desteklediği teknolojiler de gittikçe azalıyor ve bunun son örneği ise Netflix.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi'nin MIUI 11 arayüzünün kararlı sürümü 12 telefona ulaştı



    2010 ve 2011 modeller etkilenecek



    Netflix tarafından yapılan yeni bir açıklamaya göre şirket 2 Aralık tarihinden itibaren eski model Samsung TV'lerdeki desteğini sonlandıracak ve bu cihazlarda artık Netflix kullanılamayacak. Şirket bu durumdan etkilenecek kullanıcılara, Netflix platformuna nasıl erişecekleri konusunda bilgi verdiklerini de belirtiyor. Bu durumdan 2010 ve 2011 yılında üretilen Samsung TV'lerin etkileneceğini de söyleyelim.





    Samsung'un sitesindeki açıklama ise şu şekilde: "Netflix, 2 Aralık 2019 itibariyle, teknik kısıtlamalar nedeniyle, Netflix akış servisinin artık Samsung dahil olmak üzere bazı tüketici elektroniği cihazlarında desteklenmeyeceğini açıkladı." Buna ek olarak Samsung 2011 yılından sonra üretilen akıllı TV modellerinin bu durumdan etkilenmeyeceğini belirtti.




  • Kullanılmıyordu ki zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki o uygulamaları tv den kaldırabilecek miyiz? Hem zorla uygulama kuruyorlar, hem çalışmayacak diyorlar, hem de kaldıramazsın diyorlar. Saçmalığın daniskası!

  • Ulan Smart TV aldık içinde Youtube Netflix Spotify bilmem ne uygulamaları rahatça kullanabilelim diye. Tv’ler telefonlara döndü, yok her sene upgrade etmeniz lazım yoksa uygulama desteği kesilecek. Telefonmu kardeşim bu her sene değiştirelim. Televizyon dediğin bozulana kadar evladiyelik bir cihaz. Ben şimdi bu gün sorunsuz kullandığım Netflix’i 2 aralıktan sonra kullanamayacak mıyım? Sebep?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt
    ANDROID TV BOX al kurtul...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    ANDROID TV BOX al kurtul...
    Android tv boxların çoğu netflix i 480p ancak açıyor. Resmi destekli cihaz almak gerek. Amazon FREE stick, xiaomi mi box vs. 4k bile izlenir o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi sözde “teknik kısıtlamalar” nedeniyle güncel Netflix versiyonlarını kullanamayacak deseler, bi nebze anlaşılır ama daha düne kadar çalıştıran televizyonun desteğinin kesilmesinin hiçbir mantıklı açıklaması yok bence. 2011 model Samsung Smart Tv kullanıcısıyım, kumandanın üzerinde olan bir çok servis kapandı. Basınca hata veriyordu. Veriyordu çünkü artık smart kısmı çalışmıyor. Yıllar önce de YouTube aynı şekilde desteğini sonlandırmıştı. Her 4-5 yılda bir televizyon mu değiştirelim yani. Tamamen saçmalık. Keşke akıllı tv olmayan, ama panel özellikleri vs. yüksek olan bir cihaz olsa piyasada. Bilgisayarımı bağlayıp en smart şekilde kullanırım zaten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CAN@ -- 9 Kasım 2019; 19:7:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    https://www.iptvinsider.com/netflix-4k-android-box/
  • TV'yi PC'ye bağlayın rahat edin.
  • Çare belli al bi Mi Box S tertemiz :D

  • Android televizyon dışında akıllı tv alınmaz.
    Alınırsa sonuç bu olur.
    Uygun fiyatlı tv alıp yanına birde Nvidia shileds alındımı mükemmel sisteminiz olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix şaşırttı, genelde en eski uygulamalarını bile çalışır vaziyette tutuyorlardı...

  • LG ye dokunmasında kimi götürürse götürsün !

  • Televizyonların akıllı özellikleri nedeni ile fiyatları aşırı derecede artıyor ama yüksek para verilen televizyonlar çok uzun süreli bir yatırım olmasına rağmen.kısa sürede eski muamelesi yapılıyor. televizyonun akıllı özellikleri ya çabucak kaldırılıyor. yada yeterince işlevsel olmuyor. doğal olarak televizyona boşuna servet dökülmüş oluyor benimde 2014 model samsung tvm var. yakın zamanda spotify kaldırıldı.diğerlerinin kaldırılması da yakındır. zaten netflix ve youtube en yüksek kalitede (1080p en yüksek mbs ile) açmasına rağmen görüntü kalitesi sd gibi gözüküyor bu yüzden alternatiflere başvurmak zorunda kalıyorum. akıllı tv özellikli bir tv almak yerine paneli kaliteli düz tv alıp tvbox almak çok daha mantıklı akıllı tv olmaması sayesinde modeline göre çok yüksek karlar elde edilip. akıllı tv özelliklerinin çok daha kalitelisini 300 - 400 liralık bir tvbox ile çözmek daha ekonomik, daha işlevsel ve daha akıllıca

  • akıllı televizyon almak yerine donanım üstü televizyon tercih edilmeli. mibox ya da apple kutu alır netflix-youtube gibi populer uygulamaları izlemeye devam edersiniz.
  • Netflix kumandada "netflix" tuşu koymayan firmaları önerilen TVer listesine koymuyor ve bunun gibi baskılar yapıyor. Samsung da çok beğendiğim sade kumanda tasarımında ısrarcı. Netflix i hesabını kapatırım ama Samsung Tv den vazgeçmem.

  • bu teknoloji işlerinin de cılkını çıkartıyorlar yine bu platformlar 1293819283 adet parçaya bölündükçe kendi kendilerini bitirecek teknolojilere evriliyor (netflix,amazon,hulu,blue tv,hbo,disney plus, spotify) . bu sistem 3 yıl sonra kendini daha farklı ve efektif bir sisteme dönüştürecek müzik ve diziyi birlikte sunabilecek youtube yada satın almalarla birlikte apple tv kazanacak diye düşünüyorum.

  • Şimdi geleceği düşünmeden o cihaza Eşşek kadar netflix butonu koyan TV üreticileri düşünsün. Gördüğüm en saçma, itici özellik idi. Fonksiyonel olsa neyse, istediğini atardın ama şimdi bir halta yaramayan saçma bir buton olarak kumandanın ortasında duracak...

  • ipad vb. cihazlardan yansıtarak 1k-4k rahatça izlenebiliyor mu ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    ANDROID TV BOX al kurtul...
    Böyle saçma sapan şeyler almamak için SMART TV almışım zaten. Samsungun en sevdiğim yanı tasarımı sadeliği akıcılığı idi yani bi anlamı kalmıyor içindekiler gidimce. Zaten yüklenebilen 5 tane jhgulama var

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.