Şimdi Ara

araç içi oto el süpürgesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
71.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • araç içi oto el süpürgesi tavsiyesine ihtiyacım var.

    çakmaklıktan çalışabiliecek, araç paspaslarındaki en ufak tozu güçlü bir şekilde emecek bir süpürgeye ihtiyacım var...ne önerirsiniz? aşağıdaki ürün nasıl? cok mu pahalı 151 YTL bir araç içi süpürge için?

    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=26065&productid=otm331825#tablnk



  • Hiç bir araç içi oto el süpürgesi evde kullanılan süpürgeler gibi temizleyemiyor bence. Araç içi oto el süpürgesi olmasına rağmen (iyi bir marka) ben hâlâ o koca süpürgeyi çıkarıp içini temizliyorum. Kesinlike çok daha iyi.

    edit: Ve son mesajlarını okudum, sana bir şey söylemek istiyorum.

    "Sakınan göze çöp batar."



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SARSLAN -- 10 Mayıs 2007; 23:34:03 >
  • 151 milyona git bi elektirk süpürgesi al
    arabayı baştan başa çektir heryanını
    o kadar para küçücük süpürgeye verilmez+elektrikli süpürge kadar da performans gösteremez
    bence araç içi süpürgeyi filan boşver;evin önünde indir süpürgeni onunla çekitr haftada 1-2 defa
  • 151 ytl araç süpürgesi için çok gibi.

    http://www.otopol.com/product_info.php?products_id=125761

    daha ucuza maledebilirsin.
  • bende fakirin jarjlı el süpürgesi var çok iyi çekiyor çokta memnunum tavsiye ederim
  • en iyisi uzatma kablosu ile evinden elektrik süpürgesi ile çekmek elt. el süpürgeleri ne kadar iyi olursa olsun iyi çekmez
  • bende simbo var babam almış küçücük bişe başlığı flnda var çakmak girişinden çalışıyor çekişi de fena sayılmaz 20ytl ye almış öle 150ytl ne gerek var anlamadım o kadar detaylı demizlik yapacaksan ver 5ytl otomobil yıkamacısı yapsın
  • 151 ytl çok fazla el süpürgesi için ve hiçbir elektrikli süpürgenin yaptığı gibi randıman vermez
  • Bu ıslak-kuru bir elektrik süpürgesi ve şarjlı.
    Islak olması demek, koltuklarınızı deterjanlı bezle silerek, fırçalayarak temizleyebilir ve sonrasında vakum yapabilirsiniz.
    bu yüzden fiyatı normal.

    ama tabii ki evlerimizde kullandığımız makineler gibi bir performans bekleyemeyiz.
  • uzun bi uzatma kablosu yaptır benim gibi. biz 5. kattayız. balkondan aşağa sallayıp, istediğim temizliği yapabiliyorum. ister süpürgeyi indir. ister halı yıkama makinesini indir ... yaptığın temizliğe değsin.
    kolay gelsin.
  • evet çok fazla 151 ytl normal bi makina 25 ytl
  • Normal bi el süpürgesi alsan daha hesaplı olur bence de.
  • elektrik süoürgesi fazlasıyla yetr
  • kardeşim o parayla otomobil taksidi ödersin
  • ........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySerkan -- 13 Ocak 2008; 21:59:53 >
  • Sinbo kesinlikle 5 para etmez hiçde çekmıyo premıer vs hepsı aynı
  • evim 7.nci katta olduğu için ev süpürgesini kullanamam.küçüklerde anca sinir bozuyor.tamam kağıt vb.hafifleri çekiyorda ufacık taşlar bile kalıyor.bende sert bir süngerle temizliyorum.yani ondan randıman bekleme.
  • Madem o kadar parayı gözden çıktın. Kesinlikle 9,6volt 8,4volt gücünde falan al. Ucuz olanlar genelde 3,6 4,8volt falan oluyor. Ben ucuz diye felix marka bir şarjlı el süpürgesi aldım, mümkünatı yok otomobildeki çakılı taş kum parçalarını çekemiyor taban dösemesinden alamıyor içine.

    Markalı birşey almaya dikkat et, çünkü markalı olanlar üzerinde çekiç gücü yazıyor. Motor gücü demiyorum, çekiş gücü diyorum.

    Misal elektrikli süpürgelerde vay şu marka 2000watt mış yok şu 2500 watt mış diye alıyoruz ama asıl önemli olan emiş(çekiş) gücü. Bunu da iyi markalar yazıyor ürünlerinin üstüne. Roventa, dyson v.b. markalar buna dikkat ediyor.

    Ucunda döner fırça olan süpürgeler de çok revaçta ama otomobilde araya köşeye girmez, otomobil için minik ama güçlü bişeyler seç. Çinde üretilen basit markaların otomobili temizlemediğini görünce üzülmezsin.
  • 150 tl ye 12 kere oto yıkamacıda iç dış aracını yıkatabilirsin. Yahut bazı benzinliklerde bulunan 1tl ye çalışan süpürgeler ile 150 defa aracını güçlü bir süpürge ile süpürebilirsin haftada 1 kere süpürdüğünü düşünürsen 3 yıl boyunca bu işlemi yapabilirsin. Araç içi oto süpürgesi bi aşamaya kadar temizler. Ben de aracın içindeki tozdan kirden rahatsız olduğum için bi ara düşündüm ama gereksiz.
  • Yıllardır süregelen bu ihtiyacı ucunda üçlü priz bulunan 15 mt kablo ile çözdüm.Balkondan sarkıtıyorum.Evde eşimin daha az kullandığı bir süpürge var KENNWODD onu indiriyorum.Güzelce içini süpürüyorum.Yıkama işine de şöyle bir çözüm buldum.Ana saatin olduğu yere bir çeşme taktırdım.Çeşmenin açma kapama aparatı seyyar.(sadece sahibinde ).12 metre de dayanıklı hortum aldım.Daha önce internetten gördüğüm değişik başlıkları olan yıkama tabancası aldım.Hafta sonları arabayı apartman kapısı önüne getiriyorum.Önce tozunu tazyikli suyla aldırıyorum.Kendi aldığım özel şampuanla yıkıyor,yine tabancayla durulayıp kuruluyorum.Çeşme ve tabanca bağlantılarını da hortum kelepçesi ile sıkıyorum.Tertemiz 3 yıkama parasına tümüne sahip olabilirsin.Bir de bugün matbaacı bir arkadaş yıkama sonrası ayak altına serilen kağıtlardan getirdi,herşey süper.En azından neyle yıkandığını biliyorum.Daha önce adi deterjanla yapılan yıkamalar sonucu arabanın rengi solmuştu.Benden söylemesi.kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.