Şimdi Ara

KİM ARAMIŞCELL ÇOK YAKINDA ÜCRETSİZ..TEŞEKKÜRLER TÜRKCELL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
25.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KimaramışBu servis şu anda deneme aşamasındadır.
    Telefonunuz kapalı ya da ulaşılamaz olduğu durumlarda herhangi bir yönlendirme yapmanıza gerek kalmadan sizi kimin aradığını ve size ne mesaj bıraktığını ücretsiz bildiren servistir.

    Kimaramış servisi ile telefonunuz kapalı ya da ulaşılamazken hem sizi kimin, kaç kez, hangi tarih ve saatte aradığı bilgileri cep telefonunuz ulaşılabilir duruma geldiği anda kısa mesajla bildirilir ve hem de sizi arayanlar size sesli mesaj bırakabilirler.

    Ayrıca telefonunuz açık olduğunda ama ulaşılmak istemediğinizde (telefonunuz açıkken sizi arayanlara kapalı anonsunu duyacaklardır) sizi kimlerin aradığını öğrenebilirsiniz.

    Not: Bu ekstra özellikte telefonunuza gönderilen arama detay bilgisini içeren her mesaj 1kısa mesaj / 2kontör olarak ücretlendirilir.


    --------------------------------------------------------------------------------

    Kimler Kullanabilir?



    --------------------------------------------------------------------------------

    Kullanım
    Nasıl Kullanırım?


    Kimaramış servisini kullanmak için herhangi bir yönlendirme yapmanıza gerek yoktur. Telefonunuz kapalı ya da ulaşılmaz olduğunda Kimaramış otomatik olarak devreye girer böylece sizi arayanların bilgisi ve sesli mesaj bilgilendirmesi telefonunuz ulaşılır duruma geldiği zaman ücretsiz olarak telefonunuza iletilir.

    Bırakılan sesli mesajlarınızı 7565’i arayarak ücretsiz dinleyebilir, mesajları dinledikten sonra 1’e basarak kendi tarifeniz üzerinden size mesaj bırakan kişiyi arayabilirsiniz.




    Ekstra Özellikler:

    Telefonunuz açıkken ulaşılmaz olmak istediğinizde de Kimaramış servisini kullanabilirsiniz. (Telefonunuzken açıkken sizi arayan kişi kapalı anonsunu duyar)

    Telefonunuzun Yönlendirme menüsünden, hattınızı, istenen koşul için ("Meşgul", "Cevapsız" ve "Tüm aramalar" için) 7585’e yönlendirebilirsiniz.

    KimAramış'a yönlendirme işleminizi SüperŞifre'nizle Turkcell WAP İşlem Merkezi'nden, Turkcell Online İşlem Merkezi'nden, 444 0 532 Turkcell veya 444 0 535 Hazır Kart Müşteri Hizmetleri aracılığıyla ya da Digiturk Kanal532'den 7 gün 24 saat kolayca yapabilirsiniz.

    Telefonunuzu 7585’e yönlendirdiğinizde sizi arayanların bilgisi anında size kısa mesaj olarak gönderilir (Bu özelliği seçtiğinizde gönderilen her mesaj 1 kısa mesaj/2kontör olarak ücretlendirilir).


    --------------------------------------------------------------------------------

    Ücretlendirme
    Telefonunuz kapalı veya ulaşılamaz olduğu durumlarda gönderilen arama detayı bilgisini ve sesli mesaj bırakıldığı bilgisini içeren mesajlar ücretsizdir.

    7565’i arayarak sesli mesajlarınızı dinlemek ücretsizdir.


    Sadece telefonunuz açıkken yaptığınız yönlendirmelerde gönderilen arama detay bilgisini içeren her mesaj 1 kısa mesaj/2kontör olarak ücretlendirilir.







  • konuyu açan arkadaş kaynak belirtirmisin. yazıyı nerden kopyaladın. aksi halde yalancı duruma düşeceksin.
  • haydaaa







    ne olcak şimdii
  • güzel ,bilgi için teşekkürler
  • bir bilgi olduğu doğru







    ama şaibeliiii
  • Turkcell'den "ücretsiz" "bedava" kelimelerini duyunca radarları açmak lazım arkadaşlar.
  • ANAAAAAAAAA OGAMECİİ de burda









    aman sıkı takip ett,sen olmazsan olmaz
  • Konu başlığından sonra ilk mesajın tarihini görünce oldukça şaşırdım. Eski tarihlerde açılmış bir topik herhalde diye düşünmüştüm.. Yanlış görmüyorum değilmi, o tarih 2007 mi 2005 mi..
    Ne deneme aşaması, ne ücretsizi nereden uyduruyorsunuz Allah Aşkına.. Uzun zamandan beri çalışan bir servis ve bal gibi de ücretli..
  • Eğer bu gerçekse süper .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ege45

    Konu başlığından sonra ilk mesajın tarihini görünce oldukça şaşırdım. Eski tarihlerde açılmış bir topik herhalde diye düşünmüştüm.. Yanlış görmüyorum değilmi, o tarih 2007 mi 2005 mi..
    Ne deneme aşaması, ne ücretsizi nereden uyduruyorsunuz Allah Aşkına.. Uzun zamandan beri çalışan bir servis ve bal gibi de ücretli..



    Arkadaşım bu forumda beni bilenler bilir merak etme..Biz boşa konuşmayız.Zamanımın azlığından resim yükleyememiştim ama akşam gelince sana cevap vermek adına resimde koyuyorum

    Resmi siteye ilk girişte kimaramışcell ücretli görünebilir ancak online işlem merkezinden hattınızla ilgili işlemlere tıkla,kim aramış yazıyor en altta ona tıkla..Etkinleştirmek iste şu an yapamazsınız diyecek..Servis ile ilgili bilgi için tıklayın diyor aşağıda tıkla ve gör..


    Al sana foto

     KİM ARAMIŞCELL ÇOK YAKINDA ÜCRETSİZ..TEŞEKKÜRLER TÜRKCELL




  • s.volkan arkadaşım, ben senin klasik ve bildiğimiz aşağıda kendi sitesinden alıp kopyaladığım hizmeti yazıyorsun zannettim. Kusura bakma, ne bileyim ben senin Tcell online işlemler mağduru olduğunu..
    Keşke ilk başta bu durumu ve kaynağı belirterek başlasaydın.

    Turkcell online işlemler merkezi bence bu ara, deneme aşamasına geri döndürülmüş gibi çalışıyor. Bu ve buna benzer birçok farklı işlemler göründüğünü ama gerçekte olmadıklarını daha önce de duymuştum. Kendim de birkaç gün önce tarife değiştirmeye tıkladığımda bana
    1.Bizbizecell 2.Bireysel İşteAile 3.BirFiyat
    diye 3 tarife seçeneği gösterdi. Bireysel İşteAile tarifesiyle ilgili hiçbir açıklama bulamadım ve müşteri hizmetlerini aradım. Tlf na çıkan kişi kendi biriminden 3-5 kişiyle tekrar tekrar görüştükten sonra böyle bir tarife olmadığını yanlışlık olabileceğini söyledi.
    Bu nedenle inandırıcı gelmiyor, hele hele malum operatörde ücretsizken ücretliye dönen bir hizmeti Turkcell in ücretliyken ücretsize döndürmesi bence büyük bir hayal olur.

    Turkcell sitesinde aşağıdaki herzamanki bilgi mevcut.
    ....................................................................................................................................................
    KimAramışCell
    Cep telefonunuzdaki özel hafiyeniz
    Sinemadasınız ve telefonunuzu kapadınız. Acaba sizi kimler aradı? KimAramışCell'e sorabilirsiniz. KimAramışCell, telefonunuz ulaşılamazken sizi kimin, kaç kez, hangi tarih ve saatte aradığını öğrenmek istediğinizde, size bu bilgileri cep telefonunuzu ulaşılabilir duruma geldiği anda kısa mesajla ulaştıran Turkcell servisidir.

    Ücretlendirme

    Telefonunuzun Yönlendirme menüsünden, hattınızı, istenen koşul için ("Meşgul", "Cevapsız", "Ulaşılamaz" ve "Tüm aramalar" için) KimAramışCell'e yönlendirebilirsiniz. Yönlendirme yapmanız gereken telefon numarası 7585'dir.
    KimAramışCell'e yönlendirme yapmak istenilen her koşul için bu numaranın yazılması gerekmektedir.

    KimAramışCell'e gelen mesajlarınız sistemin telefonunuzu açık yakaladığı ilk anda telefonunuza gönderilir. Ulaşılamadığınız durumlarda size gelen mesajlarda 4 farklınumaranın arama bilgisi bulunur. Gizli aramalar tek numara olarak değerlendirilir ve tüm gizli numaradan yapılan aramalar gizli numara başlığı altında bildirilir.
    Ulaşılamama durumu dışındaki yönlendirmelerde, telefon açık ve ulaşılabilir olduğu durumlarda ise size gelen her mesajda sadece 1 numaranın arama bilgisi bulunur
    Turkcell faturalı hat kullanıcıları için servis ücreti, gelen her bilgilendirme mesajı için 1 kısa mesajdır.
    Hazır Kart kullanıcıları için servis ücreti, gelen her bilgilendirme mesajı için 2 kontördür.
    ...................................................................................................................................................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 15 Mayıs 2007; 23:16:37 >




  • ben ve benim gibi birçok kişi için gereksiz bir servis...

    ben UCUZA konuşmak istiyorum...turkcell'de bu var mı..?? siz ondan haber verin bana...


    yok" kim aramış cell" yok bilmem ne...... ancak cocuk kandırır bunlarla..
  • mesajı yazmadan okuyup da yazsaydın be yüzbaşımburası aradığın yer değil belliii
  • Herkes gider Mersin'e **** gider tersine
    Turkcell bile bunu bedava yapıyor.

    Bu arada sanki biraz Vodafone taklidi olmuş. Telesekreterin numarası bile Vodafone da ki 7512 ye benziyor. İlginç ama hakikatten her şey değişiyor. Eskiden Turkcell yapar diğerleri taklit ederdi.
  • Şimdi Turkcell'de bu özelliği dinlemek mi ücretsiz yoksa kaydolup beni kimlerin aradğına dair mesaj gelmesi mi ücretsiz onu açıklar mısınız? Ben hiçbir şey anlamadım da konu hakkında.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: suzi dilara

    mesajı yazmadan okuyup da yazsaydın be yüzbaşımburası aradığın yer değil belliii



    doğru söylüyorsun ama napaalım..bi umut işte..
  • Arkadaşlar kimaramışcell değişecek anlamadınızmı?

    Vodafonedeki gibi olacak aynen..Sinyalden sonra mesaj bırakın şeklinde.O yüzden deneme aşamasında yazıyor zaten.O mesajları dinlemek ücretsiz ve gelen mesaj ücretsiz..

    Satcelll ücretli olan kısmı sadece tel açıkken olacakç.ç
  • Şu anda ucretsiz mi bu uygulama
  • Şu an başlamadı ancak

    7565 i aramak ücretsiz :)
  • Turkcell keşke daha adam akıllı kampanyalar yapsa.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.