Şimdi Ara

dedektörle ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
48.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dedektörün nasıl yapıldığını gösteren bir site varmı?



  • Birçok çeşit mevcut. Metal dedektörü,duman dedektörü vs...
    Sizin sormak istediğiniz çeşit tam olarak ne?
  • metal aramak istiyorum.Herhalde metal dedektörüdür.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strom -- 11 Aralık 2004, 12:39:49 >
  • lütfen söyliyeceğiniz siteler konuyla ilgisi olsun.Dedektör nedir diye aramıyorum.Nasıl yapılır diye arıyorum.
  • illede metal olması şart değil kolay bi şeyden başlasamda olur
  • bir de türkçe bir site yok mu? Türkçe sayfa olursa sevinirim.
  • Nİtro nickli arkadaşım bunu daha kısa sürede gönderebilir misin?Ama gönderemezsen ziyanı yok bir kaç hafta bekleyebilirim.Ama acil olursa sevinirim.
  • arkadaşlar dedektörle ilgili başka bilgisi olan var mı?
  • Nitro devreyi inceledim fazla karışık görünmüyor.Bunun neresi zorki?
  • mail adresin varsa düzinelerce dedektör şeması var zamanında yapmıştım. fakat bazı devre elemanlarını türkiyede bulamayabilirsin.
    çok lazımsa conrad sitesinde ucuza satılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesali32 -- 14 Ocak 2005, 23:50:44 >
  • Arkadaş biraz daha bilgi versene sana mesaj atamıyorum.Sen bana e-mailini at bende sana atarım.İlgin için sağol.
  • Selam arkadaşlar durdum durdum ilk mesajlarımı bugece atmaya başladım :) neyse ben zamanında definecilige merak sardıgım için Tees elektronik denen bir firmadan bir dedktör satın aldım 70 cm gösterir dediler , hatta işi bilen kişiler bu derinligi gösteren alet ıslak toprakta 1 metreyi gösterir demişlerdi neyse ben makineyi aldım nerdeeeeeee 70 cm anca 10-15 cm gösteriyor, sonra baktım olmayacak bende senin gibi araştırmalar yaptım bu makineyi güçlendirmek için tabii beceremedim çünkü bende o zamanlar bilgisizdim etrafımda yapacak elektronikçilerde yoktu definecilik işimizde böylece suya düştü ( tabi buarada çubuk yöntemiyle bir şeyler bulan kişileri gözlerimle gördüm ama bu çubuklar herkeste işlemiyor zannedersem biyoenerji ile alakalı )neyse konumuza dönersek eger maksatın define dedektörü yapmaksa internettede bulabilirsin bende kitaplar var ama baya eski ve fransızca benim işimi görmedi seninde görmez zannedersem ama çok istersen sana web kameramda gösteririm begenirsen sana kargo ile gönderirim tabii sen ödersin söyliyim :)veyahutta benim makina 3 -4 senedir yatıyor çalışıyormu çalışmıyormu bilemiyorum baya dandik bi şey en azından kataloglarda göründügü gibi bi şey degil:) bu aleti istersen sana 100 milyona satabilirim sana web camerada gösteririm hatta ve hatta içini açmak çok basit almanada gerek yok devre şemasınıda gösteririm maksat işin görülsün yoksa parasında deilim şimdiden başarılar ......
  • slm arkadaşlar ben bundan yaklaşık 3 yıl önce nokta dedektör merkezinden M-T-A103 Dedektör Aldım. verdikleri Derinlik Ölçülerinde Birşeyler Bulamadım.Uğur Elektronik Digital LCD Ekranlı Dedektör Yapmış Tanıtımı Çok Güzel Bir Anda Hayalini Kurduğum Metal Arama Dedektörü Dedim Kendime Fakat Sütten Ağzı Yanan Yoğuru Üfleyerek YermişGittim Cihazı Yerinde Gördüm Ve Testlerden Geçemedi AT NALI Ve KÜREK ALTIN Olarak Gösteriyor.Anlaşılan Odur ki NOKTA VE UĞUR Elektronik Bu İşlerde Acemiler Şimdik MAKSEL ELEKTRONİK CİHAZLARINI test Edeceğim Çünkü Benim ARKADAŞIMDA ORİON MX-9005DİGİTAL LCD EKRANLI DEDEKTÖR Var.Çok Memnun.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_3925192/tm.htm

    belki burda verilen linkler bir fikir verebilir. birkaçtane şemada var... .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uykusuz. -- 1 Aralık 2005, 9:51:26 >
  • öncelikle herkese selam mert12 arkadsim bende bu define isine merak salanlardanım benimkisi hobi ama ugrastikca cok degisik seyler buluyorum ne gibi diceksin yani birsuru degisik isaret el degmemis magra falan filan ben bu siteyi dedektör almak için arastirma yaparken buldum iyide etmişim dedim kendimce yazdıkların beni çok etkiledi çünkü uğurelektironiğin çıkardığı Lcd göstergeli ddektörü almaya karar vermiştim ama su anda işin açı pek o kdarda hevesim kalmadi senden ricam bu konuda beni aydınlatman dedektör konusunda bilgin var galiba birde su senin arkadsının aldığı dedektör ne gibi işler yapıyo öğrenebilirmisin derinlik felan ne kadar cismi hangi şartlarda ne kadar derinlikten buluyo eğer bana yardımcı olmaya karar verirsen msn adresimi veriyorum ekle beni şimdiden tşk ler.. bekirbayam@hot..
  • dedektör ve arama konusunda yazışabileceğim arkadaşlar olursa bekliyorum.dedektör konusunda marka ve model konusunda denenmiş tavsiye edilebilecekler varsa yardımcı olmanızı bekliyorum
  • arkadaşlar bende dedektör hakkında bilgi alacam olanlar varsa ve ya kullananlar versa iyi bir dedektör almayı düşünüyorum ama hesaplı olmalı ne öneriyosunuz.saygılar
  • kaliteli dedektör almak isteyen bana yazsın kesinlikle 4metre algılar ve net olarak metal ayrımı yapar msn adresim hakann111@hotmail.com
  • Merhaba arkadaşlar. Yazılanlara şöyle bir baktımda kimi gerçekten uçmuş. Şunu açıkça belirteyim ki Türkiye deki satılan dedektörlerin çoğu çalışmaz veya aradığınızı bulamazsınız. Teknik dökümana yazmışlar geneli 3 metre 5 metre diye. Bir kere 5 metreye göstermesi için bobine 30-40 amper basmanız lazım. Bunuda sonuçta transistörle yapacaksınız ve güçlü akım kaynağı gerektirir. Öyle piyasaki devrelerle bu iş olmaz. Hesap ortada. Allah aşkına pilden kaç amper çekeceğinizi sanıyorsunuz. Piyasadaki dedektörlerin çıkış transistörleri BC veya BD tipi transistörlerle sürülmüş. Bunlarala sadece pilajda altın yüzük ve künye ararsınız. Biraz gerçekçi olmak lazım. Ben yurtdışından bir askeri tarama cihazının şemasını ele geçirdim onu yapmaya çalışıyorum. Fakat bobin hesabı yok. Bana bu konuda yardımcı olacak bobin konusunda uzman arkadaşlar benimle irtibata geçerse sevinirim. Sonrada bu şemayı çalıştırısam tüm severlerimle paylaşacağım.
  • merhaba arkadaşlar dedektörle ilgili metel dedektör başlığı altında bilgilerimizi paylaşmayı öneriyorum,konunun dağılmaması için.bende clone pı-m yaptım şu anda deneme aşamasındayım butun bilgilerimi metal dedektör başlığı altında yakında paylaşacağım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.