Şimdi Ara

internet üzerinden para kazanma yöntemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
26.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Artık bu yöntemler işe yaramıyor konu silinebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leejun -- 21 Mart 2013; 1:01:16 >



  • dostun referans olarak da seni gösteriyoz ha vayy ne aklıllıymışın:D
  • Tamam
  • http://www.clixsense.com/?2135996 benden de para kazndıracak bir site
  • http://www.fx-mails.com/pages/index.php?refid=ruyban35 bir tane daha para kazanmka isteyenlere duyurulur
  • arkadaşlar bu sistemi kullanıp para kazanan varmı?? bir site bu yöntemden dolayı birinin evine haciz gelmiş sanırım.

    http://www.izafet.com/network-ve-internet/117143-internet-uzerinden-para-kazanma.html
  • http://www.finalbux.com/

    yeni ve güvenilir bi site.adminini şahsen tanıyorum netteki en büyük Ptc sitelerinden biri olmak çabası içindeler.kazanmak isteyenlere tavsiye ederim.
  • Hepsini Denedim Hiçbiride Parayı Yatırmadı :(
  • bilgiğim kadarıyla bunlarda birde hesaına para geçmesi için min. limiy var. örnek bakiyen 20 dolar olmadan paypal hesabına geçmyor. bu verdğinz sitelerde de böyle bir limit var mı?
  • İnternetten para kazanmanın en doğru yolu satış ortaklığı sistemidir. Diğerleriyle uğraşmanızı önermiyorum. Yapmanız gerekenler aslında oldukça basit. İlgili olduğunuz bir alanda bir blog açarak yazılar yazacaksınız. Makaleleriniz çoğaldıkça sayfanız google sonuçlarında çıkacaktır. Daha sonra bu sayfanız üzerinden satış ortaklığı ürünlerini satacaksınız. Sattığınız ürünlerden belli bir komisyon alacaksınız. Goomass yazarlarından Cüneyt bey'in bu konuda güzel bir eğitim makalesi var. Aşağıda bağlantıyı veriyorum.

    Avcı Mı Olmak İstersin, Çiftçi mi? Kazanç Stratejini Belirle!

    İnternet üzerinden para kazanmak için satış ortaklığı dışında başka işlerle uğraşmayın. Şimdilik en iyi yöntem budur. Elbette dropshipping gibi sistemlerde var fakat biraz tecrübe gerektirir.




  • Slm Değerli Arkadaşlar :

    İnternet Üzerinden Para kazanma hususunda kendi yöntemimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Kafanıza takılan her şeyi yazımın sonunda bulunan E- Mail adresime msj atabilirsiniz. İnternetten Nasıl Para kazanılacağını adım adım özetle izah edeceğim. Öncelikle şu yazıyı sonuna kadar okuyun.
    İnternet Üzerinden Para Kazanma Konusunda Zorlanılan Konular ; Anladığım kadarıyla bu işleyişin nasıl olduğu hususunda bir fikrin oluşmaması. Bu hususları çok özetle izah edeceğim. İnternetten Benim kazandığım yöntemle para kazanmak isteyen bir kişi şu iki adımı uygulaması yeterli olacaktır. İki adımdan sonra para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bu adımlar :

    1-) Xticaret üyeliği

    2-) GooMass Eğitim Kiti


    Bu ikisi olmazsa olmaz 3. Madde isteğe bağlı.

    3-) Bir web Sitesi ( İsteğe Bağlı )

    Vermiş olduğum bu 3 maddeyi sırasıyla izleyen arkaşalar internetten para kazanmaya başlayabilir. ( 3. Madde isteğe bağlı )
    Bu Maddeleri Kısaca İzah Edecek Olursak :

    1-) Xticaret üyeliği

    Xticaret Nedir ?


    Xticaret ürün sahipleri için ürünlerini satış ortakları aracılığıyla tanıtabilme, ( bu sayede sizin ürünlerinizi başkaları tanıtır ) internet aracılığı ile de para kazanmak isteyen arkadaşların bu isteklerini yerine getirebilmek için ( ürün tanıtan arkadaşlar da satış başına komisyon alır ) açılmış bir web sitedir.

    Ne Kadar Güvenlidir ?

    Bu sistem meşrudur ve devlet bilgisi dahilinde yürütülen bir sistemdir. Bunu nereden anlıyoruz ürün satan veya tanıtanlar satış başı devlete vergi ödemektedirler. Xticaret sitesi üyeliği 20 TL dir. Bu siteye üyeliğin ücretli olmasının sebebi sizin bu site üzerinden satış ortaklığı yapmanızdır. Xticaret üyeliği için resmi web sitesi http://www.xticaret.com/xticaret/?804_50647

    2-) GooMass Eğitim Kiti

    Neden GooMass Eğitim Kiti ?

    Çünkü İnternet üzerinden para kazanmak denince ilk akla gelen en kıs yoldan para kazandıran ve en güvenilir eğitim kitlerinden birisi olduğu için GooMass ‘ı herkeze gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. http://****/SbOiPv GooMass Eğitim Kitinin içeriği verdiği bonuslar, yazılı anlatım, videolu anlatım, online destek hattı, hazırlanma amacı ve hitap ettiği kitleyle kendi sahasında tek olduğu için biz GooMass eğitim kitiyle çalışıyoruz…


    GooMass eğitim kitinde Para Kazanma Mantığı Nedir ?

    Bu eğitim kiti sayesinde kısa sürede para kazanmak mümkündür. Sistemin nasıl işlediği hususunda bilgi vermek icap ederse Başkalarının ürünlerini tanıtıp bu satışlar karşısında belirlenen komisyon hesabınıza yatırılıyor böylece gelir sağlıyorsunuz. ( Bunun için Xticaret sitesine üye olmak gerekiyor. ) GooMass eğitim kiti bize bunun nasıl yapılacağını bu süreçte karşımıza çıkabilecek sorunları problemleri gösteriyor. En kısa zamanda ve en iyi yöntemlerle bizim para kazanabilmek için neler yapmamız gerektiğini veya neler yapmamamız gerektiğini en iyi şekilde ifade ediyor. Arkadaşlar hiç bilmediğimiz haberdar olmadığımız şeyleri öğrenince günlerimizi internet başında oturduğumuz halde ne kadar boşa geçirmişiz anlayacaksınız. Bu hususda herkezin hemfikir olacağından adım gibi eminim. GooMass Eğitim Kiti’ni okuyun eğer biraz anlıyorsanız sadece videoları izleyerek bile istenen seviyeye geliyorsunuz kendim için diyorum ben sadece iki kitabı okudum ( kitap deyince öyle kocaman bişey değil zaten) video bile izlemedim takılınılan yerlerde video kullanılması için konulmuş zorlanacak hiçbirşey yok arkadaşlar gerçekten çok basit bedavadan para kazanacaksınız. http://****/SbOiPv GooMass eğitim kitini alıp çalışırsınız sonra da Para Kazandıkça bana dua edersiniz artık  Size daha ne diyeyim son olarakda GooMass eğitim kitini tanıtan bir video adresi vereyim :

    http://www.youtube.com/watch?v=rdUZ0bjLT5E&feature=youtu.be

    3-) Bir web Sitesi ( İsteğe Bağlı )

    Satış Ortağı olduğunuz ürünleri farklı ortamlarda tanıtabilirsiniz ( Bu işi yapabilmek için GooMass Eğitim Kiti edinmiş olmanız gerekmekte) doğal olarak da Tanıttığınız her üründen komisyon kazanırsınız. ( GooMass Eğitim kitinde ödemelerinizin hesabınıza nasıl yatacağı anlatılmıştır.) Bu ürün tanıtmanın farklı bir yolu da Bir web sitesi edinmektir. Burada reklam vererek de ürün tanıtımları haricinde extra kazanç sağlamanız mümkündür. Tüm bunlar GooMass Eğitim Kitini alınca daha kolay anlayabileceğiniz şeylerdir. Web sitesi kurmayı bilmiyorsanız bunu hazır olarak satın almanız mümkündür.

    Hazır site sihirbazında öne çıkan özellikler

    Hazır site sihirbazı herhangi bir kodlama bilgisi gerektirmeden word programında çalışır gibi web sitesi yapmanızı sağlar. Bir web sitesi temelde HTML, PHP, ASP gibi kodlardan oluşur ve hosting denilen bir sunucu içerisinde yayınlanır. Siz office programlarından alışık olduğunuz şekilde kopyala-yapıştır tekniği ile resim ve yazıları web sayfalarınıza eklerken hazır site sihirbazı arka planda gerekli kodları hazırlar. HTML bilgisi olanlar isterse bu kodları düzenleyebilir ve içerisine başka kodlar ekleyebilir. Bu hazır web sayfasını edinebilmek için ürünün resmi sitesi http://www.xticaret.com/xticaret/?741_50647

    Web Sitesi Nasıl Kurulur?

    Benim size hazır web sitesinde asıl anlatmak istediğim Hazır Web Sitesi Kurma Rehberi dir. Bu sistemle hakikaten çok güzel web sayfalar edinebilir kendi web sayfanızı kurarak istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Hazır web sayfasının artısı kodlarla uğraşmadan hazır site üzerinde sadece değişiklikler yaparak Web sayfası sahibi olabilmenin yanında kişilere yaptırılan Web sayfalarında şu gibi bir tehdit olma ihtimali vardır ki bu da kodlamada site yapımcısı sizin göremeyeceğiniz bi yerlere kod atarak dilediği zaman sizin sitenize müdahale edebilir. Böyle bir durumda da size özel bir web sayfasından bahsetmek mümkün değildir. Hazır Web Sitesi Kurma Rehberi ise Ticari bir ürün olduğu için bu gibi tehditlerden söz edilemez. http://www.xticaret.com/xticaret/?414_50647 Ayrıca Hiçbir web sitesi kurma rehberinde bu kadar bonus u bir arada göremezsiniz.

    + ÜCRETSİZ DOMAİN + TEKNİK DESTEK + ÜCRETSİZ GÜNCELLEME

    Buradan da anlaşıldığı gibi satıcı al bu Hazır Web Sitesi Kurma Rehberi ni ne yaparsan yap demiyor başından sonuna kadar sınırsız hizmetler sunuyor benim en çok hoşuma giden kısmlardan birisi de bu Web sayfan güncel olacak demek senin aldığın bu Web sayfasını bir iki yıl sonra değiştirme ihtiyacı issetmeyecek olmandır. bu da bizi extra masraflardan kurtaracaktır. Alan Arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun… http://www.xticaret.com/xticaret/?414_50647
    Vermiş olduğum bu 3 Madde uygulandığında İnternetten Nasıl Para Kazanıldığını yaşayarak göreceksiniz. Herkese bol kazançlar. Soruları olan arkadaşlar :
    ahmetsayginer.2013@gmail.com

    Ahmet Saygıner Saygılarımla …!




  • internetten en çok para kazandıran yöntemler bu sitedewww.internetleparakazan.com

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni olan bu Network Marketing sistemi yeni tanıştım. 15 gün içerinde kendi sayfamda benden sonra gelen ve benim altıma üye olan 63.000 üye görüyorum. Üye ID 'lerini hangi ülkeden olduklarını ve Ad Soyadları ile birlikte ve ayrıca karşılarında USD tutarı görüyorum. Site Network marketinde bir çığır olduğunu ve alt üye bulma derdine son verdiğini belirtiyor. Hepimiz biliyoruz ki Network marketing sisteminde üye bulmadan para kazanamayız. Bu site buna son verdiğini ve tüm dünyadan üyeler topladığını açıklıyor. Kayıt işleminden sonra daha ilk saniyelerde üyelerin ID Ad Soyad ve ülkelerini görüyorusunuz. 18/03/2013 de buluşmak üzere bu tarihe kadar ücretsiz üyelikler devam ediyor.


    Network Marketing sisteminde bir çığır olduklarını iddaa eden ve üye bulma derdine son diyen sisteme ücretsiz kayıt oldum.

    Bakalım görelim


    linkten siteye girdikten sonra JOIN bölümünden kayıtlar alınmakta.

    Daha ilk saniyelerde üyeleri görmeye başlayabilirsiniz.





    kayıt linki: www.worldprelaunch.com/aysuys

    Kayıt olurken worldprelaunch.com/............ böyle bir alan çıkar nokta koyduğum buraya kendi Ref numaranızı vermeyi unutmayınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysem3 -- 21 Şubat 2013; 11:56:27 >




  • para kazanılır ama belirli bir seviyede olacaksın

    bu sitede okudum adamlar uyarmış en altta 2k-3k hit yoksa boşuna uğraşmayın diye

    para kazanma işlerinin hepsi böyle

    http://argebeyin.blogspot.com/2013/02/blog-yazarak-para-kazanma-yollari.html
  • Arkadaşlar İnternetten Gerçekten para kazanmak istiyorsanız Bunun En etkili yolu Affiliate Marketing yani satış ortaklığıdır. Bu sistem ile ürünlerini satan sayısız firmalar var ve bundan bi dünya para kazanıyorlar. İnternette normal hayattan satış potansiyeli (Pazar payı) çok daha geniş olduğu için herkez bu sistemi kullanıyor. İnternetten Affiliate Marketing ile para kazanmayı Öğreten Eğitim Kitleri hakkında daha geniş bilgiyi http://www.nettenkazananvarmi.com/
    Adresinden temin edebilirsiniz ve Kafanıza takılan sorulara cevap bulabilirsiniz.
  • Bende yepyeni bir network marketing sistemi ile tanıştım. Ntwork MArketing de hepimiz biliyoruz ki alt üye sorunu. WORLD PRELAUNCH yıllarca deneyim ve tercübelerinden dolayı bu soruna son vermiş. 18/03/2013 tarihli fırlatma öncesi tüm kayıtlar ücretsiz olup, her yeni gelen üye ilk gelen üyenin altına yerleşmektedir. Örneğin benim üyeliğim 03/02/2013 ve şu an benden sonra tüm dünyadan üye olan kişi sayısı 77,194 kişi ve her saniye artarak gidiyor. Ve kaşısındaki tutar ise 1,235,104 USD her üye girdiğinde bu rakam değişiyor. Dünya açılış öncesi (18/03/2013) sisteme üye olanlar kazanıyor. Kim önce olursa onun ekibi güçleniyor. Örneğin bana bu sistemi anlatan arkadaşımda 80,000 kişi vardı benden sonra 77,000 geldi . Mesela o arkadaşımın ekibi şu an 157,000 kişi ne kadar hızlı davranırsanız o kadar iyi. Keşke bende ilk gün bu sisteme üye olsayım şu an altımdaki üye sayısı 1,000,000 geçmişti belkide. Ama zararın neresinden dönersek kardır. Üyelik den sonra dünyadan gelen üyeleri ID, Ad soyad ve Ülkelerini kendi gözlerinizile görecek ve inanamayacaksınız. Bu yazıyı yazarken bile gelen üye sayısı:10 kişi oldu düzeltmeleride göz önüne koyarsam 20 kişi


    şu anki üye sayısı
    Enrollment Date: 02/03/2013
    Total Members: 77214 bu yazımı kayıt ettiğimde yani 10 dak. 20 üye bu mükemmel günde 1000 kişi geliyor ve ilk gelenin altına yerleşiyor üyeler


    Kişisel sayfamdaki bilgiler

    Enrollment Date: 02/03/2013
    Total Members: 77194 yazıya başlarken




    Enrollment Date: 02/03/2013
    Total Members: 77204 olmuş yani 10 kişi yazı bittiğinde.


    yani anlayacagınız her saniye bizim için kardır. Herkesi bu sisteme davet ediyor. 18/03/2013 den sonra üyelikler ücretli. Çünkü tüm dünya networkçuları burada. Sistemdeki Ücretsiz yerinizi şimdiden alınız.

    Üyelikler aşağıdaki linke girip, JOIN bölümünden yapıyorsunuz. Üyelik yaparken kendi ref. linkinizi vermeyi unutmayınız.

    www.worldprelaunch.com/aysuys


    Kişisel sayfamdaki bilgiler

    Enrollment Date: 02/03/2013
    Total Members: 77194

    www.worldprelaunch.com/aysuys



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysem3 -- 24 Şubat 2013; 10:26:59 >




  • 88.884 üye olmuş bu sabah.

    www.worldprelaunch.com/aysuys
  • Clixsenseyi tek geçerim. PTC(Tıkla kazan sitesi) biraz ingilizceniz varsa task ( anket bölümünden iyi para kazanılıyor) adw(reklamlar), clixgrid(oyun) bence en güvenilir site
    www.clixsense.com
  • İyi geceler

    Alttaki yazı yazdığımdan bu yana 1 hafta geçti. Alt üye sayım 120,000 'e ulaştı arkadaşlar. 18/03/2013 tarihine artık günler sayılıyor. Zaman yaklaştıkça gelen üye sayısı günlük 5,000 kişiyi bulmaya başladı. 18/03/2013 gününe az kaldığından dolayı bu sayı gittikçe artıyor yakında günlük üye sayısı 50,000 ve 100,000 bulacaktır. Sistemde bir an önce yerinizi almayı öneririm.

    www.worldprelaunch.com/aysuys


    ----------------------------------------------------------------------
    Tarih 24 Şubat 2013; 10:16:13
    Bende yepyeni bir network marketing sistemi ile tanıştım. Ntwork MArketing de hepimiz biliyoruz ki alt üye sorunu. WORLD PRELAUNCH yıllarca deneyim ve tercübelerinden dolayı bu soruna son vermiş. 18/03/2013 tarihli fırlatma öncesi tüm kayıtlar ücretsiz olup, her yeni gelen üye ilk gelen üyenin altına yerleşmektedir. Örneğin benim üyeliğim 03/02/2013 ve şu an benden sonra tüm dünyadan üye olan kişi sayısı 77,194 kişi ve her saniye artarak gidiyor. Ve kaşısındaki tutar ise 1,235,104 USD her üye girdiğinde bu rakam değişiyor. Dünya açılış öncesi (18/03/2013) sisteme üye olanlar kazanıyor. Kim önce olursa onun ekibi güçleniyor. Örneğin bana bu sistemi anlatan arkadaşımda 80,000 kişi vardı benden sonra 77,000 geldi . Mesela o arkadaşımın ekibi şu an 157,000 kişi ne kadar hızlı davranırsanız o kadar iyi. Keşke bende ilk gün bu sisteme üye olsayım şu an altımdaki üye sayısı 1,000,000 geçmişti belkide. Ama zararın neresinden dönersek kardır. Üyelik den sonra dünyadan gelen üyeleri ID, Ad soyad ve Ülkelerini kendi gözlerinizile görecek ve inanamayacaksınız. Bu yazıyı yazarken bile gelen üye sayısı:10 kişi oldu düzeltmeleride göz önüne koyarsam 20 kişi


    şu anki üye sayısı
    Enrollment Date: 02/03/2013
    Total Members: 77214 bu yazımı kayıt ettiğimde yani 10 dak. 20 üye bu mükemmel günde 1000 kişi geliyor ve ilk gelenin altına yerleşiyor üyeler


    Kişisel sayfamdaki bilgiler

    Enrollment Date: 02/03/2013
    Total Members: 77194 yazıya başlarken




    Enrollment Date: 02/03/2013
    Total Members: 77204 olmuş yani 10 kişi yazı bittiğinde.


    yani anlayacagınız her saniye bizim için kardır. Herkesi bu sisteme davet ediyor. 18/03/2013 den sonra üyelikler ücretli. Çünkü tüm dünya networkçuları burada. Sistemdeki Ücretsiz yerinizi şimdiden alınız.

    Üyelikler aşağıdaki linke girip, JOIN bölümünden yapıyorsunuz. Üyelik yaparken kendi ref. linkinizi vermeyi unutmayınız.

    www.worldprelaunch.com/aysuys


    Kişisel sayfamdaki bilgiler

    Enrollment Date: 02/03/2013
    Total Members: 77194

    www.worldprelaunch.com/aysuys



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysem3 -- 2 Mart 2013; 2:14:02 >




  • Yine ben arkadaşlar


    aşağıdaki yazdıktan sonra,

    Tarih 24 Şubat 2013; 10:16:13
    Bende yepyeni bir network marketing sistemi ile tanıştım. Ntwork MArketing de hepimiz biliyoruz ki alt üye sorunu. WORLD PRELAUNCH yıllarca deneyim ve tercübelerinden dolayı bu soruna son vermiş. 18/03/2013 tarihli fırlatma öncesi tüm kayıtlar ücretsiz olup, her yeni gelen üye ilk gelen üyenin altına yerleşmektedir. Örneğin benim üyeliğim 03/02/2013 ve şu an benden sonra tüm dünyadan üye olan kişi sayısı 77,194 kişi ve her saniye artarak gidiyor. Ve kaşısındaki tutar ise 1,235,104 USD her üye girdiğinde bu rakam değişiyor. Dünya açılış öncesi (18/03/2013) sisteme üye olanlar kazanıyor. Kim önce olursa onun ekibi güçleniyor. Örneğin bana bu sistemi anlatan arkadaşımda 80,000 kişi vardı benden sonra 77,000 geldi . Mesela o arkadaşımın ekibi şu an 157,000 kişi ne kadar hızlı davranırsanız o kadar iyi. Keşke bende ilk gün bu sisteme üye olsayım şu an altımdaki üye sayısı 1,000,000 geçmişti belkide. Ama zararın neresinden dönersek kardır. Üyelik den sonra dünyadan gelen üyeleri ID, Ad soyad ve Ülkelerini kendi gözlerinizile görecek ve inanamayacaksınız. Bu yazıyı yazarken bile gelen üye sayısı:10 kişi oldu düzeltmeleride göz önüne koyarsam 20 kişi


    bugün üye sayısı 128.000 kişi oldu. 18/3/2013 az kaldı arkadaşlar
    günlük 10,000 üyeyi buluyor şu an





    www.worldprelaunch.com/aysuys




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.