Şimdi Ara

CD-R hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugun 5 adet 790 mb lık boş cd alayım dedim . 700 mb ı aşan filmleri yazmak için. evde nero da yazmaya çalıştığımda hata verdi. yeterli alan yok diye . disc bilgisi diye bir yer var. orada cd nin boyutuna baktığımda bi de ne göreyim. 703 mb yazıyor. ama cd nin kapağında 790 mb yazıyor. şimdi arkadaşlar bu ne biri bana açıklayabilirmi. alırken 56x yazdığını görmedim. ama 56x yada 52x olması önemli bişey değil diye biliyorum. yanlışsam düzeltin. cd nin markası nıda söyleyeyim. NT nortech . daha önce hiç almamıştım. cd mi hatalı yani??



  • bazı marka CD lerin ÜSTÜNDE YAZAN İLE GERÇEK BOYUTU AYNI OLMUYOR...

    56x olmasında senin için bir sakınca yoktur...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turqie -- 19 Aralık 2004, 17:28:23 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kanguner

    bugun 5 adet 790 mb lık boş cd alayım dedim . 700 mb ı aşan filmleri yazmak için. evde nero da yazmaya çalıştığımda hata verdi. yeterli alan yok diye . disc bilgisi diye bir yer var. orada cd nin boyutuna baktığımda bi de ne göreyim. 703 mb yazıyor. ama cd nin kapağında 790 mb yazıyor. şimdi arkadaşlar bu ne iş biri bana açıklayabilirmi. alırken 56x yazdığını görmedim. ama 56x yada 52x olması önemli bişey değil diye biliyorum. yanlışsam düzeltin. cd nin markası nıda söyleyeyim. NT nortech . daha önce hiç almamıştım. cd mi hatalı yani??


    790 mb lık cd hiç duymamıştım benim aldıklarım philips 800 mb dı.
  • bazı Cd-R mediaların üzerinde yazan alan overburn mantığı ile kaldırabildikleri kapasite olarak yazılabiliyor....


    overburn olarak yaz.... dene istersen... eğer sahtekarlık değilse yazacaktır sanırım...
  • Birincisi diğer arkadaşların dediği gibi cd desteklemiyor olabilir. İkincisi nero ayarları standart olarak geliyor. 800MB lık cd ler çıkalı çok fazla olmadı ve büyük firmalar yeni yeni geçiş yapıyorlar standart olmadı yani. Neronun ayarlarından disk boyutunu tekrar elle belirle. Bu durumda deneme yanılma yolunu denemelisin. Doğru değeri bulana kadar bir iki cd yakabilirsin. Kolay gelsin.
  • yA BEN bu 52X hızının aşılamadığını duymuştum 56X oluyormu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.