Şimdi Ara

ADSL alıcam ama acil bikaçsorum var..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar eskiden beri 56k ile bağlanıyorum. bi anda üniversite öğrencileri için kamoanyayı görünce bende ADSL e geçiyim dedim.ama bunun süresi 31 aralık'a kadar.. benimde bunları araştıracak zamanım yok onun için kusura bakmayın..

    şimdi ADSL alıcam ama müşteri hizmetlerini aradığımda benim sormam üzerine (belli bi marka almam lazımmı diye) bana 3 marka saydı şimdi hatırlamıyorum. bitanesi "Alkotek" diye bişeydi.

    yani siz daha iyi bilirsiniz şimdi ADSL modem alırken hangi modemi almam lazım ve bu modemn asıl olucak ve telekomun dediği gibi her ADSL modem olmazmı onların tavsiye ettiği 3 markadan birini almak zorundamıyım??

    2.durum ise Harddisikim bozuk ve bilgisayar açılmıyo bu adamlar eve geldiği zaman bilgisayarın açılabilir olması şartmı.çünkü üniversite öğrencilerine yönelik kampanya 31 aralık'a kadar ve benim 31 aralıktan önce yeni bi hdd almam mümkün değil.. bu yüzden bu adamlar geldiğinde çalışır bi bilgisayar olması şartmı??

    daha başvuru yapmadım pazartesi yapıcam. genel olarak tavsiyelerinizi bekliyorum ne yapmam lazım neleredikkat etmem lazım?

    ADSL modem konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum ve telekomun tavsiye ettiği markalardan birini almak şartmı??

    cvplar için teşekkürler..







  • hayır canım istediğin modemi alabilirsin. ve adamlar eve gelmiyor ki santralden açıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.