Şimdi Ara

Game Boy Advence mi Yoksa N-gage mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu iki oyun makinesinden (heheh) hangisini alayım. Gerçi n-gage daha cazip oyunları 5 milyon falan . Telefon hem. Ama daha pahalı. Neyse yorumları görelim



  • Bence GBA ama oyunları pahalı biraz sanırım bide"Türkiye"de oyun seçeneği pek yok. Nintendo korsan yüzünden Türkiye'ye yatırım pek yapmıyo. Gamecube bile yok türkiyede . O yüzden mantıklı olarak N-gage almalısın.
  • oyun makinası istiyorsan, PSP de geldi, yakinda buralarada damlar.
  • bana sorarsan n-gage derim. GBA'nın tek avantajı daha büyük ekranı o kadar. n-gage'in şu anda piyasada 30'dan fazla oyunu var ve hepsini internetten bedavaya indirebiliyorsun. ayrıca netten indirebileceğin symbian için hazırlanmış çok kaliteli oyunlar da var. yükleyeceğin netfront ile internette gezebilir, quick office ile ofis dosyalarını açıp bakabilir ve değiştirebilir, agile messenger ile aynı anda icq, messenger, yahoo daki arkadaşlarınla chat yapabilirsin. bunlar sadece benim kullandıklarım internette yüzlerce crackli program da mevcut. aynı zamanda alet radyo, mp3 player (radyo ve mp3 mükemmel deil ama kullanışlı) olarak ta kullanılabiliyor. radyoda sevdiğin bir şarkı çıktığında onu anında kaydedebiliyorsun hafızaya. herhangi bir aletin (müzik sti, tv) ses çıkışını mikrofon girişine kendi kablosuyla takıp o sesleri kaydedebiliyorsun. sound recorder olarak kullanabiliyorsun vs.vs.vs. ayrıca n-gage oyunlarının çoğu 3d GBAda 3d olayı yok gibi birşey.

    PSP japonyada çıktı. avrupada martta çıkacakmış. ordaki fiyatı 190$ bizdeki fiyat en az 280-300$ olur. ayrıca turkiyeye yazdan önce gelmez. gelse bile oyunları mutlaka orjinal alman gerekece o da en az 100 YTL olur.




  • Çok uzmanı değilim ama çok samimi arkadaşım GBA GBC ve Bu daha türkiyede olmayan son versiyonuna sahip ve bence oyun konsolu olması dolayısıyla GBA n-gage e bin basar ayrıca oyunları Türkiyede İstanbulda rahatlıkla bulunuyor hatta değiştiriliyor bile arkadaşımdan biliyorum oyun başına 3-4 milyon verip elindekilerle değiştiriyordu.Ama bu tür dükkanları azimle bulmak buldukmuda yapışmak lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.