Şimdi Ara

norton ghost 9.0

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • xp kullanıyorum.format attıktan sonra xp yi kurdum.sonra ekran kartı, ses kartı gibi donanımları yükledikten sonra hiçbir program kurmadan diski (c' yi) d' ye yedekledim ve bu dosya 920 megabayt yer tuttu.şimdi ben bunu neroyla cd ye nasıl atıcam yani cd ye sığmadığı kesin..sadece dvd ye mi yazabilirim.
    eğer cd ye atamıyorsam formattan sonra ya da windowsun çökmesi durumunda ben yaptığım bu yedeği kuramayacak mıyım..
    yardımcı olursanız sadece ben sevinmeyeceğim, çünkü bu sorunun cevabını arayan birçok kişi olduğunu gördüm forumlarda..teşekkürler..



  • Onu başka bir hdd'de tutmanda fayda var (aynı hdd'de başka bir partitiondan çalışıyor diyenler de var ama ben denemedim). Yine de neden direkt olarak cdye değil de hdd'ye yedek aldığını da anlayamadım açıkcası. Şu an alınmış imajı bölersen çalışmaz.
  • dostum norton ghsot 9.0 kullanma sana tavsiye 8.0 onunla direk cd ye yazarsın sana iki CD ye otomatik ayarlar o bootlu bi şekilde .... ayrıntılı bilgi istersen pm at.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: The-TeRe

    dostum norton ghsot 9.0 kullanma sana tavsiye 8.0 onunla direk cd ye yazarsın sana iki CD ye otomatik ayarlar o bootlu bi şekilde .... ayrıntılı bilgi istersen pm at.


    alla alla ben dvd aldım oldu, şimdi bu cdye almıyor mu ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.