Şimdi Ara

Proje Ortağı Aranıyor..... (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
0
Favori
7.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar güzel işe yarar bişeylere kafa yoralım lüzumsuz işlerle pek uğraşmayalım derim,benim de kafamda bir proje var (ısınma) malum kıştayız odun kömür havayı berbat kirletiyor ayrıca uğraşmalı iş.. klima,elektrikli soba vs. çok elektrik harcıyor iyi ısıtmıyor. bu durumda daha farklı performanslı ısıtma sistemleri üzerine çalışmalar yapabiliriz..
  • Madmax ve yogurt'la bağlantı kuruldu. Sanırım işi nedeniyle yogurt pek aktif olamayacak. (Kim bilir, belki işine de bir el atar, projelere daha çok zaman ayırmasını sağlayabiliriz.)
    Madmax'le sanırım bir-iki gün içinde buluşuruz.
  • Tekrar Merhaba... Neden olmasın , bi el atmamız yetecekse ....
  • selam arkadaslar bende İZMİR deyim otomasyan ve proje tasarım işleriyle urasıyorum bu konulardakı tecrubelerimi sizin gibi arkadaslarala paylasmak ısterım pm den email den ulasabılırsınız ayrıca tel 0555 383 28 26 iyi çalışmalar
  • slm.. hoşgeldiniz... Umuyorum ki yardım ve desteğinizin bu oluşuma çok faydası olacaktır... Size de iyi çalışmalar dileriz.
  • Ben de İstanbul Av. Yakasındayım hayalgücü ve programlama(c/c++ assembly...) desteği verebilirim.(Ayrıca isterseniz proje için fikirler de üretebilirim, araştırma manyağı birisiyim, yanlız yakında finaller başlayacak).
    Bir maillist oluştursanız ve fikir alışverişini canlı tutmak için irc kanalı oluştursanız çok faydalı olcağı düşüncesindeyim.
    Mail:gulcehre@gmail.com
  • [€dit Pro]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samray -- 3 Kasım 2005, 3:01:32 >
  • Merhaba arkadaşlar... Öncelikle Hal 9000 arkadaşımıza hoşgeldin diyorum..Tabii ki bizlere destek olabilecek her bilgi ve birikimin , zerre kadar katkısı olsa dahi , her zaman yeri ve gerekliliği olacaktır. Burada amaç paylaşımı yaygınlaştırarak , birlikte de birşeyler yapılabildiğini görebilmek. Çünkü herkes kendi çapında zaten birşeyleri başarıyor. Ama
    bizim amacımız herkesin iyi bildiği konulardaki katkısı ve zayıf olduğu konulardaki fikir ve düşünceleri ile bir yere varabilmek. Akıl akıldan üstündür. Bizim 40 yıl aklımıza gelmeyecek bir şey ummadığımız bir kişide ortaya çıkabilir.
    Bugün başarılıdır dediğimiz ülkeler bu hale kollektif çalışmalarla geldi. Herkes eteğindeki taşları döktü ve eserler ortaya çıktı. Bu arada samray arkadaşımıza da özellikle teşekkür ediyorum çalışmaları için. Tabii ki sadece ona değil , bu hedef uğruna mesai harcayan tüm arkadaşlarıma da... Gücümüz yettiğince yanınızdayız...




  • Yalnız şu an için para alınması pek doğru olmayabilir. Yani gerekirse ben maddi olarak yardımcı olurum ama insanlarla ilişkimizi parayla geliştirmenin sırası değil.
  • millet, geçici bir forum açılmıştır. İlginizi bekleriz

    www.guneri.gen.tr/forum

    Saygılar
  • samray , uygunsa forumun yapılmasını bu forumda konuşalım. Bi süre için forumumuz yukarıdaki adres olsun.

    Bi kez yapınca tam yapalım. Ne dersiniz??
  • bence bir mahsuru yok genele uyarım...
  • Herkese Merhaba .... Forumumuz hayırlı olsun demek istiyorum ....
    Test ve gelişim aşamasındayız.Hep beraber geliştirelim.
    Şu an mali destek istemenin erken olduğunu düşünündüğüm için.
    Mali külfet olmasın diye kendi domainden yayınladım.
    Biz Ortaya ciddi projeler sunduğumuz zaman gerekli desteklerin geleceğini düşünüyorum.Gerek sponsor olsun gerek donations (bağış) sistemi olsun gereken ne ise yapabileceğimizi düşünüyorum.
    Şimdi fikir üretme geliştirme, proje üretme geliştirme zamanıdır! Çalışan ve Üreten TÜRKİYE için ÇALIŞMA Zamanıdır !

    Selamlar Saygılar .....
    İyi çalışmalar ......
  • Merhaba arkadaşlar, Datamen dostumuzla da bağlantı kuruldu. En kısa zamanda bir toplantı yapacağız. Yogurt arkadaşım da döndüğünde ararsa seviniriz.
    İzmir grubuna ad olarak İzprog (İzmir Proje Geliştirme Grubu)'u öneriyorum. Ne dersiniz?
    Kolay gelsin.
  • Merhaba,

    untayk;
    Katkısı olan herkese ben teşekkürü bir borç bilirim.

    çılgın prof,ConSoloS;

    Sitenin profosyonel ve kalıcı olması için uğraşıyorum. Elektronik alanındaki eksikleri kapatacak demirbaş bir site olmalı bu. Her türlü elektronik konusuna cevap verecek nitelikte olmalı. Ayrıca entegre olarak diğer sitelerlede işbirliği içinde olacağı için bayağı ciddi olunmak zorunda. Gelişmelerden herkesi haberdar edeceğim.Bu konuda ciddiyiz.Şahsi olarak bu sitenin yükünü çekebilirim sanırım. Bu noktadaki birliktelik ve verilen hesap numarası bu açıdan gerekiyor sanırım. Kimseden para istemiyoruz. Fakat site amatör olacaksa. Diğer türlü basit bir topluluk dahi kurulabilir, yahut DH bize yetecek sanıyorum.Fakat site Proje Geliştirme Grubu olmamalı bence.Alt dal olarak proje yapımı,tasarım ve üretim olarak biz gerek meraklılarına, gereksede öğrencilere hizmet verebiliriz diye düşünüyorum.Sanırım bir noktayı daha aydınlatmak gerekiyor. Proje Geliştirme Grubu olarak site bize ne yönde yardımcı olacak;Bu sorunun cevabı neden bir site gerekli sorusunun cevabı olmalı. Yaptıklarımızı yayınlamak ve gruba entegre kişiler dahil edip çeşitli amaçlar için ilgili desteği veya yardımı almak. Bunun için site mi kurmalıyız? Yada daha önce bahsettiğim üzere elektronik dünyasının temeli mi olmalı bu site? Önerileriniz benim için altın değerinde olacak.

    Saygılar;



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samray -- 17 Kasım 2011; 23:24:03 >




  • merhabalar tum arkadaslara selamlar isim geregi 3 gunde bir nete ulasabiliyorum bunun icin herkesten ozur diliyorum ve goruyorumki somut gelismeler yesermeye baslamis ben yine iddiami surduruyorum belkide bu konuda olan acligimdandir belkide acele ediyorumdur bir an once proje fikirleri gelsin istiyorum sayet cok aceleci davraniyorsam arkadaslarimdan ozur dilerim bu arada eror ve cilgin sizede ayrica merhaba
    para konusunda cilgina katiliyorum bence bu asamada gereksiz ve erken diye dusunuyorum ancak tabi bu konuda tartisilacaktir.bu arada forum guzel olmus emegi gecen arkadaslara tesekkur ederim saygilar...
  • Forum sadece grubumuzun bir sitesi olmalı. Bilgi sitesi veya elektronik sitesi değil.
  • beyler hepinizi 16 ocak pazar günü akşama doğruwww.guneri.gen.tr/forum sitesine bekliyoruz. Grubun genel durumu üzerine konuşulacak ve ana hatlar belirlenecek. Gelemezseniz de sonrasına postunuzu bekleriz.

    Error adınız güzel. Hayırlı olsun.
  • Peki arkadaşlar, orda olmaya çalışacağım. Bu arada size de siteye güzel bir isim bulmak düşüyor.
  • Merhaba arkadaşlar... Ben de orada olmaya özel bir gayret sarfedeceğim... Diğer bu işe gönül veren arkadaşlarımızı da görmek istiyoruz . bu başlık altında fikirlerini bizimle paylaşma fırsatı bulamayan ( gerek işleri gerekse okulları vs sebebi ile ) arkadaşlarımız.. sizleri de bekliyoruz... Görüşmek dileği ile saygılar sunuyorum...
    Bu arada hayal gücü olan arkadaşlar ... sizi de isim düşünmeye davet ediyoruz...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.