Şimdi Ara

Merhaba arkadaşlar... Elveda... (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
1
Favori
4.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ozzzy,

    ben başarılarımı Donanımhaber forumlarında da sergiliyorum merak etme. senin görememen çok doğal.
    ancak, DH için sarfettiğim emek ve başarıyı site sahibinden öğrenebilirsin.

    nitekim birçok kez, burada, sizlerin içinde şahsıma övgü dolu sözler söylemiştir kendisi.

    sana, gerçek hayatımdaki örnekler ile şahsım hakkındaki tespitlerinin yanlış olduğunu söyledikten sonra; bana "bu aleme de yansıtman gerek" dediğin için yazdım bunları.

    umarım şimdi de "başka alemlerde başarısızsın o zaman" demezsin...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iski -- 23 Aralık 2004, 10:49:36 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: savasay
    Birilerinin senden öne geçmesi forumda yükselmesi ve bazı kişilere değer verilmesi seni rahatsız ediyor!!



    sevgili savaşay,

    böyle komplekslerim hiçbir zaman olmadı. bu oldukça basiretsiz bir karakter özelliği. bunun böyle olmadığını sana inandırmak hiç de zor değil.
    nitekim bugün yönetimden - kendi arzum ile - istifa etmiş olmama rağmen ve karar mekanizmasında yer almama rağmen içinde bulunduğunuz forumlarda ve DH websitesinde atılan birçok adımda bizzat site sahibi tarafından fikirlerim soruluyor ve emeğim geçiyor...

    umarım yanıldığını anlamışsındır bu sözlerimle...

  • Yeter artık kardeşim
    neden bu kadar saçma konulara yönlendi bu konu bilmiyorum
    Defector gideceğine dair bir mesaj atmış ve nitekim öyle de yapmıştır

    Artık bunu uzatılmasına gerek olmadığı kanaatindeyim
    Eğer iski ve diğerleri sen şöylesin ben böyleyim kavgasına tutuşacaklarsa PM yoluyla halletsinler lütfen

    Artık Defector gibi iyi insanların ayrılmasını istemiyorum forumdan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 23 Aralık 2004, 10:52:44 >
  • Söylediğimi anlamaya bile çalışmıyorsun iski , ben seni anlıyorum ama senin düşündüklerinle yaptıkların bir değil. Forumda bir yılı aşkın süredir yaptığın yaygaralardır söz konusu olan. Madem forum sahibiyle de bu kadar iyi ve sağlam bir bağın var , sorunları kendi kendinize halletmek dururken kopardığın onca yaygaralar niyedir. Bu eğer site sahibi ve yöneticileri ile aranda danışıklı döğüş hesabı yapılan birşey değilse şunu bilmeni isterim , kopardığın onca yaygara üyeler üzerinde iyi etki yaratmıyor. Özellikle yöneticilere söylediğin onca söz nasıl bu denli sessiz sedasız sineye çekildi anlamak güç . Söylediklerin doğru olsa bile üslup yüzünden kaybediyordun ama forum adeta senin söylediklerin doğrultusunda yönetildi (silinen konular , ceza alan üyeler) . Yani kısaca söylemek istediğim şu : eğer iski faktörü olmasa o ceza alan üyelerin ve silinen konuların akıbeti daha farklı olurdu ... Bizzat gördüğüm şudurki , gayet aklı başında giden topikler senin hoşardana diye araya girip , yöneticileri kışkırtman ve üyelere üstü kapalı laf sokmaların yüzünden ( küçücük bir örnek : başıboş texas kovboyumuydu , öylemi diyordun iski) karıştı ve silindi . Bunlar kışkırtma değil midir , üstelik seni hedef alan en küçük bir ima bile yokken .... Ama nedense bunlar görülmedi ve sanki üyeler kend kendilerine sinirlenip taşkınlık yapıyormuş gibi ceza aldı . Bir sorunu çözmek istiyorsan önce o sorunun temeline inip , asıl sebebi , faktörü öğrenmeye çalışırsın . Ama böyle yapılmadı , şurda ayda bir defa rutine bağlandığını gördüğüm malum iski içerikli tartışmalar bunun en açık ispatı değil mi? Ben derimki , birazda kendine bak , iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır....
  • ozzzy,

    anlaşılan seninle anlaşamayacağız. beni buradan anlaman imkansız...

    takıl sen...
  • İski eleştirmek iyidir fakat bazen sağlam temelleri olmayan ve kışkırtma amaçlıymış izlenimi veren konular açıyorsun.( Mesala daha sonradan silinsin yazdığın konuda -reklam yapmayayım:)- reklam linkinin çalışmamasından dh'ı sorumlu tutmuştun. ve dh'ın kurumsal olmadıklarını idia etmiştin) evet belki dh hala tam olarak kurumsal olmasada örneğin dh'la yakıntan uzaktan bir alakası yoktu.
    Eğer eleştirirken eleştirdiğin yönün daha çok üzerinde durursan, ve kışkırtmaktan çok yapıcı bir yöne çekmeye çalışırsan, üyelerden de olumlu tepkiler alırsın.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

    dh den vaz geçen giden O olsun

    yaw bu arada noluyonuz leeem

    lillith baya populer oldu :)

    liiiliillithhh benlede tanışıymısııın



    kızım kaç kurtul



    hayırrr senle tanışamaz o benim izin vermiyorum senle tanışmasına
  • sıraya giriniz,düzeni bozmayınız
    thedevilslieutenant, ben elmayra hatırla bakeem



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandiani -- 24 Aralık 2004, 17:13:21 >
  • bekle gelirim bi ara



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandiani -- 24 Aralık 2004, 17:12:44 >
  • quote:

    Söylediğimi anlamaya bile çalışmıyorsun iski , ben seni anlıyorum ama senin düşündüklerinle yaptıkların bir değil. Forumda bir yılı aşkın süredir yaptığın yaygaralardır söz konusu olan. Madem forum sahibiyle de bu kadar iyi ve sağlam bir bağın var , sorunları kendi kendinize halletmek dururken kopardığın onca yaygaralar niyedir. Bu eğer site sahibi ve yöneticileri ile aranda danışıklı döğüş hesabı yapılan birşey değilse şunu bilmeni isterim , kopardığın onca yaygara üyeler üzerinde iyi etki yaratmıyor. Özellikle yöneticilere söylediğin onca söz nasıl bu denli sessiz sedasız sineye çekildi anlamak güç . Söylediklerin doğru olsa bile üslup yüzünden kaybediyordun ama forum adeta senin söylediklerin doğrultusunda yönetildi (silinen konular , ceza alan üyeler) . Yani kısaca söylemek istediğim şu : eğer iski faktörü olmasa o ceza alan üyelerin ve silinen konuların akıbeti daha farklı olurdu ... Bizzat gördüğüm şudurki , gayet aklı başında giden topikler senin hoşardana diye araya girip , yöneticileri kışkırtman ve üyelere üstü kapalı laf sokmaların yüzünden ( küçücük bir örnek : başıboş texas kovboyumuydu , öylemi diyordun iski) karıştı ve silindi . Bunlar kışkırtma değil midir , üstelik seni hedef alan en küçük bir ima bile yokken .... Ama nedense bunlar görülmedi ve sanki üyeler kend kendilerine sinirlenip taşkınlık yapıyormuş gibi ceza aldı . Bir sorunu çözmek istiyorsan önce o sorunun temeline inip , asıl sebebi , faktörü öğrenmeye çalışırsın . Ama böyle yapılmadı , şurda ayda bir defa rutine bağlandığını gördüğüm malum iski içerikli tartışmalar bunun en açık ispatı değil mi? Ben derimki , birazda kendine bak , iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır....


    Bir türlü Türk'ler bu yönetime alışamadı gitti. Bizi ne kadar ağır eleştirirseniz eleştirin, eleştiri eleştiridir ne eksik ne fazla anlarız. Ama nedense siz bu tür lafları sineye çekildi olarak düşünüyorsunuz. Bizim illa ağır eleştirenleri kesmemiz mi gerek ? Göya AB'ye gireceğiz bu kafa ile milletin anca gelecekteki gençleri girer.

    Birde iski'ye göre yönetiliyor gibi bir laf söylenmiş ki bu da aynı rahatsızlığımın göstergesi. Olaylara geniş vizyondan bakmayı öğrenemedik onun dediğini yapıyorlar yapmıyorlar vs. Biz hakaret edildiğinen inanan bir çok kişinin isteklerini göz önüne alıyor hepsini değerlendiriyor ve sonuca ulaşıyoruz. İski bunlardan binde biri bile değil. Sizede hk. edilsin sizde söyleyin kişilere ceza verelim. Biz genelde günde 3-5 kişi kitliyoruz gelen şikayetler üzerine hiç haberiniz oluyor mu ? Ama anlaşılan iski'ye çok dokunmuşta konu açmış belirtmiş tek fark o.

    Danışıklı dövüş dedikodusuda yayılmaya başladı. Güzel bir cevap vermiş birisi. DH'nin 200 tıka ihtiyacı mı var Allah aşkına ? Sitede aynı anda 800 kişi genelde oluyor. Konu dışında 20-30 kişi. Niye konu dışında yaygara kopartalım ki bizim yönetime böyle iftiralar atılmasından başka bir işe yaramaz.

    Bizi sadece bize gelen şikayetler ilgilendirir anca kendimiz gördüğümüzde tutum içersine girebiliriz. Bu yüzden iski'nin söylediklerini kimse hakaret saymazsa bizi ilgilendirmez. Kişi belki rahatsız olmamıştır biz olmuş numarası yapamayız ama tabii küfür ettiyse forum rahatsız olduğundan veririz.

    Bu yönetimi basit zannediyorsunuz ama yanlıyorusunuz. Boşu boşuna bu site buralara gelmedi. Alış olmadığınız bir konuşma hakkı. Alışık olmadığınız yaşam hakları ve alışık olmadığınız bir değerlendirme süreci var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: lillith

    sıraya giriniz,düzeni bozmayınız
    thedevilslieutenant, ben elmayra hatırla bakeem


    haaaa püh bende yeni bişi sandıydım da tanış falan yazdım
    yok kaerdeşim ben sıra falan beklemem
  • beğenemediniz mi devil efendi.
  • peki bütün üyelere koyun diyende ceza aldımı bu şahıs!!!!

    bunu merak ediyor ve cevabını bekliyorum..Şikayetim üzerine topicdeki anket şıkları değiştirilmişti ama bence bu yeterli değil........



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandiani -- 24 Aralık 2004, 17:12:20 >
  • ben kötü biriyim
    küselim seni üzerim
  • beyenemedim itirazınmı var

    sıra falanda istemem
  • AB ile ne ilgisi var gun , ben burada onun ya da bunun hatasını genele mal etmiyorum . Ne gençliği , ne kafası ...
    Sence biz kendi kendimize sorunmu çıkarmaya çalışıyoruz , ortada fol yok yumurta yokken can sıkmaya mı uğraşıyoruz. Sence bir değil , iki değil onlarca üye iskiye durup dururken mi kızıyorlar (ben dahil) . Sizce de bazı çıkışları fevri , üstüne vazife olmayan şeyler değil mi? Madem o kadar sorumluluk sahibi , verin iskiye yöneticilik yetkisini , nasıl düzeltiyorsa düzeltsin forumu ... Ama böyle lambara lumbara olmaz bu işler yanılıyor muyum , yanlış mı söylüyorum ...

    Forum iski'ye göre yönetiliyor diyen yok , sadece siz bazı şeyleri iyi niyetle yapsanız bile , buradan öyle görünmeyebiliyor , bir üyeyi cezalandırırken ya da bir konuyu kilitlerken veya silerken iski faktörünü göz ardı etmeyin diyoruz , kötü mü diyoruz. Çünkü her ne kaar siz görmek istemesenizde bazı topikler iski carp diye ileri geri birşeyler söyleyince karışıyor , iskinin tahriklerine kapılan ve sinirlerine hakim olamayan üyeler cezalandırılıyor. Peki , tüm bunlara sebep olan kişinin hiç mi suçu yok ? Ayrıca tüm bunlar da bir eleştiri değil mi ? Neden "bu üyelerin derdi ne de böyle eleştiriyorlar bizi" demektense , saldırıya uğramış psikolojisine giriyorsunuz ... Onca şey yazdık döktük bu konuda , demekki hep haybeye anlatmış durmuşuz ... Ama neyse , aynı dertten muzdarip arkadaşlara bir nevi destek olmuş oldum en azından ...

    iski , sen takıl kardeş kafana göre , üyelerle problemi olan ben değilim sensin ...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: thedevilslieutenant

    beyenemedim itirazınmı var

    sıra falanda istemem



    aferim sana..oyun bölümüne frp topiği açtım oynayalım gençler beni beklerken
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.