Şimdi Ara

explorer sonuc alamama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • xp (home) yi yeniden yuklemem gerekti(msi kt400 anakart sonunda pes ettirdi beni ..yeni gözdem asus)
    herşey iyi gitti..taki nette dolaşmaya çıkana dek ...bağlantı sağlıyorum ..ie yi acıyorum..belki ilk sayfaya giriyor (şimdi olduğu gibi)..ama bi süre sonra tüm sayfalar hata vermeye başlıyor..2. bir ie sayfasındada dolaşmam mümkün olmuyor..mozilla yukledim daha hiç bir sayfaya giremedim...dowload sayfasına ulaşırsam sorunsuzca dowload yapıyor gayet normal hızda...
    sp2 ve tüm güncellemeleri yaptım..norton adadware ve spybot ile baya birşeyler temizledim..

    sorunun ne olduğunu kestiremiyorum..

    modem yazılımımı..(speedtouch 330)..anakarttaki ethernet ile irtibatı olabilirmi(asus a7n8x-x).şu an devre dışı bıraktım(zannediyorum)

    birde önceden sygate firewall e güzel güzel kullanıyordum şimdi yuklesem bile çalışmasına izin verilmiyor..(zone alarm ı kullanmayı beceremedim)

    csrss.exe ve update.exe gibi her daim çalışan iki uygulama win dahilinde olan birşey mi yoksa bunlardan kurtulmam gerekirmi?

    teşekkürler



  • format attıktan sonramı üzerine mi kurdun
  • anakartı değiştirince haliyle cd den acılış yapıp yeni kurulum yaptım.bu aşamada format atmadan kurulum yapma çabam boşa cıktı...sp2 yi netten indirdim ve ie yi hiç acmadım..sp2 yuklemeden baya bi temizlik yaptım..22 tane virus-trojan ve 100 ü aşkın spy bu arada nasıl olduysa iceri sızdılar ..şu an son güncelleme ile birşey bulamadım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.