Şimdi Ara

AMD vs. INTEL (Stress Test AMD:3 INTEL:1) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Arthur

    AMD




  • A M D
  • vay be teknolojiye bak ne kadar hızlı ilerliyo çok hızlı çokkk napcuk bilmem. hmm bu test kaç gün sürcek acaba hangisi patlarsamı şaka harbi ne zmn biter bu test acaba?
  • ee bunu izleyebileceimiz bi adres yok mu?
    illa sayfanın 2 dk da bi yenilenmesini mi beklices :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: pajero
    Bazı arkadaşların "bunların yaptığı testmi be, ben bi test edeyimde görsün gününü" "önüne gelen editör oluyor, aç ordan mp3 encoderini yanınada unreal tournamenti bak nasıl test ediliyor sistem" şeklindeki yazılar hiç bir şey bilmediğimizi ortaya çıkartıyor maalesef.

    Buradan çıkacak sonuç; okuyupta öğreneceğimiz daha çok şey var.

    Kardeş lafını bana atıyorsun eyvallah, hiç sorun değil fakat yanlış anladığını belirtmemde fayda var.Kimse tutup adamlara kafa tutarım demiyor, fakat ben şunu gördüm ki tüm donanımlarını elemanların testlerine göre seçersen mahvolursun.Bir sürü örnek var, bir sürüüü...
    Kendi test ortamını yaratma olayına gelince de, kullanıcının ihtiyaçlarına karşılık vermesi önemlidir.Ben gözümle görmeden kullanmadan(en az 1-2 hafta) hiçbir şey hakkında kesin konuşmam.Zaten bu adamların yaptığı testlerde bir anlık testler.Kalkıp ta uzun vadeli yapsalar bu sefer işlemcinin modası geçmiş olacak(tabi arada dönen paraları hesaba katmıyorum) O mp3 örneğinde de şu tema vardı, bu adamların testlere göre sistem topladın diyelim ve de hiç ummadığın neticeler aldın, eşin dostundaki farklı makineler daha performanslı çıktı o zaman ne yaparsın???
  • aslinda kilitlenmeler birazda sans diyebiliriz.cunku kilitlenmeler yazilimdanda kaynalanabilir.
  • Dostum yazılım falan değil yahu, kasılmalar oluyor sadece kilitlenme falan yok.Yazılımlar da sağlam her zaman kullanılan yazılımlar.Mesela arkadaşımın 3200+'tan bi örnek vereyim(64) serials programının database'e her girişte alet sapıtıyor, bu da bir örnek...
  • intel için 3.6 kullanılması şanssızlık olmuş.
    Throttle kontrolcüsü TM1 devreye giriyor ve işlemciyi frenliyor.

    3.6 çok ısınıyor, yanlış işlemci seçilmiş, veya kasti yapılmış.

    3.4 veya 3.8 olsaydı daha iyiydi.
  • Allahım nedir bu savaş ya
    Beyler her iki işlemcininde kendine göre artıları eksileri var. Burda bazı arkadaşlar kendini öyle bir kaptırmışki sanırsınız biri intelin digeri amd nin sahibi. fiiller sevişir çimenler ezilir demişlerya misal o misal işte. Gerçek olan şudurki bu piyasada böyle iki güçlü firmanın olması tuketici için buyuk bir şans. eger amd olmasaydı intel degil 3.8 inanın 2 ghz e bile çıkamazdı. intel olmasaydı 64 bit amd leri hayal bile edemezdiniz. eger bu iki firmanın rekabeti olmasaydı dunya bugunkinden bile farklı olurdu kesinlikle.

    rakibim sen benim ifadem ve hızımsın
    gündüz geceye muhtaç banada sen lazımsın (necip fazıl kısakurek)

    onlar birbirlerini yesin dursun beyler. bu bizim işimize yarar, ama lütfen siz birbirinizi yemeyin bunun ne size nede başkasına bir faydası var
  • quote:

    Orjinalden alıntı: defender

    Dikkat edilirse, sürekli amd kullanıcılarından güncel kullanım örneklerinde sıkışma yaşandı mı test sonuçları geliyor.Benchmarklar artık hayat olmuş.3d marktan 17000 puan alıp ta autocad esnasında açılan bi mp3 makineyi kasıyorsa nasıl testlere güvenilir???
    Alayı saçmalık.
    herkes takılsın kafasına göre.Kimse kimseye gereksiz yere bok atıp durmasın.memnunsan oturursun oturduğun yerde, kıyaslama yapmanın çamur atmanın bi getirisi yok!



    iyide kardeş neden işlemciye mal ediyorsun ki aoutocad + mp3 olayını koy ortaya 300FSB ddr600 3GB ram kasabilecek bir makine war mı? babannemden kalanlar dışında tabiiii.....
  • Ya kardeşim laf atmak için lafı neresinden anlıyorsunuz?
    Misal verdim, direk örneklemedim!!!!!!
    Testlerden yüksek netice çıkıp ta performans hususunda herhangi bir falso görürseniz ne yapardınız dedim???
    Testlere güvenen arkadaşlar için?
    Yuh artık ya
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Soultrap


    quote:

    Orjinalden alıntı: gurol


    quote:

    Orjinalden alıntı: pajero
    Linkde iki cpu nun yanyana ve eşit koşullarda bırakıldıkları stres testini webcam de dahil olmak üzere ayrıntılı takip edebilirsiniz.
    Yaklaşık 3 gün 5 saat önce başlayan test de intel sistem 1 kere resetlemiş. Amd de tık yok, devam ediyor.


    YAHU KARDEŞİM HİÇ Mİ MANTIĞINIZ YOK! (Pajero lafım şahsına değil testi yapanlara).

    Bu tip test yapanların hiçbiri "ölçme-değerlendirme" dersi almamış kardeşim. TEK işlemciyle test mi yapılır. Hadi yaptın diyelim bu sonuç tüm işlemcilere mi mal edilir?

    Ne zamandır yazacam elim varmıyordu. Arkadaşlar ölçme'de tek örnek ile çalışırsanız yanılma payınız artar. Bu tip bir test yapılırken birden fazla denek kullanılır, hatta sapan değerler sonuçlara yansıtılmaz. Hepiniz farkındasınızdır ki aynı işlemci kodunda olan işlemciler bile eşit derecede overclock edilemeyebilir, eşit ısınmaz. Yani aynı şekilde eşit miktarda sorun da çıkartmaz.

    Kısacası bu testi ciddiye almayın. Bu test sadece testteki iki işlemciyi karşılaştırır. Daha fazlasını değil.



    Kesinlikle katılıyorum. Boyle anlamsız testlere ilgi gostermemek lazım.


    SoulTrap, benim mesajlarım görünmez mi? Bir tek sen okumuşsun. Mesajımdan sonra öyle şeyler yazılmış ki okumadıklarına kanaat getirdim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gurol

    SoulTrap, benim mesajlarım görünmez mi? Bir tek sen okumuşsun. Mesajımdan sonra öyle şeyler yazılmış ki okumadıklarına kanaat getirdim.


    okuyoruz gurol'cum.
    merak etme sen
  • Yaw kim ne test yaparsa yapsın isterse amd 5-0 öne geçsin...İsterse amd 6-0 yapsın (fb-gs)maçı gibi ben intelden vazgeçmem...Aslında fenerliyim yanlış anlışlmasın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Schizophren

    Yaw kim ne test yaparsa yapsın isterse amd 5-0 öne geçsin...İsterse amd 6-0 yapsın (fb-gs)maçı gibi ben intelden vazgeçmem...Aslında fenerliyim yanlış anlışlmasın

    Fanatik olduğun burdan belli, ben kim testlerde geçse onu savunurum mesela, sen intelden karpayı mı alıyorsun?
  • İntel bizim alt firma o nası soru ya..Amd yi savunanlar amd den kar payı mı alıyo??Ben intelden vazgeçmem...Attan inip eşşeğe binmek olmaz...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Schizophren

    İntel bizim alt firma o nası soru ya..Amd yi savunanlar amd den kar payı mı alıyo??Ben intelden vazgeçmem...Attan inip eşşeğe binmek olmaz...


    fx-55 ile intel'in en üst seviye işlemcisini bir karşılaştır istersen. internette bol miktarda var bu karşılaştırma. kim at, kim eşek anlarsın belki o zaman.
  • AMD NİN ZAMANLA (2 SENE İÇİNDE) ÖMRÜNÜ TÜKETTİĞİNİ SÖLÜYORLAR. BÖLE BİŞEY VARMI?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hmkuyumcu

    AMD NİN ZAMANLA (2 SENE İÇİNDE) ÖMRÜNÜ TÜKETTİĞİNİ SÖLÜYORLAR. BÖLE BİŞEY VARMI?


    kim diyor bunu? amd işlemcisi ile notebook, desktop, server üreten çok ünlü markalar salaktır diyor yani bunu iddia eden şahsiyetler. vay anasını sayın seyirciler be.
  • AMD-Intel rekabeti Fenerbahçe- Galatasaray muhabbetine döndü yahu. Biri kendini dünyada kanıtlamış diğeri anasının liginde. Bırakın bu işleri; bir malın kullanıcısı olun ama fanatiği olmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.