Şimdi Ara

Bu haber ERKEKLERI üzecek!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu haber, erkekleri üzecek. Hamilelikte alınan Aspirin ve bazı ağrı kesicilerin erkek bebeklerin beynini etkilediği ve ileride seks isteğini azalttığı öne sürüldü.
    Amerika'da bulunan Maryland Üniversitesi'nin uzmanları, Aspirin ve benzeri ilaçlarla fareler üzerinde yaptıkları deneylerde, çarpıcı sonuçlar ortaya çıkarttı. Aspirin ve Paracetemol gibi yaygın biçimde kullanılan ağrı kesici ilaçlar, ana karnındaki bebeklerin beynini etkiliyor ve doğup büyüdükten sonra erkek cinsel dürtülerini zayıflatıyor. İlaçların, erkek farelerin beynini etkileyip, erkeklik hormonu testosteronun işlevini aksattığı belirlendi.
    Düşüğü Önlemek İçin Veriliyor
    Erkek farelerin, annelerinin hamilelik döneminde aldığı bu tür ilaçlar yüzünden seks ihtiyacı duymadığı tebpit edildi. Araştırmada, bu ilaçların insanları nasıl etkileyebileceğine dair sorular ortaya atılıyor. Aspirin, düşükleri veya kanın pıhtılaşmasını önlemek için hastalara verilebiliyor. Fareler üzerinde incelenen diğer ilaçlar da hamile kadınlara erken doğumu önlemek için verilen ilaçlardan. Araştırmacılar, insan beyninin nasıl geliştiğinin henüz tam olarak bilinmediğini vurguluyor. Kesin hükme varmak için daha çok çalışma yapmak gerektiğini belirtiliyor.

    Ben Anca GüLdüm :)



  • türkleri tanımıyorlar! değil agrı kesici zehir içsek gücümüzden bir sey eksilmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bart simpson -- 21 Aralık 2004, 13:18:48 >
  • yaw farenin cinsel istediğinin azaldığını nasıl anlıyorlar merak ediyorum. Her halde fareyi 2 hafta bir odaya kapatıp yanına minili dekolteli bir dişi fare gönderip deniyorlardır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bart simpson

    türkleri tanımıyorlar! değil agrı kesici zehir içsek gücümüzden bir sey eksilmez

  • :) sizi üzmedi yani :P
  • DEMEKKI BENI PEK EKILEMEMIS. HATTA YARAMIŞ...



  • bende bu asprinler afrodizyakmıd diye merak ediyordum.ama tam tersiymiş.iyikide öyle olmuş.yoksa havada karada uçan duran herşey kaçardı bizlerden :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.