Şimdi Ara

İtalya'da 'Türkiye'ye hayır' yürüyüşü.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bide bu kıbrıs olayı varya.Adamlar kıbrıstaki yerlerimizi falan istiyolar.Bence biz değil kıbrısı anadolunun yarısını versek adamlar bizi yinede istemez.Düşünsenize siz bi zamanlar bi ülke altında 600yıl ezildiniz.Adamlar sizden kötü duruma düşşe onlara yardım edermiydiniz?

    ne yazıkki bu AB olayı hayal gibi gözüküyo ama umarım olur.
  • Müslümanlar Yahudileri, Yahudiler Müslümanları sevmez bu asırlardır böyle, Kuranı ve müslümanlığı ortadan kaldrımaya çalıştılar yıllar önce (Şuanda devam ediyor) ,. Yahudiler Lanetli daha doğrusu dünya üzerinde yaşıyan en aşağlık insan topluluğudur..
    (Aslında kendilerini seçilmiş kutsal ırk olarak görmekteler, Cennette sadece kendilerinin olacağına inanırlar.)
  • onlarda karsi cikanlar oldugu gibi bizde de karsi cikanlar var. o yuzden alingan bir tutum sergilemenin bir mantigi olmasa gerek.
    mevcut problemler zaten uyelik yolunda cozulmeye mahkum olacak iken, bize ilk etapta kibris efenim ermeni sorunlari, yok ege adalarinin ilk etapta one surulmesi biraz abes kaciyor. ab uyesi olundugunda zaten bunlar ortadan kalkmak mecburiyetinde olacak iken, uyelik oncesi bu tip hazmedilmesi zor istekler icin ancak avrupa'nin ikinci yuzu ile muhatap oluyoruz denilebilir. onmlar sadece kendi isteklerinin yerine getirilmesi ile doyuma ulasirken, uyelik yolunun sonunda sartli uyeligin hortlamasi ve butun islerin allak bullak olmasi kacinilmaz da olabilir.

    bu rumlar, bakis acilarini degistirmedikleri muddetce adam olamayacaklar. sadece ortaligi karistirmaya devam edecek bir tutum sergiliyorlar. ab'ye turkiye'nin katilmasini hazmedemeyecek olanlar surekli olacaktir. istedikleri kadar halk oylamasi yapsinlar. 14 yil surecek ha? 14 yil..

    ab'den once, kibris adasinda once rumlarla bizim kibrisli turkleri bir birlestirmeyi becerelim diyecegim ama bu rumlar'in bu tutumu devam ettigi muddetce, bir pok olmayacagini sezinliyorum. yapilan halk oylamasi da bunun bir gostergesi. neden israr ederler ki; hep biz bastirdik bu sefer de biz oteleseydik ya.. snaki gec kaldik olaya.. islemler yine devam ederdi, olacagi var ise kuuutt diye ab'ye girerdik. zalak zalak isler.. politika iste, :p
  • fransa----------------------------avusturya----------------------------kıbrıs----------------------------şimdide italya.

    teker teker yüzlerini göstermeye başladılar.

    Artık bişeyin anlaşılması lazım.

    Ne varsa yıldızda var ayda var TÜRK'e yalnız yine TÜRK'ten fayda var.
  • güney kıbrıs sanki 10dakika da AB üyesi oldu, biz 45-50 yıldır bekliyoruz, bir ülke bu kadar yıl kapıda bekletilmez ki ayıp walla..
    şeytan diyor; dön sırtını AB'ye, yakınlaş Rusya ile, zamanla türki devletleri de birer ikişer gruba al,
    sende bir alternatif oluştur ama herşey ekonomiye bağlı kardeşim, yapamıyoruz işte..

    şeytan bile gülüyordur bu fikrime



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 22 Aralık 2004, 2:10:36 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Sfanky


    quote:

    Orjinalden alıntı: gargoyle


    quote:

    Orjinalden alıntı: esraguner

    türkün türkten başka dostu yok.ama bu türkler onların karşılarına herzaman çıkacak.bizden kaçış yok.

    Garip ama 1. dünya savaşı sonunda kurtuluş savaşında ruslar bize silah göndermişler (her yerde bahsetmez bundan), üstelik okuduğum kadarıyla da bize saldırmamışlar. Genelde biz onlara saldırmışız. Yani kimsenin dostu yok. Çıkarlar var. Milletler arası ilişkiler böyle yürür. Çıkarların kesişiyorsa senden iyisi yok. Çatışıyorsa senden kötüsü.


    Bir yerde duyduğum kadarıyla ruslar bizim kominizm e geçeceğimizi sanmış ve bize silah yollamışlar.Tabi biz kominist olmadık.Sonuçta onlar bu haberi duyunca yardım bitti ve savaş başladı.Bizde saldırdık.


    O kadar kolay kandırılabileceklerini sanmıyorum. Bence tek açıklaması "O önemde işlerine öyle gelmiştir" .

    Bunlar rusların 1.dünya savaşından erken çekilmeleri ve sonrası bolşevik isyanının değiştirdiği iktidarın yerleşmesi döneminden sonra oldu. Sanırım ondan sonra rusyayla bir daha savaşmadık ki.
  • yollar yürümekle aşınmaz ....

    biraz da onlar yürüsün ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.