Şimdi Ara

SİNAN ENGİN 'LUCESCU SATTI'

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her musibetten Fenerbahçe'yi sorumlu tutan arkadaşlar. Bu sözleri şampiyon olamadığınız senede önemli konumlarda bulunan iki kişi söylemiş. Artık bundan sonra Fenerbahçe'yi bir şeyden sorumlu tutmazsınız heralde...

    Kaynak :http://www.sabah.com.tr/spo101.html






    Çok ilginç bir iddaa

    Aşağıdaki yazıdan alıntıdır...

    BU HAKEM İTİRAFIDIR
    Ona o kadar söyledim, 'Hakemler hakkında konuşma' diye. Ama dinlemedi. Samsunspor maçında Cem Papila bazı şeyler yapmış olabilir, ama ondan sonraki maçlarda bize yardım eden hakemler bile oldu. 'Galatasaray istediği hakemi tayin ettiriyor, biz niye alamıyoruz?' diyordu. Aslında bir sezon önce Galatasaray'da nasıl şampiyon olduğunu itiraf etmek istiyor."


    LUCESCU NE DEMİŞ

    'Sadece Fashion TV izler'

    Lucescu, dün atv Ana Haber'de yayınlanan röportajında Sinan Engin için şu açıklamaları yapmıştı: "Hayattaki en büyük hatam Sinan Engin'dir. Onun Beşiktaş'ta kalmasına göz yummamalıydım. İyi insan olmanın faturasını ödedim. Tek yaptığı iş bütün gün odasında ayaklarını masanın üzerine atarak ayak ayak üstünde Fashion TV'de mankenleri izlemekti. Zaten Fashion TV dışında bir kanal da izlemezdi. Onun bütün bu davranışlarının sebebi eğitimsizlik. Ya eksik eğitim almış, ya da hiç eğitim almamış. Futbolcu-kulüp ilişkilerinde de faydası değil, zararı oldu. Örneğin, Ahmet Dursun'un ayrılmasının tek sebebi Sinan Engin'dir. Onu sevmediği için her olayda üstüne gitti. Ufak olayları büyütmek, abartmak için var gücüyle çalıştı. Sırf Ahmet'le Beşiktaş'ın arasındaki ipleri koparmak için bu küçük olayların medyada geniş yer bulmasını sağladı. Bir sportif direktör düşünün, daha hoca gelmeden kaşla göz arasında üst üste 5 transfer yapıyor. Hem de yeni gelecek hocaya danışmadan. Bu kişi gerçek anlamda bir yönetici olsa yeni hocanın gelmesini bekler. Doğru dürüst yönetici değilse Sinan Engin'in yaptıklarını yapar. Hem de yangından mal kaçırırcasına... Sonra o 5 oyuncudan yararlanmaya çalışana kadar canım çıktı."


    SİNAN ENGİN NE DEMİŞ

    Lucescu sattı

    Sinan Engin: Lucescu, Cordoba'yı ve Nouma'yı satmıştı. İddialıyım; bizde ikinci yılında şampiyonluğu da sattı.

    Beşiktaş'ın eski menajeri Sinan Engin, atv'de kendisini eleştiren Mircea Lucescu'ya şok cevaplar verdi. İşte Engin'in olay yaratacak açıklamaları: "Lucescu benim için eğitimsiz demiş. O önce yemek yemeyi, çatal bıçak kullanmayı öğrensin. Elleriyle yemek yiyor. Kültür yabancı dil bilmekle olmuyor. Bugün Kapalıçarşı'da ne hanutçular 7-8 dil biliyorlar. Ama adam olmak ayrı şey. Lucescu önce adam olsun.

    KORKAĞIN TEKİ
    Onunla ilgili bildiklerimi anlatırsam, insan içine çıkamaz. Kendisi korkağın, yalamanın teki. İnsanların yüzüne farklı, arkasından farklı konuşur. Bana inanmayan Ahmet Yıldırım'a, Sergen'e, İlhan'a sorsun. 18 yaşındaki çocuk Okan Koç, Kocaeli'de nasıl üzerine saldırdı, Sinan Kaloğlu nasıl onu dövmeye çalıştı, Ahmet Dursun Roma'daki Lazio maçında nasıl yüzüne hakaret etti; önce bunları bir anlatsın.

    ADAM SATAR
    Gidip 'Ahmet Dursun'un ayrılma sebebi Sinan Engin'dir' demiş. Yalan. Kendisi asıl nasıl Nouma'yı sattığını, nasıl Cordoba'yı sattığını anlatsın. Adam satmanın kralı onda. Yönetim "Nouma'yı göndereceğiz" diyor, "Olur" diyor. Başkan Serdar Bilgili "Cordoba'nın maç sattığından şüpheleniyorum" diye kendisine soruyor, "Doğrudur" diyor. Cordoba'nın maç sattığını tasdik ediyor. Buna adam satma denir, Lucescu hem Nouma'yı hem de Cordoba'yı satmıştır.

    YETKİM Mİ VAR!
    Madem ben Ahmet Dursun'u sattırdım, sen orada necisin, tuzluk musun? Futbolcu transfer etmeye yetkisi bile olmayan Sinan Engin, tek başına bir oyuncuyu gönderecek. Bu palavralara kimse inanmaz.

    HÖT DEDİN Mİ...
    Herkesin yüzüne güler, sonra arkasından konuşur, çünkü korkağın tekidir. Lazio maçından sonra oyuncular "Korkak oynadık" diye üzerine yürüdü. Onların tepkisinden korktu. Rövanşta 8 kişi ile takımı hücuma kaldırdı. 10 dakikada 2 gol yedik; turu verdik. O kadar korkak ki, birisi "Höt!" dedi mi, hemen dediğini yapıyor.

    İLHAN DÖVÜYORDU
    Galatasaray maçında oyundan alındı diye İlhan Mansız onu yumruklayacaktı, ben engelledim. Onu dayaktan kurtardım. Ondan sonra İlhan'ı oyundan almaya "Dayak yerim" diye hep korktu. Bu sefer devamlı Sergen'i çıkarmaya başladı. Çünkü Sergen oyundan alınınca İlhan gibi saldırmıyordu. O da dayak yemekten korkmayacağı futbolcuları oyundan alıyordu.

    NİYE İLLE DE BECALİ?
    İbrahim Altınsay adeta yalvardı 'Hasselbaink'i alalım' diye. Lucescu kabul etmedi. Niye? Birincisi yıldız oyuncularla çalışamaz. Çünkü onların ağırlığını kaldıramaz. İkincisi Hasselbaink gelse manevi evladı Pancu tribüne çıkacaktı. Üçüncüsü ve en önemlisi büyük ihtimalle devre arasında Adrian İlie'yi almayı kafasına koymuş. Ne tesadüftür İlie'yi Becali'den aldık. Sen hep Becali'den oyuncu al, oh ne ala! Sanki insanlar anlamıyor. Artık nasıl biri olduğunu anlamışsınızdır.

    YALAMADIR
    57-58 yaşına kadar bir kariyeri yoktu. Kariyerini Galatasaray ve Beşiktaş'ta yaptı. İnsanlar önce Galatasaray'dan nasıl kovulduğunu, nasıl yalama olduğunu araştırsınlar. Ahmet Çakar ona demediğini bırakmadı. O ise bir deplasman dönüşü uçaktan iner inmez Ahmet Çakar'a yaranmak için hemen onun programına koştu. Kendisine demediğini bırakmayan Ahmet Çakar'a yaranmak için sabahlara kadar stüdyoda kaldı. Lucescu böyle bir adam işte.

    ŞAMPİYONLUĞU VERDİ
    Beşiktaş'ı ben ve futbolcular şampiyon yaptık, Lucescu değil. Madem o kadar iyi hoca, ikinci yıl niye şampiyon yapamadı? İddialıyım ve şunu söylüyorum: Beşiktaş'ın ikinci yıldaki şampiyonluğunu Lucescu satmıştır. Kendi futbolcuları Cordoba ve Nouma'yı satan bir insan şampiyonluğu niye satmasın ki?

    BU HAKEM İTİRAFIDIR
    Ona o kadar söyledim, 'Hakemler hakkında konuşma' diye. Ama dinlemedi. Samsunspor maçında Cem Papila bazı şeyler yapmış olabilir, ama ondan sonraki maçlarda bize yardım eden hakemler bile oldu. 'Galatasaray istediği hakemi tayin ettiriyor, biz niye alamıyoruz?' diyordu. Aslında bir sezon önce Galatasaray'da nasıl şampiyon olduğunu itiraf etmek istiyor."

    SELÇUK MANAV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 21 Aralık 2004, 16:18:07 >



  • Bana pek inandırıcı gelmedi, korkak olabilir biliyoruz.
  • federasyondan istifa etmiş birinin söylediklerini kesin delil olarak kabul eden beşiktaşlılar bunun için ne dicekler acaba..
  • Zaten Fenerbahce'nin Besiktası sampiyonLuktan ettigi feLan yok Bjk kendi etti kendi buLdu. Ancak soyLenenLer ne kadar dogru biLemicem o anki kızgınLıkLa ne dendigide beLLi oLmazki tabii sampiyonLugu kaybetmede Lucescu nun payı yok degiL. Lucescu , Sinan Engin'e sadece bacakLarını uzatıp Fashion tv izLer baska bisey yapmaz demesine karsıLık Sinan Engin'inde ben Sergen geLdiginde at yarısıda izLiyorum aLaLAaa.. demesi cok guseLdi
  • sinan engin bunları başka yerde de söylemişti..bu yüzden sık sık BJK ve hakemler konulu topiclerde bu ve buna yakın şeyleri dile getirmiştim...Lucescu'nun hala kahraman gibi anılmasını hakikatten içerliyorum
  • luces.. Tr'ye gelmis en iyi yabancı direktörlerden biridir..shaktar'ı duymuşmuydunuz daha once..UEFA'da adamlar..
  • Lucescu dan şu memleket kurtuldu ya daha ne olsun. Şaktar Uefada olsa ne olacak karşısına çıkan ilk italyan takımından fark yicek oturacak aşağı.
  • YANİ ŞU LUCESCUNUN BAŞARISI NİYE KABULLENİLMİYOR, ANLAMIYORUM..GALATASARAY APTALLIK ETTİ ELİNDEN ÇIKARDI LUCESCU'YU..KIÇIMIZLA GÜLDÜK LUCESCU'YU BIRAKTILAR DİYE..BİZE GELDİ(bjk) TARİHİMİZİN EN MUKEMMEL GUNLERİNI YAŞATTI, SONRA AYNI APTALLIĞI BİZ YAPTIK, LUCESCU'YU SALARAK..ŞİMDİDE SHAKTAR BİZE KIÇIYLA GÜLÜYORDUR HERHALDE..
    ....ELBETTE SHAKTAR ELENECEK UEFA'DAN AMA ADI SANI DUYULMAMIŞ ÇOK KÜÇÜK BÜTÇELERLE O TAKIMI BELLİ BİYERLERE GETİREBİLİYORSA BU, LUCESCUNUN "ÜSTAD"LIĞINDANDIR...
    ..BUGÜN DEL. B. 'Yİ KOVUP LUCESCU'YU GETİRSELER (Kİ ADAM ONURLU GELMEZ),, DAHA BAŞKA BİŞEY İSTEMEM...
  • Ya biz Türkler kadar yabancıyı seven millet yoktur herhalde. Ya lucescu iyi bir hoca fakat vizyonu belli. Onunla bi yere kadar başarı sağlanır. Seni her sene şampiyon yapar fakat ne seyirci zevk alarak takımı izler ne de Avrupa da çalıştırdığı takımdan cacık olur. Öyle bir hoca işte. Ben ona CM hocası diyorum. Cmde de ligde şampiyonluk kolaydır ama Şampiyonlar liginde çok çok daha zordur.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sl55amg

    ....ELBETTE SHAKTAR ELENECEK UEFA'DAN AMA ADI SANI DUYULMAMIŞ ÇOK KÜÇÜK BÜTÇELERLE O TAKIMI BELLİ BİYERLERE GETİREBİLİYORSA BU, LUCESCUNUN "ÜSTAD"LIĞINDANDIR..

    ..BUGÜN DEL. B. 'Yİ KOVUP LUCESCU'YU GETİRSELER (Kİ ADAM ONURLU GELMEZ),, DAHA BAŞKA BİŞEY İSTEMEM...


    Adam teknik anlamda iyi olabilir ve elindeki kadrodan iyi yararlanıyor olabilir ama onurlu dersen orda dur derim..
    Sinan Engin'in söylediklerinin 1 tanesi bile doğru ise ben o adama onurlu demem.
    Aslında Sinan Engin' açıklamadan önce de adamın sağa sola sataşma biçimindeki çirkefliğinden karakterinin bozuk olduğunu anlamıştım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sl55amg

    YANİ ŞU LUCESCUNUN BAŞARISI NİYE KABULLENİLMİYOR, ANLAMIYORUM..GALATASARAY APTALLIK ETTİ ELİNDEN ÇIKARDI LUCESCU'YU..KIÇIMIZLA GÜLDÜK LUCESCU'YU BIRAKTILAR DİYE..BİZE GELDİ(bjk) TARİHİMİZİN EN MUKEMMEL GUNLERİNI YAŞATTI, SONRA AYNI APTALLIĞI BİZ YAPTIK, LUCESCU'YU SALARAK..ŞİMDİDE SHAKTAR BİZE KIÇIYLA GÜLÜYORDUR HERHALDE..
    ....ELBETTE SHAKTAR ELENECEK UEFA'DAN AMA ADI SANI DUYULMAMIŞ ÇOK KÜÇÜK BÜTÇELERLE O TAKIMI BELLİ BİYERLERE GETİREBİLİYORSA BU, LUCESCUNUN "ÜSTAD"LIĞINDANDIR...
    ..BUGÜN DEL. B. 'Yİ KOVUP LUCESCU'YU GETİRSELER (Kİ ADAM ONURLU GELMEZ),, DAHA BAŞKA BİŞEY İSTEMEM...


    Şu BJK'lılar niye seviyor anlamıyorum bu adamın..Ben FB'liyim, şuan GS'nin başında Lucescu olsa şimdiden iddaa ederdim FB'nin şampiyonluğunu...Geçen sene o başarılı BJK'ın şimdi bu halde olmasının ilk sebebidir o adam..Korktugu her takıma yenildi.Suçu kendisine değil hep başkalarına attı...A.Dursun BJK'da hala Lucescu'nun esiri yönetciler yüzünden oynıyamıyor , Del bosque begenemediği için değil...

    Ayrıca bugn Del bosque'yi kovup ona teklif etseler , Shaktar'ı buırakıp hiç düşünmeden BJK'a gelir..Bu kadar onurludur...Tarihihnin en mükemmel zamanını Lucescu değil öuhteşem kadronuz yaşattı..O kadroyu Lucescu mu kurdu yoksa başkası mı? O başkası takımı bırakınca BJK ne hale geldi zaten biliyoruz...Bana Lucescu'yu anlatmayın abii...
  • walla lucescu hakkında bir tespişt hangi takımdan ayrılsa o takımdaki furbolcularda felaket bir düşüş yaşanıyor kondisyon olarak hala anlayabilmş değilim
  • HEP BJK'NİN 8 PUAN GERİSİNDEN ŞAMPİYONLUĞU VERİŞİNİ LUCESCU'YA BAĞLIYORUSUNUZ...PEKİ MILYON DOLARLIK FUTBOLCULARLA KURULUŞMUŞ REAL MADRID'İN LİGDEKİ DURUMUNU NEYE BAĞLIYORSUNUZ..O YÜZDEN 8 DEĞİL 18 PUAN DA GERİDEN GELİNSE FUTBOLDA BAŞARISIZLIĞI TEK BİR FAKTÖRE BAĞLAYAMAZSINIZ...YİNE DİYORUM, LUCESCUYU SEVMEK DEĞİL AMA KAZANDIĞI BAŞARILARDAN DOLAYI SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ..HATTA DAUM'DAN BİLE..NİYE Mİ? ZAMANINDA DAUM BİZDEYKEN KOKAİNMAN DİREKTÖRÜNÜZ VAR DİYE BİZE BULAŞAN FB'LİLER ŞİMDİ "DAHİ" DAUMU BAŞ TACI ETTİLER..BİR T. DİREKTÖRÜNÜN KISMEN BAŞARISIZLIĞIMI YOKSA SPORLA BAĞDAŞTIRAMAYACAĞIMIZ MADDE BAĞIMLILIĞIMI Bİ KİŞİ İÇİN DAHA AZ SAYGIYI GEREKTİRİR..ŞİMDİ KONUŞUN SEVGİLİ FB'Lİ ARKADAŞLARIM..
  • Enteresan. Ben bir Fblinin Daum bizi şöyle yaptı böyle yaptı dediğini gömedim henüz. Sadece Fb medyası pohpohladı bir süre şimdi de ipini çekmye uğraşıyorlar. Lucescunun da o kadar övülecek bir başarısı olduğuna inanmıyorum. 3 büyükleri şampiyon yapmak bizim ülkemizde o kadar da dert değil bence. Sıra kimdeyse o nasılsa ya şampiyon oluyor ya da yaptırılıyor. Benim hatırladığım çok az şampiyonluk var bu takımların bileğiyle kazandığı. O ayrı bir konu konumuza dönersek Avrupada başarılı olamazsan bundan sonra iyi bir hoca olamassın. Başarılı hoca Avrupa da Ligde Kupa da ve milli takımlara verdiği oyuncuların kalitesiyle ölçülür. Hele bir de o oyuncuları kendisi bulup çıkardıysa o zaman efsane olmaya adaydır. Bunu başarabilen çok az hoca vardır.
  • BİZİM(BJK) LİGDEKİ ŞAMPİYONLUĞUMUZ, SIRAMIZ GELDİĞİ İÇİN OLDUYSA, YİNE SIRAMIZ GELDİĞİ İÇİN Mİ UEFA'DA ÇEYREK FİNAL YAPTIK..SIRAMIZ GELDİĞİ İÇİN Mİ CHELSEA'Yİ İNGİLTERE'DE YENDİK..EĞER BİZİM 100. YIL ŞAMPİYONLUĞUMUZDA BİR "SAKATLIK" VARSA AVRUPA'DA BAŞARI NASIL GELDİ?
    HATIRLATIYORUM! LUCESCU DEMİŞTİKİ; "SERGEN BENİMLE ÇALIŞSIN, 3 SENE DAHA OYNAR"...LUCESCU GİTTİ, BUYURUN SERGEN'İN HALİ.. LUCESCU GELDİĞİNDE SERGEN YİNE BU HALDEYDİ, 1 SENE BOYUNCA SERGENİ NASIL ADAM ETTİ..HATTA ŞAMPİYONLUĞUN BAŞ MİMARI YAPTI..LUCESCU GİTTİ, SERGEN YİNE CANI İSTERSE..........
  • beyler bence sinan engin de sorun war!butakım lider giderken nasıl oluyo da 3. oluyo bi düşünün!Ara werildiğinde sinan engin lucescuy la görüşme yapmış we sene sonunda lucescu ya gönderileceğini söylediii direkt sorun burda
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sl55amg

    BİZİM(BJK) LİGDEKİ ŞAMPİYONLUĞUMUZ, SIRAMIZ GELDİĞİ İÇİN OLDUYSA, YİNE SIRAMIZ GELDİĞİ İÇİN Mİ UEFA'DA ÇEYREK FİNAL YAPTIK..SIRAMIZ GELDİĞİ İÇİN Mİ CHELSEA'Yİ İNGİLTERE'DE YENDİK..EĞER BİZİM 100. YIL ŞAMPİYONLUĞUMUZDA BİR "SAKATLIK" VARSA AVRUPA'DA BAŞARI NASIL GELDİ?
    HATIRLATIYORUM! LUCESCU DEMİŞTİKİ; "SERGEN BENİMLE ÇALIŞSIN, 3 SENE DAHA OYNAR"...LUCESCU GİTTİ, BUYURUN SERGEN'İN HALİ.. LUCESCU GELDİĞİNDE SERGEN YİNE BU HALDEYDİ, 1 SENE BOYUNCA SERGENİ NASIL ADAM ETTİ..HATTA ŞAMPİYONLUĞUN BAŞ MİMARI YAPTI..LUCESCU GİTTİ, SERGEN YİNE CANI İSTERSE..........



    vALLA sERGEN HER SENE ADAM(!) her sene birileri adam etti onu...FB'deyken düzeüldi denildi kovuldu..FB'deyken de maç kurtarıyordu...GS'dayken düzeldi , F:Terim onu adam etti dediler..Kovuldu yine GS'da da maç kurtaran adamdı...Şimdi BJK'da da düzeldi deniliyor yine maç kurtarıyor..Çaarsınlar milli takıma da kendini milli takımda ispatlasın ya...Gazetelere başka futbolcular hakkında demeç vermeyi çok seviyor , biraz da neden milli takıma bu kadar büyük oyuncu olm asına ragmen zerre faydası dokunmamış..Anlatsın da bunu da dinleyelim
  • TOPIC LUCESCU HAKKINDA..BEN LUCESCU HAKKINDA DİYECEĞİMİ DEDİM..SAON OLARAK..DÜNKÜ HÜRRİYET GAZETESİ SONDAN 2. SAYFAYI AÇARSANIZ BAŞLIĞI GÖRÜRSÜNÜZ..TÜMER:"LUCESCU BAŞKAYDI".....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sl55amg

    TOPIC LUCESCU HAKKINDA..BEN LUCESCU HAKKINDA DİYECEĞİMİ DEDİM..SAON OLARAK..DÜNKÜ HÜRRİYET GAZETESİ SONDAN 2. SAYFAYI AÇARSANIZ BAŞLIĞI GÖRÜRSÜNÜZ..TÜMER:"LUCESCU BAŞKAYDI".....



    bu beyanatın sebebini anlamak için çok zeki olmaya gerek yok..Beni oynatırsan iyisin , oynatmazsan kötüsün..bak ümit karan , Hagi'ye neler diyor....Hagi kariyerini düşünmeliymiş...Hagi kim ?Ümit kim? hey allam olaya bak yane...

    Valla inşallah BJK Del bosque'yi gönderip şu Lucescu'yu bir daha alır...Bir nusubet bin nasihatten daha iyiymiş ya...2.nusubeti yaşayınca belki olaya bakış açıları değişir
  • Yukarıda ki Sinan Engin'in söylediklerini okuyorlar ve hala Lucescu'yu savunuyorlar.
    Ne diyelim ki artık.

    Başlıkları bile insana Lucescu hakkında bir fikir veriyor ki içeriğinde daha neler neler yazıyor.
    KORKAĞIN TEKİ, ADAM SATAR, HÖT DEDİN Mİ... , İLHAN DÖVÜYORDU ,NİYE İLLE DE BECALİ?, YALAMADIR ,
    ŞAMPİYONLUĞU VERDİ , BU HAKEM İTİRAFIDIR.

    quote:

    Sinan Engin: Lucescu, Cordoba'yı ve Nouma'yı satmıştı. İddialıyım; bizde ikinci yılında şampiyonluğu da sattı.


    Yukarıdaki söylenenlerden en az biri bile doğru ise bence bu adamın savunulacak bir yeri yoktur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.