Şimdi Ara

HP640C MECİDİYEKÖYDEN BİLDİRİYOR (ADSL MODEM ALACAKLAR TİKAT! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün bütün vaktimi Mecidiyeköy piyasasında geçirdim. ADSL modem fiyatlarını sizin için yerinde analiz ettim:

    Direk sonuçtan başlayayım. Benim favorim DATRON RTA-230 oldu. USB+Ethernet combo çözüm sağlayan bu modem 75 Milyon (kdv dahil) gibi komik bir fiyata sahip. İçerik olarak eternet ve usb kablosu ve harici splitter'ı ile kusursuz. Sadece şekli biraz kaba gibi ama bu fiyata süper bir çözüm.

    Speedcom USB+ Ethernet 4 çıkışlı modem 96 Milyon(kdv dahil) gayet şık. Ergonomik ve kurulumu kolay.

    Asus USB + Ethernet modem 103 milyon (kdv dahil) açma kapama düğmesi olmaması bir eksiklik olarak gözüme çarptı. Siyah renkli.

    Onixon USB u 100 modem 62 Milyon (kdv dahil) hakkında fazla konuşmaya gerek yok sanırım

    Pikatel USB + ethernet (55dolar+kdv) ekonomik bir başka çözüm ve kurulumu kolay telekom destekli.

    ZOOM 4X 80-85 dolar +kdv fiyatı ile bana biraz pahalı geldi. Keza US robotics ve Zoom 5x de aynı şekilde 100 dolar civarı fiyatları ile KALİTELİ ama el yakan çözümler.

    Şimdilik bu kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hp640c -- 22 Aralık 2004, 14:18:01 >



  • eline sağlık üstad
  • Ben zoom X5 kullanıyorum ama bi tanede kuzene alcam... Daha hiç araştırmadım... Sana güvenerek alabilir miyim? Araştırmadan alıyorum bak...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SkywalkeR3001

    Ben zoom X5 kullanıyorum ama bi tanede kuzene alcam... Daha hiç araştırmadım... Sana güvenerek alabilir miyim? Araştırmadan alıyorum bak...

    tabi tabi. bozulursa da getir tamir edeyim

    Arkadaşım dükkanların çoğu iyi niyetli ve bir arıza durumunda değiştiriyorlar. Şahsen çok memnun kaldım. Özellikle Ay bilgisayarın biraz yukarısında adam yazmış vitrine ADSL'de çeşidimiz boldur diye. Hakkaten de en çok çeşit orada var.
    10x10,zoom vsl her markanın bozuk olanı çıkabilir. Gider değiştirirsin bu kadar basit. Performanslarının aynı olduğunu bağıra bağıra söylüyoruz buradan.
    Benim aklım datronda kaldı. Açma kapama düğmesi bile var arkasında. Çoğu Usb modemden daha ucuz. Forumda kullanan arkadaşlar da çok iyi şeyler söylemişlerdi.
    Her dükkanda her marka bulunmuyor. Sanırım distribütörlerle anlaşmalarına göre belli 1-2 marka oluyor. Zoom x5 her dükkanda var neredeyse. Onun dışında Pikatel de zirve yapmış.
    Pc Gold hakkaten kazıkçı laf aramızda kalsın
  • Yanlız tek makinada bağlanacaklara Alcatel Speedtouch330 u şiddetle öneririm 2dk da bağlantı ve gerçekten sorunsuz cihaz walla iyi ki almışım.Şu C.net 4portlu modem alacaktım vazgeçtim bunu aldım.
    Nedeni 1.leventte 40 makinalı bir interne kafeye girdim 1 saat bağlandım bağlantı çok hızlı adamlar 512kb kullanıyor gerçi güzdüzdü pek kimse yoktu oraya bakan çocukla sohbet etmeye başladık hangi modemi kullandıklarını sodum bilmiyordu.Beni ana makinasına götürdü baktımki tek speedtouch 300 odeli 330 dan bir önceki model bu modemden hublu paylaştırılmış işte o zaman kararımı verdim bu kadar byük kafe ki buras para basıyor bu modemi yeterli görüyorsa bana hayli hayli yeter deyip satın aldım ay bilgisayarda 50£+KDV fiyatı tavsiye ederim
  • iyi de arkadaşlar zoom'un yarı fiyatına modem varken;
    1. neden herkes zoom diyor
    2. fiyat farkı nereden çıkıyor?
  • herkes zoom demiyor (bende de zoom var ). adsl ilk servise verildiğinde çok fazla seçenek yoktu. alcatel zoom ve bir iki firma daha vardı pazarda. o zaman zoom alcatele göre daha hesaplıydı ve alanlar da memnun kaldı. şimdi de oturmuş bir ismi varken fiyatını indirmek istemiyor. ne de olsa daha az fiyata birçok model birbiriyle kıyasıya rekabet ediyor. ben bugün modem alacak olsaydım zoom alır mıydım bilemiyorum. iyi ya da kötü meselesi değil, kesinlikle daha ucuza aynı işi yapanını bulurum da ondan.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: brgn

    herkes zoom demiyor (bende de zoom var ). adsl ilk servise verildiğinde çok fazla seçenek yoktu. alcatel zoom ve bir iki firma daha vardı pazarda. o zaman zoom alcatele göre daha hesaplıydı ve alanlar da memnun kaldı. şimdi de oturmuş bir ismi varken fiyatını indirmek istemiyor. ne de olsa daha az fiyata birçok model birbiriyle kıyasıya rekabet ediyor. ben bugün modem alacak olsaydım zoom alır mıydım bilemiyorum. iyi ya da kötü meselesi değil, kesinlikle daha ucuza aynı işi yapanını bulurum da ondan.

    Eywallah. modemleri yarıştırmaya gerek yok zati. Parası olan gider en pahalısını alır. Keyif meselesi biraz da.
    Ama çoğu bilgisayar kullanıcısı öğrenci olduğundan dolayı zoom ya da alcatel almak bütçelerini zorlayabilir. Benim bile zorladı. Bu nedenle aynı işi görebilecek hesaplı çözümlere rahatlıkla yelken açabilirler. Zoom'cularda ulan o kadar parayı boşuna mı verdik diye Fiyat /Performans modemlerini küçümsemesinler. Sonuçta her modem bağlanacağı yeri bilir.
  • zoom x5 kullanıyorum 2 aydır. tek bir sorun bile yaşamadım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.