Şimdi Ara

!!XP ACILMIYOR!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benim pcde tek HDD ikiye bölünmüş durumda ve Cde 98, D de winxp home kurulu. 2 yıla yakın sorunsuz kullanıyordum.son iki haftadır açmak için xp yi seçtiğimde logo çıkıyor ve kilitleniyor. 5-6 kez resetten sonra açılıyor ve kapatıp açsam dahi hiç sorunsuz çalışıyor. ama ertesi gün ilk açılışta yine kilitleniyor. win98 den başlattığım zaman hiç bir sorun yok.

    önce sistem geri yükleme yaptım, sorun düzelmedi.SP2 yüklüydü şüphelendim kaldırdım sorun devam etti. virüs taraması yaptım virüs yok. kaspersky belki sistemi zorluyor dedim onu kaldırdım. sorun devam etti. ADSL modemdir belki dedim söktüm.sorun devam etti. farklı antivirüs programları yükleyip taradım. 1 kaç virüs buldu sildim. ama yine sorun devam etti.Ram den süphelendim. Ram test programlarından birini kullandım hata vermedi. en sonunda format çektim. ertesi gün aynı yerde yine kilitlendi. ekran kartından süphelendim geforce mx400 güncel driverini yükledim farketmedi. bi de formattan sora yeni bir mesajım oldu floppy disk(s) fail (40). bu mesajı görür görmez BIOS a baktım . floppy yerli yerinde. zaten her resetlemede bi görünüyor bi görünmüyor bu mesaj. acaba disket sürücüm problemlide bu mu sorun dedim ve söktüm, BIOS tanda iptal ettim. sorun bu da değilmiş. BIOS u sıfırladım kar etmedi.

    şimdi derdi ne bendeki xp nin daha ne istiyo bu? win98 de gayet sorunsuz çalışıyorum.







  • tek önerebilcegim benimde bi ara başıma geliyordu 98 XP kullanırken tüm HDD yi söküp herşeyi 0 layıp HDD ye güzel bi FDISK atıp 3 sürücü olarak açmak önce XPyi kur sonra 98i kur sorun olursa soguk su iç
  • Bence en hayırlısı tekrardan kurmak....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.