Şimdi Ara

Adsl tarifeleri. . . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yok o kadar download yapmıcam.3gb yeterli olur ozaman.
    Ama kotayı geçmeyip de faturada sorun yaşıyor herkez bunun nedeni ne acaba?
    Bu arada öğrenci kampanyasında bağ.ücreti yok ve aylık ücret de yok bu nedenle fatura sorunu olmaz heralde.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AnotheR

    böyle bir ceza yok bildiğim kadarı ile. sen nerdenen duydun bunu?
    quote:

    Orjinalden alıntı: CAPTAIN

    ya ben de bu işin çoklu kullanımını sorcam? ben bundan birilerine bahsettiimde çoklu kullanım die aklımda bişe yoktu? sonra herkes git apartmandan 1 kac kişi daha bul, daha economik olur dediler, buldum da! ama sonradan ogrendim ki bu işin cezası warmış? bunun hakkında bilgisi olan war mı?





    bu doğru . çünkü para port başına alınıyor.
  • kotali kullanicisiyim. ilk kotali ciktiginda hemen abone oldum( 3 Kasım 2004).. hala faturam gelmedi ama 163 den sorup öğrendim. önce 2 sonra 3(hususi hat diye geçiyor). yapıp ADSL hizmet no.nu girip ögreniyorsun. bana 96 m TL borc yazmislar..
    Telekomun dolap çevirdiği falan yok. sorun denilen faturaların gecikmis olması.. Bu gecikme de kotaliya yeni gecildigi içindir. sonra düzelir herhalde.
    Dumeter DL miktarını Telekomun ölçtüğünden daha az gösteriyor. çünkü bilmem nelerin header lerindeki bilgiyi DL miktarına katmiyormus.
    Telekomu körü körüne savunacak değilim..daha iyi hizmet almak için eksikliklerin tamamlanması benim de isteğim..lakin bu burada -bu konuda henüz olmadı ama başka konularda çok rastladım- Telekoma küfür ve sövmek ile olmamalı. maksat üzüm yemekse eğer.. alakalı alakasız her konuda Allah ne verdiyse Telekoma yerleştirmek yanlış. işini doğru dürüst yapamayan bu konulardan fazla anlamayıp da eline yüzüne bulaştıranlar hemen Telekoma yükleniyorlar..oysa işin doğrusunu bilip ona göre yazıp konuşmak gerek..o da efendice olmalı.

    yani kısaca sorun falan yok..kotalı al kullan sana uyar..
  • unutmuşum..96 m TL nin içinde bağlantı ücreti(tamamı) dahil..
  • Beyler işin vahametini daha açık şekilde anlatayım. Dün adsl bağlantım kesildi ve telekom'a gittim. Baktım Kasım ayı faturası ödenmemiş zaten bana fatura falan gelmemişti neyse, herhangi bir faize tabi olmadan 20 gün geçen ödemeyi yaptım ve 20 dakika sonra bağlantınız açılacak dediler. 2 saat sonra evdeydim bağlantı açılmamıştı. Telekom'u aradığımda bilginiz hesaba geçmemiş dediler. Ertesi gün sabah 9.30'da aradığımda ise, bilginiz dün gelmiş deyip açtılar. Telefkom'a fatura için gittiğimde bazı şeyler de sormuştum aynen şöyle: "İnternetteki başvuru formunu doldurarak 512 kotalı adsl'ye geçebilir miyiz?", cvp:"buradaki formu doldurup bizzat elden verseniz daha iyi olur.", "peki, şimdi 512 adsl'ye geçsem ve memnun kalmadığım taktirde 256'ya düşürmek istesem yapabilir miyim?", cvp:"tabiki yapabilirsiniz" , "yok ben en az 6'lık kullanıcı olmayanların hız düşüşü yapamayacağı gibi bişey duymuştum da o yüzden sordum", cvp:"hmm aslında o konu hakkında ne söylesem yalan olur", "peki ben bunu kimden öğrenebilirim?", cvp:"bu konu henüz netleşmedi ve kimse bunun hakkında kesin bir bilgiye sahip değil", "peki adsl sözleşmesi hakkında bir metin veya detaylı bilgiyi nereden bulabilirim?", cvp:"bulamazsınız" deyip gülümsüyor. Bu soruları telefon'la görüşüp yine sordum fakat aynı yanıtları aldım. Sonuçta Telekom henüz yeni olan bu uygulamayı yapılandırma aşamasında bulunuyor. Bazı kişiler bu boşluklardan faydalanıp ciddi kar edebilir veya tam tersine mağdur durumda kalabilir. Size tavsiyem herkesin yaptığını yapmayın. Mesela arkadaşlarım 3 ay ödemediler ve fatura 49 yerine 44 milyon geldi ve aynı kişiler adsl ilk çıktığı zamanlarda yaptıkları 7 günlük bir fatura geçikmesinden dolayı 16 milyon farklı ödemişlerdi(o zamanlar 256 adsl 69 idi) Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.