Şimdi Ara

uninstall sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilgisayara quicktime yüklemiştim ama sonra uninstall yaptım. Buraya kadar sorun yok, uninstall işlemi başladı ve başarıyla tamamlandı yazdı. Ne var ki, bilgisayar kapanıp açıldığında sağ altta çalışan bazı programların ikonlarının göründüğü yerde quicktime'da var ve ne kadar uninstall edersem edeyim gitmiyor. program ekle kaldırdanda denedim ama bilgisayar açılıp kapandıktan sonra geri geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?



  • msconfig işini görürmü bilmem?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: goragorn

    Bilgisayara quicktime yüklemiştim ama sonra uninstall yaptım. Buraya kadar sorun yok, uninstall işlemi başladı ve başarıyla tamamlandı yazdı. Ne var ki, bilgisayar kapanıp açıldığında sağ altta çalışan bazı programların ikonlarının göründüğü yerde quicktime'da var ve ne kadar uninstall edersem edeyim gitmiyor. program ekle kaldırdanda denedim ama bilgisayar açılıp kapandıktan sonra geri geliyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?



    bence nickimx in dediği gibi msconfig sorununu halledecektir.
  • msconfigle quicktime ikonunun sağ altta görünmesini engelledim, bunu hatırlattığınız içn teşekkürler ancak, program ekle kaldırdan hal gitmiyor. Bu neden olabilir ?
  • program ekle kaldırın işini gören bazı programcıklar var. bir programık tamamen bilgisayardan kaldırmak için.
    birde setup dosyasına tıkladığında direk kura mı başlıyor yoksa, kur kaldır diye seçenekler mi var. birde kur dosyasındankaldırmayı dene...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.