Şimdi Ara

MCSE HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
17
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilge-Adam' da 6 aylık h.sonu eğitimi toplam 5 milyar TL. 15 ay ödeme ve vade farkı dahil bu fiyata. Ne dersiniz?



  • Pahalı.
  • Pahalı zaten ona şüphe yok. Peki ya KOÇ-BRYCE' ın 2 yıl süren ve yaklaşık 10 milyar TL tutan eğitimine ne dersin?
  • Ben suan gidiyorum hafta ici 1 yıl 5 milyar nakit verdim mükemmel hizmet ! Bakırkoy subesindeyim.İngilizce yeni bitti simdi sistem uzmanlığındayım. Sonra sistem müh. hocaları gercekten iyi ve ben memnunum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: west

    Ben suan gidiyorum hafta ici 1 yıl 5 milyar nakit verdim mükemmel hizmet ! Bakırkoy subesindeyim.İngilizce yeni bitti simdi sistem uzmanlığındayım. Sonra sistem müh. hocaları gercekten iyi ve ben memnunum.

    BİLGE-ADAM danmı bahsediyorsun?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: west

    Ben suan gidiyorum hafta ici 1 yıl 5 milyar nakit verdim mükemmel hizmet ! Bakırkoy subesindeyim.İngilizce yeni bitti simdi sistem uzmanlığındayım. Sonra sistem müh. hocaları gercekten iyi ve ben memnunum.


    Girişteki o hatunları gördükten sonra memnun olmamak mümkünmu?? ancak bana hergün verseler,
    (yanlış anlamayın buse verseler demek istedim)5 milyarı vermem ayrıca arkadaşlar Sistem Mühendisi olunca ayda 1000$ a kesin iş bulurum diyemi düşünüyorsunuz ben 3 yıldır sektördeyim CCNA ve MCSE eğitimleri aldım bana sorarsanız yanılıyorsunuz.

    Bu arada MCSE yeni testkingleri elinde olan varsa lütfen P.M atsın yada yollasın hakan_senses@hotmail.com msn den konuşuruz
    bende de bolca döküman var paylaşalım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cisco -- 24 Aralık 2004, 1:02:15 >
  • Hemen öyle kesin bulamam onu biliyorum. Sertifika kadar tecrübe de önemli. Ama ben gidip kıytırık 10-15 makinenin olduğu işletmelerde tecrübe kazanmaktan bahsetmiyorum. 100-200 bilgisayarın olduğu büyük holdingler önemli benim için. KOÇ-BRYCE Koç Holding bünyesinde staj sözü veriyor ama pahalı ve uzun. Bilge-Adam sadece "Meznularımızdan Doğuş Holding' de çalışanlar da var." diyebiliyor.

    KOÇ-BRYCE tabii ki 2 yılda sadece MCSE sertifikası vermiyor. Mesela programa baktım ilk dönem 178 saat office var. Ben ne yapayım o kadar Ofiice i bana sadece MCSE verin dedim ama programa uymak mecburi imiş...
  • forumu biraz daha araştır microdoft işletim sis. adlı topic var o bölümüne git orda mcse hakkında herşey var ordan öğren derim.. Koç bryce 3.250 civarıydı ben girerken saatleri uymadı netrona gidiyorum 2.5 milyardı ben başladıgımda şimdi bilmem ama siz siz olun bilgeadama gitmeyin derim... gidenlerden memnun olanlar çok az ve ÇOOOK PAHALI aman derim ya koç a gidin yada netrona gelin derim....
  • Şu Testking diyorum sizde varsa diyorum paylaşalım diyorum çabuk olsak diyorum

    Diyorum da diyorum e HADİ arkadaşlar
  • gidin netrona sadce mcse alın ama sıfırdan gelirseniz zorlanırsınız fiyatı bnce ii peşin fiyatına 5 taksit falan filan var hangi testkinglerden bahsediyosun esas topic altında konuşalım konu dagılmasın derim

    http://forum.donanimhaber.com/m_1297132/tm.htm
  • Bilge-Adam iyi değil diyen arkadaşın BİLGE-ADAMIN' ın İngiltere' den sonra dünyada en iyi 2 inci Microsoft eğitmeni olduğunu biliyormu?
    Microsoft laf olsun diye mi bu ödülü onlara vermiş?
    Adamların fiyatı da o yüzden yüksek. Kalite...
  • arkadaşım Msce + cisco sertifakasını almıs olan arkadaş Bulamıyorsan o senin sorunun benim suanda işim hazır.yetenek meselesi birazda.

    Tuvnera dostum eğer düsünüyorsan bilge adamı tavsiye ederim.Suan burdaki calışma ortamı gercekten güzel.Verdiğim paraya deger bir hizmet alıyorum.İngilizce yeni bitti suan 4 aylık sistem uzmanlığı ondan sonrada 6 aylık bir sistem müh. eğtimine basıyacağım.Burdan sertifikaları aldıktan sonra bilge adam bile referans oluyor ve sana iş buluyor.Okurken bile burdan iş buldum.Suanda hem calısıyor hemde kursa gidiyorum.Genede senin bileceğin iş !
  • west kardeş
    sanırım bulduğun işten de memnunsun?
    Bu arada sektörle hiç alakası olmadığı halde bu sertifika ile bu sektöre giren birisinin yıllar sonra müdürlük yapması olası mı?
    Diyelim ki ben bu sertifika ile bir şirkette işe başladım. Yıllar sonra orada müdürlük kadrosu oluştu. Adaylardan biri; ben, üniv diplomam var ama bilişimle alakasız bir diploma. Ama bu sertifikaya sahibim ve tecrübem iyi. Diğer aday bilg. müh. mezunu onun da sertifikası var ve hemen hemen aynı tecrübeye sahibiz.
    Benim müdür olmam mı yoksa onun müdür olması mı yüksek ihtimal?
  • onun olması çok daha büyük ihtimal maalesef bilge adam görüşü benim görüşüm bende gittim gördüm neyin noldugunuda çok iyi biliyorum eğitim açısından bilmiorum ama bilge adamda çalışan arkadaşlarım var oradaki ortam ve program bana uymadığı için tercih etmedim ayrıca çok çok önemli bi konu referans bilge adamın referansı nereye kadar nide koç veya netronunkini düşünün tek sölicem kimseye inanma ama detaylı olarak araştır ing iyiyse bi kere bilge adama gidemezsin zaten zorunlu ingilizce ögretiyolar tercih senin referans olayıda önemli
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TuVNeRa

    Bilge-Adam' da 6 aylık h.sonu eğitimi toplam 5 milyar TL. 15 ay ödeme ve vade farkı dahil bu fiyata. Ne dersiniz?


    5 milyarlık fiyata neler dahil bi söylermisin.Sadece mcse eğitimi için biraz uçuk bi fiyat değil mi bu?
  • Arkadaşlar sistem mühendisleri için sorunsuz iş bulma birkaç yıl önceydi ve bence bitti. Yaa zaten sınavlarında hep aynı sorular çıkıyor. Ezberleyin soruları gidin...
  • Arkadaslar bılge adam felan yalan.Ben size tek bır yer onerıyorum.

    Hocaların hocası YUKSEL INAN ın dershanesı PRESTIGE EDUCATION CENTER gıdın memnun kalcaksınız

    Ben MCSE MCDBA MCP MCSA aldım ordan 1.5 mılyara hepsnı alıosunuz bosuna paranızı sırf reklam ıcerıklı dershanelerde harcamayın gorunuse aldırmayıN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.