Şimdi Ara

IMATE JAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar ben bir suredir Imate Jam modelini inceliyorum zaten bir on incelemesini Donanim Haberde anasayfada yayinlanmisti benimde o gunden sonra ilgim artti. Turkiye de henuz Jam modelini goremedim ama diger bazi modelleri yavas yavas piyasada yer bulmaya basladi. Bence Jam 'in ozellikleri cok iyi fiyat / performans olarak bakildiginda da tabi. Birkac ozelligini saymak gerekirse 1.3MB camera , Mpeg4 formatinda video kayit , 3 bant GSM, 416 MHZ intel islemci vs. Gerci dedigim gibi turk firmalarda rastlamadim bu yuzden turkiye fiyati ne olur bilemem ama yurtdisi fiyati 600 - 650$ civari.
    Yani P900 alacagina birisi Imate Jam almasi daha mantikli geliyor bana. Asagida linklerini veriyorum isterseniz bir inceleyin ve yorumlarinizi beklerim.

    http://www.expansys-usa.com/product.asp?code=I-MATE_JAM
    http://www.imate.com/products.php?id=10
    http://www.clubimate.com/
    http://www.expansys-usa.com/forum.asp?code=I-MATE_JAM















  • gerçekten güzel ama p9** serisi biraz farklı sybianlı ve dizayn olarak değişik bunu kullanan insanlarda marka takıntısı olmaması gerekiyor herkes hoşlanmaz bn beğendim
  • alet çok güzelde bir sorun var.

    ben imate pda aldım
    çok baba özellikleri olan ve çok manyak çalışan. p900 filan bunun yanında oyuncak kalır ama bir sorun vardı. imate pda yada qtek 2020 ekranı stn arkadaşlar. çok iğrenç bir kalitesi var yani gerçi ben geri verdim. ekran harici herşey çok manyak. bunun ekranı nasıl acaba güzel olsa ben gene alırım.
  • BEN BUGÜN DUBAİ'DEN GETİRTTİM VE ARKADAŞA HEMEN SATTIM. MUHTEŞEM TELEFON. VE SANILDIĞI GİBİ BÜYÜK DEĞİL, P900 DAN DAHA KÜÇÜK VE İNCE. HAYRAN OLUNABİLECEK BİR CİHAZ. ::))) İSTEYEN OLURSA SİPARİŞ ALABİLİRİM.

  • oktay kardese katılıyorum 2 gun önce qtek 2020 banada geldi
    ekran ve kamera kalite büyük hayallerle alan arkadaşlar için hayal kırıklıgı yaratır...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: c.o.n.d.o.r

    BEN BUGÜN DUBAİ'DEN GETİRTTİM VE ARKADAŞA HEMEN SATTIM. MUHTEŞEM TELEFON. VE SANILDIĞI GİBİ BÜYÜK DEĞİL, P900 DAN DAHA KÜÇÜK VE İNCE. HAYRAN OLUNABİLECEK BİR CİHAZ. ::))) İSTEYEN OLURSA SİPARİŞ ALABİLİRİM.




    edir fiyat1? kaça sat1yorsunuz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: InsideR

    oktay kardese katılıyorum 2 gun önce qtek 2020 banada geldi
    ekran ve kamera kalite büyük hayallerle alan arkadaşlar için hayal kırıklıgı yaratır...


    Ya qtek 2020 ile arasinda daglarrrrr kadar fark var zaten qtek 2020 baayaa eski bunun yaninda... BIDE SU DUBAI DEN ALAN ARKADAS KACA ALMIS VE NEREDENSIN SEHIR_? TAbii kutu fln yok dimi Dubaiden gelince?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.