Şimdi Ara

hdd ile ilgili yardım. xp tanımıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarımı açınca xp boot ekranı gelmeden tekrar reset atıyor. xpyi tekrar kurmak istediğimde sürücü üzerine yazılamaz diyor ayrıca önceden c: veya d: olarak görünen kısımlarda -: yazıyor. bölümü silmek istediğimde dinamik disk olduğu için diğer kısımların kullanılamaz hale geleceğini söylüyor.. hddyi başka bir bilgisayara taktığımda sadece disk yönetiminde görülebiliyor bilgisayarımda sürücülerimi göremiyorum ve disk yönetimi kullanarak da tekrar aktifleştirme de yapamıyorum. linux mandrake kurulu bir makinede root konumunda içi boş görünmesine rağmen knoppix ile pcyi açtığımda sürücülerimi görebiliyorum. ama önemli evraklarım türkçe karakterler içerdiği için knoppixte göremiyorum. bu yüzden yedeğini alamıyorum
    içindeki dökümalar önemli olduğu için formatlıyamıyorum da. pc mi formatlamadan nasıl kullanılabilir hale getirebilirim?bilgisi olan var mı?



  • partition magic 8.0 programını başka bir makineye kur ve hdd ni oraya tak ve fat32 olarak formatla olay hallolacaktır
  • arkadas olayi cozmus bide soruyu okusaymis

    linux altinda tekrar adlandirabilmen lazim dosyalarini yada debian yuklu bir bilgisayar bulman lazim (ben debian kullaniyorumda)
    yada knoppixe turkce fontlarini yuklemen lazim. Baska yol da aklima gelmiyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tekbuz

    arkadas olayi cozmus bide soruyu okusaymis

    linux altinda tekrar adlandirabilmen lazim dosyalarini yada debian yuklu bir bilgisayar bulman lazim (ben debian kullaniyorumda)
    yada knoppixe turkce fontlarini yuklemen lazim. Baska yol da aklima gelmiyor




    debian dediğin olay linux tabanlı bi işletim sistemi mi? hakkında fazla bilgi sahibi değilim de.

    bişiy daha knoppixe türkçe fontlarını nasıl yükleyebilirim. biliyorsun ki knoppix sadece cdden üzerinden boot edilip ramlar üzerinden çalışan bi işletim sistemi. türkçe fontları işletim sistemi kurulmadan önce mi tanıtılıyor?
  • anladıım kadarıynan sata hdd kullanıyosun.xp biçok sata hdd de kurulum sırasında hata veriyo(sürücü hatası)bence yapman gereken dosyalarını kurtarmaya çalışmak...partisyonların zaten kaymıştır düzeltsende eskisi gibi çalışmıcaktır...dos ortamında dosyalarının yedeğini al bence en kolay kurtuluşun bu...(eğer dosyaların gerçekten çok onemliyse)
  • evet dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.