Şimdi Ara

WİNDOWS KİLİTLENİYOR YARDIM EDİN LUTFEN:((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ben windoes 98 se kullanıyorum ve explorerda sorun var.net'e girdigimde explorer kendi kendini kitliyor,donuyor ve hata veriyor...exlorer 5 ve exlorer 6 kurdugum hep aynı hatayı veriyor,donup kalıyor ne yapmalıyım...?
    netscapebi kurdum onunla duzgun giriyorum ama yine de makinayı cook yoruyor...
    YARDIMCI OLURSANIZ COOK SEVİNİRİM...
    sag ve selim kalın...



  • soruna yardimci olamicam ama explorer hep sorunluydu zaten updateten baska cozumu yok gibi. Firefoxun fazla yormamasi lazim
  • bu tür durumlarda format c: enter iyi işe yarar
  • exploreri tamemen kaldır ve yeniden kur derim ben. eminim düzelecektir. yada firefox kullan..

    exploreri kaldırmak için iredicatör isimli bir program kullanman gerekebilir. exploeri tamamen siler. ama sen program files a girip kafana göre dosya silme, daha sonra bilgisayaraın açılmayabilir. geçen gün bir arkadaşım yaşadı aynısını..

    neyse işt. exploreri kaldır ve yeniden yükle.. istersem bana pm at sana msn den yarımcı olayım..
  • Merhaba asruf;
    İlk yapacağın iş "Temporary Internet Files" klasörünü boşaltman gerektiğini hatırlatırım. Eğer durum düzelmezse, muhtemelen "Dialler" almış olabilirsin. Bu konuda imzamdaki yazıdan siteye gir ve orada güvenlik açısından en güzel programları bulacaksın. Programlar bölümünden istediğini indirebilirsin.
    Ayrıca; Netscape bilgisayarı yoruyor diyorsun! Böyle bir şey söz konusu değildir, muhtemelen cachelerin dolmuştur ondan kaynaklanabilir.

    Kolay gelsin ve başarılar. KitapGibi
  • arkadaslar cevaplar icin tessekur ederim...
    bi sey daha sormak istiyorum..bu firefox nedir?eger bi programsa tam olarak ne işe yarıyor..?bilgi verebilirseniz sevinirim..
    sag ve selim kalın...
  • Mozilla Firefox, Internet Explorer gibi bir tarayıcı aracıdır asruf. Türkçe'side mevcuttur. İlk açılışta Google arama motoru ile açılan ve Web aramalarına yardımcı olan bir yazılım. Bence hiç gereği yok. Eğer arama yapacaksan google sitesi normal Internet Explorerle çalıştırır ve taratırsın.
    Hoşça kal ve kolay gelsin.

    Cevap biraz geç oldu ama kusura bakma. Birileri cevaplar diye de düşünmedim değil doğrusu, ama gördümki kimse cevaplamamış.
    Hoşça kal ve kolay gelsin. KitapGibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.