Şimdi Ara

Motorola MPX200 ve WM2003'de Pil Sorunu Yaşayanlara .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta sadece telefon görüşmesi için kullandım ve windows'a takılamadım. Zamanım yoktu. Ve, yaklaşık 15 telefon görüşmesi toplam 75 dk. kadar tutmuş. Bu haliyle 3,5 gün kadar şarjı yetti. Orjinal yazılımı hiç değiştirmedim ve şarj ayarı vs. gibi hiç bir şey yapmadım. Fakat, şu var: Mesleki tecrübelerime dayanarak ilk şarjları yaptım. Bugüne kadar 5 telefon ve onlarca şarjlı cihaz kullandığım için kendi yöntemlerimle şarj ettim MPX200'ümü de. Size tüyo vereyim: Telefonun ilk şarjı dolduğu anda fişten çektim ve bitirinceye kadar oynadım. ikinci şarjı 24 saat kadar telefon kapalı iken yaptım. Bunu normal kurcalamalarla 1,5 günde falan bitirdim. Üçüncü şarjı da 24 saat kadar kapalı tutarak yaptım.
    Telefonu kurcaladığım zamanlarda da minmum 1,5 gün gittiğini tespit ettim. Saygılarımla.
  • Carbine, biliyorsun teknoloji biraz şans işi... Benim bu telefonla ilgili söyleyebileceğim şey, eğer kurcalayacaksan yani programlar kurup-kaldırıp yeni birşeyler deneyeceksen (aksi halde almanı tavsiye etmem, sıradan bir telefon alman mantıklı olur) bazı yazılım sorunları yaşayabilirsin..

    Mesela 2003'ün bazı versiyonlarında pilin az gitmesi de bir yazılım sorunu.. İşletim sistemi gereksiz işlem yüküyle pili tüketiyor. Ancak bu yaşayabileceğin yazılım sorunlarını servise gitmeden kendin çözebileceksin..

    Telefonun master reset fonksiyonu var, firmware'i kullanıcı değiştirebiliyor.. Bunlar ne demek telefonun hakimi sensin demek.. Benim kullandığım diğer telefonlarda bu işlemi ancak servisleri yapabiliyordu.

    Lafı getirmeye çalıştığım yer, bu telefonla donanımsal, yazılımsal servis gerekterecek bir problemi yaşama ihtimalin x marka telefonla aynıdır.

    Sitedeki aksi yöndeki sesleri duy ama çok önem verme çünkü biliyorsun ki insanlar iyi olandan ziyade kötü olanı duyurmayı severler..

    Sevgiler
  • Forumda başka 2003 versiyonları önerildiği için bu başlığı gündeme taşımak istedim..
  • haklısın dostum telefonuda zaten ondan aldım.Windows oldugundan kafama göre takilacam yoksa gider 100 milyona bi telefon alirdim..
  • hard reset atmak hiç bi telefonda bu kadar kolay ve rahat olmamıştı ayrıca şarj sorunu yok bu makinalarda aynı süreli kullanımda hiçbir telden farkı yok mp3 dinleme internete bağlanma v.b.
    tek sorun usb'den şarj etmek onu yapınca tel şaşırıyor 8 saat anca gidiyor o sorunuda uzatma kablosunun kırmızı kablosunu keserek hallettik
  • usb şarj olayını artık kırmızı kabloyu keserek hallediyoruz.detaylı bilgi için.

    http://forum.donanimhaber.com/m_1626088/tm.htm
  • blumx şu dosya adını tam olarak yazar mısın sana zahmet

    ve bir de boyutunu tabi ki
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.