Şimdi Ara

A4Tech PK-635 Web-cam Mikrofon Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
16.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler,

    A4 Tech Pk-635 Bir Web-cam ım var, ancak mikrofonu çalışmıyor. Kendi cdsinden ve internetten driverlerini indirerek kurdum, ancak sorun bir türlü düzelmedi.. Neden olabilir, yardımcı olabilir misiniz?



  • Mikrofon için ayrı bir bağlantı (jack) fişi mi var, direk USB'den mi çalışıyor?
  • Kamera , direk USB üzerinden bilgisayara bağlanıyor. Mikrofon için ayrı bir kablo yok, zaten mikrofon, kameranın üstünde takılı, ayrı bir donanım şeklinde değil.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: alpercem70

    Kamera , direk USB üzerinden bilgisayara bağlanıyor. Mikrofon için ayrı bir kablo yok, zaten mikrofon, kameranın üstünde takılı, ayrı bir donanım şeklinde değil.

    O takdirde; şayet kamerayı sürücüleri yüklemeden önce takdı iseniz, kamerayı çıkarın, tüm sürücüleri kaldırın (UnInstall) ve kamerayı bilgisayara takmadan sürücülerini tekrar yükleyin.

    Ayrıca; sistem tepsisinde (masaüstünün en altı ve sağındaki bildirim simgeleri) kameranıza ait bir simge var ise, bunun özellikler/ayarlarından voice/audio/mic(rophone) gibi ifadeler arayın ve aktif edilmesi gerekenlere rastlar iseniz, gerekeni yapın.
  • Mikrofon özeliklerini kullandığınız program, örneğin MSN messenger ise, bu programın ayarlarından kullanacağı mikrofonu seçmelisiniz ("Araçlar" -> "Ses ve Görüntü KKurulumu"). Genellikle varsayılan olarak bilgisayarınızdaki ses kartının mikrofon girişini kullanacak şekilde ayarlıdırlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.