Şimdi Ara

Bu araç nedir (Fiat Mirafiori)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
23.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Otomatik vites, içerden açılan bagaj, elektrikli cam, hidrolik diresksiyon, çift egzantrikli 2000 cc motor. Bu araç neyin nesidir alınırmı? Bütün bu özellikler orijinalmi?

    http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3309773



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayınabim -- 4 Ağustos 2007; 22:33:17 >



  • Valla bende ilk defa gördüm eski doğan görünümlü şahine benziyor ama
    Hayret bide 2000 motor
  • Orjinalini bozmuşlar aslında.Bildiğim Mirafiori 3 kapılı.Bu resmen Murat 131 olmuş :D Şöyle de denebilir;Murat 131'in Avrupa'da üretilmiş olanı.Bazı yerlerde Brava olarak da rastlanıyo.Mirafiori onun spor versiyonu.Buna Mirafiori motoru takılmış olabilir.Onu bilemem ama farklı olmak istersen gayet iyi.Güzel bi bakımla çok güzel bişe çıkabilir ortaya
     Bu araç nedir (Fiat Mirafiori)
  • Türkiyede eşi olduğunu sanmıyorum.motor 2.0 mirafori motorudur.üstten çift egzantrik.tüp sıfırdır.camlar otomatik,merkezi kilit,içerden açılan bagaj,hidrolik direksiyon,8.5 inçlik 15 jant(araç 5 bijondur)orjinal siyah renkli cam(film değil).araç üzerinde koldan gaz ve fren tertibatı bulunmaktadır.

    koldan gaz fren tertibatı bile varmış o ne ise




  • oto vites.bence cok ii
  • güzel araba bence Murat 131nin 1974-1984 yılları arasında avrupada üretilmiş olanı vetürkiyede tek değil google da yazarsan bu arabaların yarışlarının bile yapıldığını göreceksin. işte sana Türkiye'den başka bir Mirafiori

     Bu araç nedir (Fiat Mirafiori)
  • İlandaki araç orjinal mirafiori,çift egzantirikli 8 subaplı 115 beygir gücünde motora sahip.Bu araçlarda donanım pakrti çok zengindi,klima,deri döşeme,elektrikli camlar,merkezi kilit,hidrlik direksiyon vs.tek kapı ve ilandaki gibi dört kapı olmak üzere iki versiyonu 1.6,1.8,2.0 olmak üzere 3 ayrı motor seçeneği vardır.Sana tavsiyem mirafiori alacaksan tek kapılı versiyonunu al daha farklı olursun,4 kapılısı normal doğandan görünüş olarak pek farklı değildir.Ayrıca yanılmıyorsam ben bu ilanı 1-2 sene önce de görmüştüm araç halen satılmamış dikkat et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.