Şimdi Ara

Donanımhaber Grid Takımı (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.244
Cevap
6
Favori
74.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konu tamamen unutuldu galiba kimse mesaj yazmıyor...
  • On 9 April 2012 6:31:14 UTC, PrimeGrid’s Sophie Germain Prime Search found a World Record Sophie Germain prime: 18543637900515*2^666667-1 (2p+1: 18543637900515*2^666668-1)

    The prime is 200,701 digits long, eclipsing the previous record of 79,911 digits. It enters Chris Caldwell's “The Largest Known Primes Database” ranked 1st for Sophie Germain primes.

    The discovery was made by Philipp Bliedung (pabliedung) of the United States using an Intel Core i7 950 @ 3.07GHz with 12 GB RAM running Linux. Philipp is a member of the USA team.

    The prime was verified on 9 April 2012 9:36:15 UTC, by Lee Blyth (IshtarIS) of Australia using an Intel Core i7 2600k @ 3.40GHz with 8 GB RAM running Windows 7 Ultimate. Lee is a member of the Ishtar team.
  • yaklaşık 2 hafta içinde iş değişikliği sonucu bolca vaktim olacak. 1 yıla yakın süredir ilgilenemiyordum... türkçeleştirmeyle de ilgilenemedim. ne durumda bir fikrim yok. ona da bakacağım. iki hafta sonra görüşmek dileğiyle.
  • arkadaşlar, dh yönetiminin takımımıza olan ilgisizliği nedeniyle, dh takımından ayrıldım ve bir boğaziçili olarak boğaziçi üniversitesi takımına katıldım. artık oraya katkı sağlaıyorum, bu aralar sistemi ele aldık, tamir konusunda uğraşacak fazla zamanım olmadığından, biraz ağırdan alıyorum. isteyen arkadaşları yeni takımımıza beklerim.
  • Evet artık bende takıma katıldım sadece seti@home dayım çünkü bir tek o ilgimi çekti allahtan ekrankartı cuda destekliyorda işlemler hızlanıyor neyse bu arada bu kerdi nedir ne işe yarar?
  • haberim yoktu bundan bende katılayım

    Kurdum ve 3 projeye katıldım. Donanımhaber takımınınada katıldım zaten skyrim oynarken bıle benım pc işlemci gücününü ancak %10 kullanıyor barı bır ıse yarasın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 14 Ekim 2012; 18:22:55 >
  • Bilgisayarı açınca ilk isim girmek olucak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raporlanmaya hazır işler neden gitmiyor acaba bir sürü iş bitti ama öyle raporlanmaya hazır diyor sadece..
  • takip
  • katılmak isterdim ama grup dağılmış şuan girebilceğim gruplara açığım işlemcime güveniyorum :D
  • Arkadaşlar, geçen haftadan beri bitcoin kapsamında madenciliğe başladım. Bilime katkım olsun yani hesaplama gücümle bağış yapayım diyorsanız BOINC güzel fikir. Ancak bu işden aynı zamanda para da kazanayım diyorsanız bitcoin i bir inceleyin derim. Esasında biz geç kalmışız, adamlar geçen sene ekran kartlarıyla para basmış bu işden, yakında da ASIC (Application Specific Integrated Circuit-Uygulamaya Yönelik Entegre Devre) ler geliyor ve PC ekipmanlarıyla bitcoin madenciliği yapmak yani bitcoin leri üretme devri karlı olmaktan çıkıyor fakat 5 sene ya da 10 sene sonrasını düşündüğünüzde küresel finans piyasasının 1000 de 1'ini bile ele geçirse bu inanılmaz birşey demek. Zaten yakında DH'da da bitcoin adresleri havada uçuşmaya başlar, birşey alır satarken.

    Aslında, fikir manyak birşey ayrı bir konu açıp uzun uzun anlatmak isterdim ama vaktim yok. ilgilenenler burdan başlasın: bitcoin.org
    daha ayrıntılı bilgiler buradaki forumda:https://bitcointalk.org/

    Halen ASIC siparişi için geç kaldığımdan, onun yerine bitcoin alsam mı diye düşünüyorum. 1 bitcoin şu aralar 10 dolar civarı ama 5-10 yıl sonra 1000 dolarlara çıkabileceğini düşünüyorum şahsen. Malum, arz-talep meselesi. Ha, bitcoin batadabilir tabii, hükümetler karşı çıkarsa. Bakalım artık.




  • Yukarı. Birisi yardım edebilir mi ? Nasıl katılabiliriz ?
  • uzun aradan sonra aklıma esti yeniden yükledim.macarlara sempatimden dolayı sztaki araştırmasına katıldım :)
  • Güncel!

    Seti'den sonra artık Einstein kasmaya başladım :)
  • Şöyle bir baktımda donanım haber takımı BOINC'te bir zamanlar birinciliğe oynarken şimdi baya geri düşmüş. Üçüncü olmuş.
    Ateistler takımı DH'e tur bindirmiş :-)

    1- Turkiyeli Ateist ve Agnostikler 270,349,058
    2- ek$i sozluk cpu power 153,955,655
    3- Team Donanimhaber 138,687,095
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atast

    Şöyle bir baktımda donanım haber takımı BOINC'te bir zamanlar birinciliğe oynarken şimdi baya geri düşmüş. Üçüncü olmuş.
    Ateistler takımı DH'e tur bindirmiş :-)

    1- Turkiyeli Ateist ve Agnostikler 270,349,058
    2- ek$i sozluk cpu power 153,955,655
    3- Team Donanimhaber 138,687,095

    "hadi bunuda aciklayin ateistler" diye diye bu hale geldi bunlar. Aciklayamayinca bazi seyleri hemen buna saldirmislar anlasilan:D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende donanımhaber takımına katıldım. Önceden 1 tane takıma katılmıştım ama dh takımını görünce buna katıldım. Önceki takımımdan nasıl çıkabilirim? Sadece dh takımında olmak istiyorum.

    Birde seti@home projesini araştırıyorum ama astro pulse diye birşey daha araştırılıyor. Bunları iptal etsem birşey olurmu yoksa seti@home bağlantısımı bunlar?

     Donanımhaber Grid Takımı
  • Merhaba,

    iptal ederseniz bir sorun olmaz. Bundan sonra işlemci gücünüz sadece DH'e akar.
    Alternatif olarak AstroPulse projesindeki profil sayfanıza gidip orada üye olduğunuz takımdan ayrılıp DH takımına katılmanızda mümkün. Hangi takımda olursanız olun en önemlisi BOINC ile faydalı işler yapıyor olmak. Gerisi çokta önemli değil.
  • dostlar ben bitcoin işinde madenciliğe sardım, o yüzden boinc i geri plana attım. O yüzden ilgilenemiyorum bu konuyla, ilgili arkadaşlar diğerlerine yardımcı olacaktır diye ümid ediyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoolnQuiet

    dostlar ben bitcoin işinde madenciliğe sardım, o yüzden boinc i geri plana attım. O yüzden ilgilenemiyorum bu konuyla, ilgili arkadaşlar diğerlerine yardımcı olacaktır diye ümid ediyorum.

    Nedir bu bitcoin? Boinc gibi onların işlerini yapıp bize karşılığında paramı veriyorlar? Parayı nasıl tahsil ediyoruz, sen hiç kazandı mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.