Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 29.03.2024 20:45 | Alba Berlin maçı (3572. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84.896
Cevap
212
Favori
2.066.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35703571357235733574
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Geçen seneye kadar her sene böyle bir maçımız vardı, artık olmaz herhalde diyordum ama yanılmışım. Bu maç nazar bocuğu olsun denilecek bir maç değil kendimizi kandırmayalım. Belki de obradovic farklı bir şey denedi bilmiyorum ama kendimize gelmemiz lazım. F4 da karşılaştığımızda artık daha cesur ve güçlü olmalıyız. Herkes uzunlar diyor ama bence tam tersi en büyük sorunumuz kısa savunması, ellerini kollarını sallayarak adam geçiyorlar bize karşı. Bu kadro daya iyisini yapabilir mi bilmiyorum ama şu bir gerçek oyunun buraya gelmesine izin vermemeliyiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şaka maka iyi sayı yedik, ama baya iyi yedik.
    bizimkiler Madrid i gezmeye gelmişler, ayıp olmasın diye de maça çıkmışlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazanmaya, iyi oynamaya, pes etmemeye o kadar alıştık ki geçen sezon finalde kaybettiğimiz Real Madrid karşısında 100’ün üzerinde sayı yemek çok üzmedi diyemeyeceğim. Çok kötü bir gece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi kusura bakmayın ama farkında mısınız bilmem ikili averajı verdik, o çok övündüğümüz 1'nciliğin şu an hiçbir anlamı kalmadı muhtemelen. Çünkü zaten adamlarla kafa kafaya gidiyoruz galibiyet sayılarının eşitlenmesi durumu kuvvetle muhtemel bir durum o zaman averajla 2'nci oluyoruz. Yani hafife alınacak bir maç değildi, İsmail Şenol çok boş yaptı bu konuda bence.

    CSKA deplasmanını alamazsak (aradaki Barcelona ve Buducnost maçlarını saymıyorum bile) sezonun tüm emeği hiç olacak 1'ncilik anlamında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 8 Mart 2019; 0:59:38 >
  • Hani her maç biz bu maçı sonuna kadar kovalarız hissi oluyordu ya, bu maç 5. dakikadan sonra Real'in maçı vermeyeceği belli oldu. Çok pasif kaldık, umarım bir gecelik kötü bir performanstır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Şu ahmet tam bir nato mermer nato kafa. Hele şu buga girip steps yaptığı ve ardından bir de sayıyı soktuğu pozisyon çok komikti

    Azıcık zeka da lazım spor da
    Ahmet geçen sene çok daha iyiydi, gelişeceği yerde adam geriye gidiyor. Seneye gözden çıkarılmalı bence..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi büyük bir aksilik olmazsa sezon sonu yine bir fb -real finali görücez gibi geliyor bana

    Ve obra da bunu biliyor ve finalden önceki Son real maçımızda real a karşı asıl oynaması gerektiği gibi oynamamış olabilir mi?

    Yoksa ben mi çok uçuyorum :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Olabilir final four da şaşırtıp tersten saplayacağız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fulton

    Şu Tavares denen adamda sadece boy var başka da hiçbir bok yok. Tam dayaklık, provakatif herifin teki.
    Adamın Euroleague için gayet yeterli olduğunu kabul etmemiz için daha kaç maç canımıza okuması gerekiyor ki Fenerbahçe’nin bug’u gibi, Real’in genel oyunu ve oyuncuları zaten bize çok ters ama bu adam oyunda kaldıkça pota altına hiç giremiyoruz.
  • Fenerbahçenin uzun süredir bu kadar net bir şekilde sindirildiğini görmemiştim
  • Bence bu skor cokta şaşırılacak bir skor değil,
    real evinde tempoyu yakaladığında her takımı bu şekilde yeniyor kaldıki bu maç kağıt üzerinde yüksek ihtimalle kaybedilecek maçlardan biriydi ve kaybettik,

    Takımın biraz kendine gelmesi içinde sezon ortasında böyle yenilgilerin olması bir yandanda iyi olur,

    F4'te bu yenilginin acısını çıkaracağımızı düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 8 Mart 2019; 7:12:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilmesek iyiydi tabi de bende bu maçın bi kıstas olduğunu sanmıyorum yenmek için nerseyse hiçbir şey yapmadık, olursa olur kafasında oynadık. F4 te karşılaşırsak bunun acısı fena çıkar gibi hissediyorum


    Ayrıca bi takım nasıl bu kadar antipatik olabilir anlamıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fulton

    Vallahi kusura bakmayın ama farkında mısınız bilmem ikili averajı verdik, o çok övündüğümüz 1'nciliğin şu an hiçbir anlamı kalmadı muhtemelen. Çünkü zaten adamlarla kafa kafaya gidiyoruz galibiyet sayılarının eşitlenmesi durumu kuvvetle muhtemel bir durum o zaman averajla 2'nci oluyoruz. Yani hafife alınacak bir maç değildi, İsmail Şenol çok boş yaptı bu konuda bence.

    CSKA deplasmanını alamazsak (aradaki Barcelona ve Buducnost maçlarını saymıyorum bile) sezonun tüm emeği hiç olacak 1'ncilik anlamında.
    Madridin hala 2 galibiyet önündeyiz, 1 maç daha kaybetme lüksümüz var. Asıl Cskaya ikili averajı vermememiz lazım. Cskaya 2-3 sayı farkla yenilip kalan maçları kazanırsak yine lider bitiriyoruz. Ayrıca bu takımların kalan maçların tamamını kazanacağının bir garantisi de yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.euroleague.net/news/i/9iigy5ly57tno653/madrid-s-101-against-obradovic-was-historic

    Dün 100 yerken bir şeylerin garip olduğunu hissetmiştim zaten
  • ekşiye yazmıştım burada da dursun bu sene geçen senenin hıncı alınacak beyler.

    dün bende maç sonrası baya sinirlendim o sinirle şunları yazmışımhttps://eksisozluk.com/entry/87481304 ama bugün düşündüğümde üstteki arkadaşların yazdığı türden şeyler aklıma geldi.

    bu adam basketbol için yaşıyor. Euroleague'in piri. bambaşka bir oyun anlayışı var. keza oyuncularla ilişkileri de kendine has hatta bazen sınırları zorladığını düşünüyorum. söz konusu basketbol ise evet bu adam geleceği de görüyor. finali tekrardan real ile oynayacaklarından emin.

    dünkü maça göz atarsanız pablo laso böyle bir oyun beklemiyordu. dandik lig maçlarında bile hepimizin alıştığı obradovic'in Fenerbahçe'ye ilmek ilmek işlediği o takım disiplini ve oyun anlayışı dün yoktu. hele ki ikinci yarı saldım çayıra mevlam kayıra havasında dengesiz bir all star maçı gibiydi.

    pablo laso ilk yarı napıyor la bu adam diye afalladı. ardından o da bugün hepimizin farkına vardığı gibi obradovic'in real stratejilerini saklamak istediğinin farkına vardı. obradovic tavşanı finalde çıkaracaktı. Bir yandan da oyuncuları saldı ve nefret ettiği bireysel oyunu oynattı. oyuncularına takım oyunu olmazsa bir bok olmaz mesajını verdi.

    pablo laso'ya gelirsek fırsat bu fırsat abanın dedi 101 sayıyı gördüler. evet 101 sayı biz taraftarları sinir etse de rakamlara değil sonuca bakan obradovic'in umrunda bile olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dakika oynamamız yetti, Sloukas ve Guduric skor olarak taşıdı.

    27 sayıyla ligde kariyer rekoru kırdı Sloukas, çok iyi oynadı son periyotta
  • Bu sene yine real alır gibi.Adamlarda ki rotasyon golden state'te yok.Kısalarda üstünlüğümüz var ama savunmada kısalaramız onların uzunlarını nasıl savunacak.Ama yinede umutluyum.Obradovic'in bir bildiği mutlaka vardır.Bu sene taraftar olarak ben şampiyonluğu çok istiyorum.Bide real'i finalde evire çevire yenersek tadından yenmez.
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    Böyle yorumlar obradoviç i anlayanlar yazar teşekkürler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madrid maçını kıstas almak pek doğru olmaz. İlk maç 67-65 bitmişti ve inanılmaz sert bir maçtı. Bu maçta takım başından sonuna kadar en ufak sertlik göstermedi ve işin ilginç yanı koç neredeyse oyunculara hiç kızmadı. Doğru düzgün ayağa bile kalkmadı. Yani bu maça kafadan eksi yazdığımız belli. Tabi maçı değerlendirirken 2 takımında durumlarına bakmak lazım. Madrid, 2 Barcelona maçını kaybetmiş ve çıkışa geçmek isterken karşısına EL lideri geliyor. Üstelik maç kendi evinde. Bundan daha iyi bir maç olamaz onlar adına. Onların maça bakışıyla, bizim bakışımız çok farklıydı. Sezon içinde bu tip yenilgiler motivasyon açısından iyi oluyor.

    Şöyle bir konu daha var. Bana göre biz Cska'ya, Cska Madrid'e, Madrid'de bize ters geliyor. Madrid'in bize ters gelmesinin en büyük sebebi Tavares. Tavares'e koçun bir çözüm bulması lazım. Cska potaya atak ederek Tavares'i delik deşik ediyor ama bizde o kadar delici adam yok. İkili oyunlarla mı çözer, potaya atak edilerek mi çözer bilmiyorum ama bir çözüm bulmamız şart. Diğer yandan eğer lider bitirirsek Cska ile Madrid eşleşecek. O eşleşmede Cska'yı daha avantajlı görüyorum. Finale kalmamız durumunda da Cska'nın gelmesini tercih ederim.
  • Arkadaşlar şu linkteki bardak çok hoşuma gidiyor ve almayı da istiyorum ama bize göre baya pahalı.https://www.euroleaguestore.net/24-teams-line/fenerbahce-dogus-istanbul/euroleague-fenerbahce-istanbul-coffee-mug-.html


    Sizce alınır mı? Daha önce alan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 35703571357235733574
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.