Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı (3721. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
84.973
Cevap
213
Favori
2.067.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 37193720372137223723
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • obradovic'le kendi isteği dışında sözleşme yenilemeyecek başkan varsa kendisi de bir zahmet ayrılıversin başkanlıktan. 1 sezonla obra harcayacak adam babam olsa tanımam. varsın bu sene o sene olmasın. seneye çok daha farklı bir kadro ile geri döneriz yine ait olduğumuz yere problem değil

    ha eğer obra kendi gitmek istiyorsa( malum bu sene son sene sözleşmesinin) o zaman yapacak bir şey yok. fb basket şubesi kendi yoluna devam etmeli. saras vesaire düşünülebilir.
  • Helal olsun obra ya ben olsam çok daha ağırını söylerdim sorun koçta değil oyuncularda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Üstünde Fenerbahçe forması olan kimseye sövülemez" ne ya? Neyin duyarı bu? Her gün ana avrat söven en başta sen değil misin neyin duyarını kasıyorsun? Obradovic gelmeden önce takımın bu noktalara gelmesini hayal bile edemeyenler, kalkmış obra eleştiriyor. Kardeşim o da insan, yok mu onun da 1 sezon başarısız olma hakkı? Çıtayı çok yükseltti obra ve şu anki durum garip geliyor evet biliyorum fakat bu kadar nankörlük de olmaz. Yönetimin yerinde olsam obrayla sözleşme uzatırdım ne kadar uzatabiliyorsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaciTTOR

    Obradovic'i savunan var ya şaka gibi. Abi adam maç ortasında üstünde Fenerbahçe forması olan ve kendini kurduğu bu takıma ait oyunculara küfür ediyor. Yapacaksan devre arasında , soyunma odaısnda yap. Daha öncede bu gündeme geldi küfürler eleştirildi. Bu artık dozajın kaçtığı son nokta. Acilen görevden alınmalı amatör kulup değil burası.

    Bu sezon ne oynadığı belli olmayan takımı antre edemeyen adam, küfürle oyun taktiği veriyor. Ne oynuyoruz da cska'yı evinde yeneceğiz. Kötüyüz işte bu sene. Sen git aynada kendine et o küfürleri. Fenerbahçe forması üstünde olan oyuncuya sövemezsin. Suyun iyice ısındı senin dede.
    Üstünde Fenerbahçe formasının büyüklüğünü unutmuş oyunculara bunu hatırlatmak için haklı olarak küfür ediyor .

    Obradovic’in suyu asla ısınmaz , kadromuzda bulunup ruhsuz , mücadele etmeyen , rezil oynayan oyuncuların suyu çok ısındı şu an kaynıyor .

    Önümüzdeki 10 maç daha böyle devam ederlerse bu rezil oynayan oyuncularla karşılıklı fesihler veya başka takımlarla oyuncu takasları gerçekleşir .

    Ben sezon başında yazdığım gibi koçumuzun hatalı olduğu göremediği nokta bu bazı bitmiş yeteneksiz oyuncularına aşırı güvenmesiydi . Çoğuyla sözleşme uzatılmayıp başka iyi oyuncular takıma eklenmeliydi bu duruma düşmezdik . Ne olursa olsun bu hatasına rağmen koçumuz Obradovic’in arkasındayız .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bianconera

    ne 21-13 ü ne 4.lüğü yahu Sence sorun büyük olmasa dün obra öyle davranır mıydı ? Adam resmen isyan etti oyunculara..

    Bu seneyi 6-7-8 lerde tamamlarız sonra gelecek olan rakip evimize yollar bizi..

    Alıntıları Göster
    Ne diyeyim bu takımdan bir halt olmaz rezil madara olacaz playoff a bile zor kalırız diye insanlara umutsuzluk mu aşılayalım ? Bu kafadan artık çıkın bu ne taraftara ne takıma yarar sağlıyor . Yapacak bir şey yok sonuna kadar hep en iyi yönden bakıp en iyi yönde takıma destek vermemiz gerekiyor . Sezon bitince burada istediğinizi en ağır şekilde eleştirin ama sezon başında bunlar doğru değil sezonun bitmesini bekleyin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    obradovic'le kendi isteği dışında sözleşme yenilemeyecek başkan varsa kendisi de bir zahmet ayrılıversin başkanlıktan. 1 sezonla obra harcayacak adam babam olsa tanımam. varsın bu sene o sene olmasın. seneye çok daha farklı bir kadro ile geri döneriz yine ait olduğumuz yere problem değil

    ha eğer obra kendi gitmek istiyorsa( malum bu sene son sene sözleşmesinin) o zaman yapacak bir şey yok. fb basket şubesi kendi yoluna devam etmeli. saras vesaire düşünülebilir.
    Obradovic kendi istemediği sürece takımdan ayrılmaz merak etmeyin . Ali Koç da bunun farkında ona zaten çok büyük saygı duyuyor . Basketbolda her şeyi Obradovic hallediyor ona kimse karışmıyor tüm yönetim Obradovic’te ve bu böyle devam edecektir . Sözleşme yakında uzatılır tahminimce kaç yıllık olacağına karar verilemedi .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robinson Crusoe

    Hoca ilk kez oyuncuları eleştiren bir demeç vermiş maç sonunda. Normalde tüm kötü sonuçlarda suçu kendi üzerine alıyordu. Bence O da durumun o kadar kolay düzelmeyeceğini kabullendi, yoksa böyle bir açıklama yapmazdı.

    Durum yavaş yavaş yeniçerilerin mi kellesi gidecek padişahın mi noktasına geliyor. İşin ilginci ortada isyan çıkaracak bir durum yok. Dolgun maaşlı uzun süreli kontratları kapmışken, paraları tıkır tıkır yatarken, her biri taraftarın sevgilisiyken, hocayla senelerdir birlikte çalışıyorken oyuncular neden sorun çıkarsın ki?

    De Colo gibi karakterli bir yıldızın takıma katılmasının sebep olacağını düşünemiyorum.

    Belki de diğer taraftarların dediği gibi doymuşluktur. Bu Real’li CSKA’lılar neden doymuyor, kupalara ambargo koyarken Maccabi, Pana, Oly oyuncuları neden doymadı? Bu takımlar senelerce aynı oyuncularla kupaları aldılar, her sene doymuş oyuncuları gönderip yerlerine doymamış oyuncular bulmadılar ki. Hem bizim oyuncular 1 kupayla nasıl doydu? Anlam veremiyorum bu doymuş/doymamış muhabbetine.

    Her türlü biz mağlubiyete doyduk onu biliyorum sadece. Kupayı aldığımız sene Pana’ya kaybettik dediğimiz noktada geri geldik, hatırlarsanız durum o zaman da umutsuz görünüyordu. Bu sene de gitti dediğimiz noktada takımın ayağa kalkması gibi mucizevi bir geri dönüş yapsak keşke...
    Bu oyuncular 4 senedir durmadan Final-Four’a katılıp bunu başarı olarak gördülerse ve zaten kaç yıldır kurulu düzenleri iyi de para aldıklarından buna doymuş olabilirler .

    Bu takımın miladı geçen sene dolmuştu koçumuz bunu göremedi hatası da budur . Yani kadro sistem değişikliği için illa takımın bir sene dibe vurmasına gerek yoktu bazı yanlışları normal bir sezon geçirirken de görmek gerekiyordu .

    2016-2019 yıllarında bu takım 3 Final toplam 4 Final-Four geçirdi . Bu bence başarıdan ziyade normal sonuçtu yani Euroleague’da Fenerbahçe ve oluşturulan bütçe ile tek hedefi şampiyonluktu . Olamadığı için başarısız da denmez ama başarılı da denmez . Aslında koçumuzun burada da hatası var Final-Four burada olmak büyük başarıdır diye diye oyuncular şampiyonluk hedefinden olmasakta büyük sorun değil diye düşünmüş olabilirler . Bence koçumuz sert olup şampiyonluk dışındaki diğer sonuçlar başarı değildir tek hedefimiz budur diye basına açıklayıp takımla konuşmalıydı . 2016-2019 yılları arasında bu takım 3 şampiyonluk kazansaydı bu sene isterlerse sonuncu olsunlar kimse bir şey demezdi . Ama 1 şampiyonluk çok az yani hiç yeterli değil .

    2018 sezonu Final-Four finalinde Melli 30 sayı 10 ribaund çekerek iki dalda tek başına oynarken diğer oyuncularımızdan kimse yardım etmediği için şampiyonluğu 5 sayı farkla kaybetmiştik . 2019 zaten takım sakatız diyip bırakıp maçlara çıkmasıyla şampiyonluğu resmen hiç oynamadan mücadele etmeden zihinsel olarak vermişti . Zaten geçen seneki Final-Four maçlarına bakın tekrar izleyin bu takım o zaman bu hale gelmişti yani o zamandan beri mücadeleyi bırakma var . Son iki senedir takımda bir sorun olduğu açıktı bunlar zaten Final-Four’da hemen ortaya çıkıyordu . Bu takım iki senedir adam gibi mücadelesini verseydi onu bunu bahane etmeden salona çıkıp finallerde şampiyonlukları söke söke alıp 3 sene üst üste Euroleague şampiyonu olurdu .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obradovic'in kariyerini tartışmıyoruz burda adam Avrupa basketbolunun 1 numaralı ismi. Pana taraftarları için bir tanrı. Yıllardır izliyorduk zaten Fenere gelmese de bir yerlerde yine kupalar kaldıracaktı.

    Dünkü olay üzerinden ve özellikle geçen yıl ki final four dan itibaren yaşananlarla birlikte eleştirilmesi gerekiyor hatta son olayla dönemi kapanmalı.

    2013 de göreve geliyor. 7. sezonunu yaşadığı şu dönemde bütçeyle olarak eline tüm yılların ortalaması olarak 24.7 milyon euroluk kadro verilmiş. Euroleauge'de en yüksek bütçeli 3-4 takımdan biri olmuş.
    7 yılda kazanılan 1 euroleauge kupası var. O da evimizde düzenlediğimiz yıl gerçekleşti.
    Kendisinin maaşı 5 yıllık 10 milyon euro biraz üstü olarak Avrupa da en çok para kazanan hocadır.
    Hocanın Fenerbahçe kariyeri kesinlikle başarılı bulmuyorum, kendisinin önceden başarılarını bildiğim için.
    Ayrıca obra'nın bir özelliği de gittiği takımlarda o ülkenin milli takımına da oyuncular yetiştirmesidir. Maalesef o konuda da sınıfta kalmıştır. 7 Yıllık süreçte kazanılan kupaları bir Türk kaldırsın diye göstermelik takımda tutulan vasat Veli Mahmutoğlu dışında KALICI TÜRK bir oyuncu göremedik. Hiç basketbolu bilmeyen birini koy, Fenerbahçe gibi takımla yıllarca antrenmanlara çıkar veli Mahmutoğlu'ndan daha iyi basket oynar.
    Rakamlar ortada basketbola ayrılan bütçeler ortada başarılar ortada ben üstünden geçtim. Yıllardır bir Obra hayranı olarak artık bırakması gerektiğini, küfür ile falan hele ki kameralar önünde bu işin kimseye faydası olmayacağını belirttim.
    Son olarak beraber bol bol kupa kaldırdığı büyük oyuncu dejan bodiroga'ya da burdan selam olsun.
    * Edit : 5 yıllık toplam meblağın yıllık yazılması. Aldığı maaş yıllık 2 milyon euro'dur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 16 Kasım 2019; 21:4:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • por favor kullanıcısına yanıt
    tarihi analiz mi
    ekşide troll bir yazıyı gerçek sanıp haber yapan bi trolün yazısına analiz diyor

    Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://twitter.com/LilReb22/status/1195579105233821696?s=19

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkanın biraz aklı varsa hemen şimdi sözleşme teklif eder hocaya, buradaki ve sosyal medyadaki trollere de kapak olur.
  • bundan sonra anti semihçiyim

    Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta yazmıştım takım galibiyet alınca 2-3 mesaj atılan konu mağlubiyet alınca sayfalar yetmiyor.Bir de bazı Fenerliler var ki takımın başına Ergin Ataman'ı falan isteyecekler utanmasa.

    Zamanında bizim bu tarz taraftarlarımız nedeniyle Obra gibi bir koçun bize geleceğine inanmıyordum. Umarım kendisi bu sene ayrılır da bu ilkokul taraftarları Obra öncesi takımın halini anlarlar :)
  • Gerekirse herkes gider ama sen kalırsın reis....



    Fenerbahçe Beko | 24.04.2024 20:00 | AS Monaco deplasmanı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaciTTOR

    Obradovic'in kariyerini tartışmıyoruz burda adam Avrupa basketbolunun 1 numaralı ismi. Pana taraftarları için bir tanrı. Yıllardır izliyorduk zaten Fenere gelmese de bir yerlerde yine kupalar kaldıracaktı.

    Dünkü olay üzerinden ve özellikle geçen yıl ki final four dan itibaren yaşananlarla birlikte eleştirilmesi gerekiyor hatta son olayla dönemi kapanmalı.

    2013 de göreve geliyor. 7. sezonunu yaşadığı şu dönemde bütçeyle olarak eline tüm yılların ortalaması olarak 24.7 milyon euroluk kadro verilmiş. Euroleauge'de en yüksek bütçeli 3-4 takımdan biri olmuş.
    7 yılda kazanılan 1 euroleauge kupası var. O da evimizde düzenlediğimiz yıl gerçekleşti.
    Kendisinin maaşı 5 yıllık 10 milyon euro biraz üstü olarak Avrupa da en çok para kazanan hocadır.
    Hocanın Fenerbahçe kariyeri kesinlikle başarılı bulmuyorum, kendisinin önceden başarılarını bildiğim için.
    Ayrıca obra'nın bir özelliği de gittiği takımlarda o ülkenin milli takımına da oyuncular yetiştirmesidir. Maalesef o konuda da sınıfta kalmıştır. 7 Yıllık süreçte kazanılan kupaları bir Türk kaldırsın diye göstermelik takımda tutulan vasat Veli Mahmutoğlu dışında KALICI TÜRK bir oyuncu göremedik. Hiç basketbolu bilmeyen birini koy, Fenerbahçe gibi takımla yıllarca antrenmanlara çıkar veli Mahmutoğlu'ndan daha iyi basket oynar.
    Rakamlar ortada basketbola ayrılan bütçeler ortada başarılar ortada ben üstünden geçtim. Yıllardır bir Obra hayranı olarak artık bırakması gerektiğini, küfür ile falan hele ki kameralar önünde bu işin kimseye faydası olmayacağını belirttim.
    Son olarak beraber bol bol kupa kaldırdığı büyük oyuncu dejan bodiroga'ya da burdan selam olsun.
    * Edit : 5 yıllık toplam meblağın yıllık yazılması. Aldığı maaş yıllık 2 milyon euro'dur.
    Obradovic yıllık maaşı 10 milyon euro mu insan sallarken de düzgün sallar . Obradovic yıllık maaşı 2 milyon euro Avrupa’nın en iyi hocası olduğu için de bu para spor dünyasında normaldir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MambaVino kullanıcısına yanıt
    5 yıllık maaşı olarak yazıldı. Yıllık 10 milyon euro futbolda mourinho alıyor. Nba'de bile her hoca almıyordur. Herhalde yıllık olmaz orası hatalı. Telefonun azizliği idareediver. 7 yıllık süreçten bahsederken toplam maaş meblağsını yazdım.

    Fanatiklere cevap yazmıyorum ama düzelttirdiğin için sağol başına 5 yıl eklerim. Sallama falan diye konuşma akıllı ol.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 16 Kasım 2019; 21:5:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaciTTOR

    5 yıllık maaşı olarak yazıldı. Yıllık 10 milyon euro futbolda mourinho alıyor. Nba'de bile her hoca almıyordur. Herhalde yıllık olmaz orası hatalı. Telefonun azizliği idareediver. 7 yıllık süreçten bahsederken toplam maaş meblağsını yazdım.

    Fanatiklere cevap yazmıyorum ama düzelttirdiğin için sağol başına 5 yıl eklerim. Sallama falan diye konuşma akıllı ol.
    Ben akıllıyım ondan burada yazdığın yanlışı düzelttim ama senin akıllı olman gerekiyor ne yazdığını bilip ona göre yazman gerekiyor .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu düzenli olarak tekrar ediyorum ama yine de söylemeden olmaz : Basketbol şubesinde herkes gider, Obradovic kalır. Basketbol takımımızda üzerlerindeki formanın ve başlarındaki koçun kıymetini bilmeyen sporcular var.

    Obradovic'in bende kredisi sonsuzdur, bu sene sonuncu dahi olsak takımı baştan aşağı değiştirip koç ile yola devam etmek gerekir. "Obradovic gitsin" diyen arkadaşlara tek bir söyleyeceğim var benim: Obradovic'in altında bile mücadele etmeyen, başarılı olmayan kadro hiç kimseyle başarılı olamaz.

    Koç ile sözleşme uzatıp oyunculara net bir mesaj vermeli yönetim, ya Obra ile oynarsınız ya da yerinize Obra ile oynayacak adamlar alınır. Her büyük takımın kötü sezonu olabilir, caninizi sikmaya değmez dostlar. Biz Avrupa'da artık bir markayız, kimse 1 sezon kayıp geçtik diye bizim marka değerimize çizik atamaz. Obradovic bizim en büyük değerlerimizden biridir, kıymetini bilip sonuna kadar sahip çıkalım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Joker. -- 16 Kasım 2019; 21:29:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaciTTOR kullanıcısına yanıt
    quote:

    Ayrıca obra'nın bir özelliği de gittiği takımlarda o ülkenin milli takımına da oyuncular yetiştirmesidir. Maalesef o konuda da sınıfta kalmıştır.

    http://trendbasket.net/jasikevicius-turkler-gercek-super-starlar-gibi-davranip-elestiri-kabul-etmiyorlardi/

    https://twitter.com/SportandoTR/status/1066660059713871872


    Türk oyuncular keşke Yunan, Sırp ve İspanyollar gibi çalışabilse. Oyuncu yetiştirmek ülkenin genel sorunu. Metecan Birsen, Tolga Geçim, Berk Uğurlu ve Kenan Sipahi 20 yaş altı turnuvalarda başarlıyken sonrasında gelişimleri duruyor. Bu durum futbol ve voleybolda da geçerli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 16 Kasım 2019; 22:38:28 >
  • Şehmus Fenerbahçe'nin teklifini aptal olduğu için reddetmedi,köreleceğini biliyordu çünkü.Furkan aptal olduğu için Banvit'e gitmedi.Ömer Faruk saf olduğu için veya menajerine kandığı için Amerika'ya gitmedi.Obra zaten dakika vermeyeceği bir oyuncuyu boşuna gittiği vakit taraftarın önüne attı.Şimdi Georgetown'da hem kalıplanmış hem de gayet iyi oynuyor.

    Yaptığı en ufak bir hatada azarlayıp kenara Kalinic'i veya Guduric'i alsaydı bugün 2'si de benchte veya dandirik Sırp takımlarında sürünüyordu.Veya Radonjic falan alırdı Bayern'e belki.Bugün çalışmıyor diye boklanan Türklerin yarısı kadar yetenek yok ikisinde de çünkü.Açın U20 U18 istatistiklerine bakın.

    Aynı şekilde Cedi'yi veya Furkan'ı İvkovic Madrid maçında clutch zamanlarda sahaya atmasaydı belki de Cenk Akyol olacaklardı.Kenan Sipahi dışında Obra'nın herhangi bir Sırp genç oyuncu kadar kredi verdiği bir tane Türk genç yok,gerçekler ortada.80 milyonluk memlekette sırf Obra'yı aklamak için bütün genç Türk oyunculara "tembel" demek kolaya kaçmaktır.

    Şimdi de Biberovic çıktı,birisi de çıksın desin ki Tarık Egehan'dan daha yetenekli o yüzden Pana maçında CSKA maçında süre alıyor.Altyapılarda Egehan'ın yaptığının 3 katını yapmış desin.Ha Obradovic Türk oyuncu yetiştirmek zorunda mı?Değil tabii ki.Sadece her suçu Türklere atmaya karşıyım.Bu ülkeye basketbolu Obra getirmedi,basketbol da sadece Fenerbahçede oynanmıyor.
  • 
Sayfa: önceki 37193720372137223723
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.