Şimdi Ara

...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
3
Favori
77.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi McHINE -- 24 Mayıs 2017; 16:29:52 >



  • Arkadaşım bende 1ay önce filan askerlik başvurusu yaptım ve muayene oldum.Benim muaynemdede ilginçtir hiçbir şeye bakmadılar yani doktor bir sorunun varmı ve ameliyat oldunmu diye sordu o kadar.Hiçbir yerime bakmadı.Hatta normal er olacak çocuk vardı onu soyundurdu inceledi filan ama bana bakmadı bikaç soru sordu bende bu durumu acaba ben 4 yıllık ünv. mezunuyum yedek subay veya kısa dönem adayıyım bu yüzdenmi incelemedi filan dedim.Senide anlattığına göre çok incelemişler ve komando seçtiklerini söylemeleride çok ilginç.Bana veya benden önce içeri giren hiç kimseye böyle birşey söylemediler.
  • aslında kime soylesem aynı seyi soyluyor . kimseyi bizi muayne ettikleri gibi etmediler. Hatta işlemlerim uzadığından birkaç hastaneye gelip gittim o zaman arkadaşım geldi muayneye onu da hiç muayne etmeden kağıtları içeri gitti sonra sağlam damgalı olarak geri geldi. Ben buna nasip diyorum
  • arkadaşlar ben de renk körlüğü var dedim. keşke demez olaydım.gittim ankara etimesgut askeri hastanesine rapor verdiler. askerliğe elverişlidir komando olamz şöför olmaz.
  • selam tertipler 319 dönem yedek kısa herneyse adayıyız işte muayene olurken bana da sadece ameliyet yada sağlık sorunun varmı şeklinde sordular sonuçta yok dedik ve tamamdır deyip gönderdiler şimdi aralıkta askeriz benim merak ettiğim ben bağdemcik ameliyatı oldum 6 yaşlarında iken söylemedim beni uğraşırmasınlar diye acaba askerde engel teşkil edermi sonuçat iz yok bişiy yok ama meraktan......
  • bademcik mi? o da ne
  • Eee bende kasıgımdan fıtık ameliyatı gerçidim , şimdide bel fıtığı oldum , ben ne yapıcam , üstelik muayene oldum muayenede ciddiye almadılar herhalde numara yapıyo filanmı sandılar arttık.
  • Hastalığınız var ise ;

    İlk birliğe girdiğinizde ilk günden bahsediyorum tekrardan muayne oluyorsunuz.Bu sefer sormuyorlar heryerinize bakıyorlar(cinsel organda dahil buna)Orda ne çıkarsa dosyanıza yazıyorlar.Çok sorunlu olanları askeri hastahaneye sevkediyorlar.Durum ciddi ise muaf olup hefesiniz kırılmış bir şekilde evinize geri gönderiyorlar.Benim abim öyle olmuştu.Askere çağrdılar herşey hazır acemi birliği yapmak için sabah bindirdik otobüse gitti 15 gün sonra geri geldi eve.Gözleri ileri derecede olduğu için muaf etmişler.
  • ben 88 dogumluyum askerlık şubesınde gıdıp muaynemı oldum ancak bazı sebeplerden dolayı 2011 oldu hala askere gıtmedım şu anda gıtmek ıstıyorum bu gecen zaman ıcerısınde eve askerıye tarafından hıc kaat zarf falan gelmedı eter benı bılgılendırırsenız sevınırımm uslanmazserseri_21@hotmail.com
  • Şubede muayneye giden askerler genelde sorunlarını solemiyolar. Geçen asker hastanesindeyim askerin birisi şanlıurfa'dan gelmiş akciğerinin bilmem kaçı yokmuş.. Ve zorluk çekiyomuş , dedim şubede belirtmedinmi hiç yoo belirtmedim dedi. Önemsenmiyo ama bence mühim bir konu yani askerde başına bişey gelse komutanları zor durumda kalacak.

    O yüzden şubede mutlaka doğuştan veya sonradan oluşan rahatsızlıkları olanlar varsa anlatsın şube doktoru hemen sevk yapıyor.
  • Arkadaşlar bir sorum olacak bizim kuzen tıp mezunu ama renk körlüğü var askerlik durumu ne olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bl4ckbeard

    Arkadaşlar bir sorum olacak bizim kuzen tıp mezunu ama renk körlüğü var askerlik durumu ne olur


    Aslanlar gibi tabip astegmen olarak yapacak...
  • Hepatit B ciddi bir hastalık ilerleyen yaşlarda yaşam kalitesini düşürür. Hasta kişi sevdiklerinin gözleri önünde erir gider. Ülkemizde sırf askerlikten muaf olmak için bu mikrobu kendine bulaştıracak kadar cahil psikopat insanlar var ne yazık ki. Forumda test yaptırın denilmesi güzel bir şey ama askerde ya da cehaletin hüküm sürdüğü yerlerde bu konu işle ilgili konuşmayalım lütfen. Siz konuşurken hastalıkla ilgili ne kadar kötü bilgiler versenizde, o kişiler bu cümleler arasından askerlikten muaf olunuyormuş kısmını çekerler ve gerekeni uygularlar. Böyle olmasın, bu hastalık o kişilerin çoluğuna çocuguna bulaşmasın, tehlikeli bir mikrop yaşlılık dönemine kadar akut enfeksiyon yapmasada vücutta taşınmasın istiyorum. Herkese iyi forumlar...




  • 335 ksd olarak hepatıtı olan uzun donem arkadslarımız vardı aramızda.daha dogrusu kendısı soyluyordu bende var dıye.tedavı ıcın hastaneye goturduler ama askerlıgı aynen devam ettı.
  • Selamlar.
    Ben Nisan celbinde askere gitmek için başvuru yaptım..Muayene mi oldum..sadece Mart'ta gidip sarı zarfımı alacağım..
    Ancak bu hafta içi kasığıımdaki fıtıktan dolayı ameliyat olacağım..Mühendislik bölüm mezunuyum ve uzun dönem istiyorum..
    Sorum ise bu hafta geçireceğim testis fıtığı ameliyatı 1,5 ay sonra gireceğim sınav sonrasında uzun dönem yapmama engel olur mu..
    Cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...
  • arkadaşlar benim doğuştan sol akciğerim yok askere alınır mıyımn bir bilginiz varsa alabilir mıyım bu konuda yardımsı olursanız sevinirim
  • neden demez olaydım yazdınız?
  • Hepatit B, cinsel yolla mı geçiyordu?
  • ben 92 ve 96 yıllarında 2 kez göğüs kafesinden kemik büyümesinden dolayı ameliyat oldum hastaneden dosyamı ıstedım dosyamı kaybetmısler ve bana sadece 92 de amelıyat olduguma daır yazı gondermısler.ayrıca astım raporumda var muaf olurmuyum götürürlermi
  • Skolyoz ameliatı olanlar ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.