Şimdi Ara

RESİM BASMAK İÇİN YAZICI TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.A.
    RESİM BASMAK ICIN YAZIIC TAVSIYELERINIZI BEKLIYORUM
    UC REN BASAN YAZICILAR VARMIS FOTOGRAFCIYA GITMEMIZE GEREK KALMADAN
    SECENKLERINIZ BEKLIYORUM COKTA UCUK FIYATLAR OLMASIN



  • Merhaba
    Fotoğraf basmanın en iyisi ve en ucuz yolu bir epson yazıcı almaktan geciyor. Fotoğrafcılar r360 kullanıyorlar çıkış kalitesi inanıılmaz...Ayrıca Epson yazıcı ile beraber DMBS (Devamli Mürekkep Besleme Sistemi) kullanıdğınızda sayfa başı maliyetiniz 1 kuruşu bile geçmiyor. Daha ayrıntılı söylemek gerekirse Bir kartuşunuzun maliyeti 75 kuruş oluyor. Bzi ayıp olmasın diye 1 YTL diyelim yani bir kartuş 1 YTL Ve labaratuvarlarımızda yaptığımı incelemede bir kartuşdan 17 sayfa full zemin alabiliyorsunuz.
    Saygılarımla
    Zeta Bilgisyar
    tseyrek@zetabilgisayar.com
  • artık yeni eski butun epson kartuslar kolayca doluyor
    gecen gun bir siteye rastladim, eski (7pin) ve yeni(9pin) tip kartuslarin hepsinin dolan tipleri var. ben de 0711,712 713 714 serisi kartuslar vardi.(9 pinli) bir takim 4 tane siparis verdim (40 milyon falandi) ertesi gun elime gecti. doldurmasi da cok kolay kullanmasi da. resetleyici gerektirmiyor. yaziciyi acip kapadiginizda butun kartuslar dolu gozukuyor.
    eskiden cok ugrastim 611, 481 serisi kartuslar icin. kac tane parcaladim icine baktim nette okumadigim yer kalmadi herbiri farkli. 611 le 612 bile farkli yapida. bu yuzden 2 tane 3650 yazici bozdum hurda halinde duruyor evde.
    bu yontem super. 1dk dan az suruyro doldurmasi. resetleyici gerektirmemesi de ayri bir guzellik. zaten resetleyici fiyatina neredeyse tam takim. muadil kartuslarla ayni fiyata geliyro ki cogu muadil de dolmuyor, dolsa bile resetleyici gerekiyro ikidebir.
    HP ve Canon icin de var isteyen olursa. adresi www.dolankartus.com
    ben komisyon almiyorum haberiniz olsun :)
  • Merhaba,
    HP %25 indirim kampanyası yaptı, size uygun olarak bence HP photosmart C5180 dir. Altı ayrı kartuşlu mükemmel fotoğraf baskısı, tarayıcı ve fotokopi özelliği, yanılmıyorsam etherneti de var 240 YTL fiyatı var.

    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.