Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.254
Cevap
31
Favori
393.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Xbox 360 kolu ile pc'de kullanmak için satılan wireless alıcılar
    android kutular tarafından tanınıyor mu?

    Kısace bu alıcıyı android box a taksam Xbox 360 kolumu kullanabilir miyim?
  • Arkadaslar elimde xbox 360 kablosuz kol var uzun bir sure icinde pil olarak birakmisim. daha sonra icini temizledim ve bir kac hafta daha kullandim. fakat bugun pil baglantilarindan birinin koptugunu gordum. bu temassizlik problemini teli yukariya dogru kaydirarak duzeltmeye calistim olmadi. bunu duzelttirebilecegim bir yer ya da bir cozum var midir?
  • Arkadaslar merhaba, xbox360 slim jtag lı konsolumuz var.Usb den oyun atarken bazı oyunları sorunsuz atıyoruz, oynuyoruz sorun yok ama bazı oyunları atarken operation failed hatası alıyoruz. Tekrar atalım derken bu sefer usb içinde ki dosyalar gözükmüyor.Usb yi çıkarıp tekrardan takıyoruz yine görüyor ama yine aynı hatayı alıyoruz. Hatta usbden atmayalım direknusb den oynayalım diyoruz ama bu sefer oyun açılıyor bir kaç dakika sonra oyundan atıyor ve usb de ki dosyalar yine görünmez oluyor.Bu durumla karşılaşan oldu mu? Bir fikriniz var mı? Usb den olsa diğer oyunlarda atılmazdı diye düşünüyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akeles198657

    Arkadaslar merhaba, xbox360 slim jtag lı konsolumuz var.Usb den oyun atarken bazı oyunları sorunsuz atıyoruz, oynuyoruz sorun yok ama bazı oyunları atarken operation failed hatası alıyoruz. Tekrar atalım derken bu sefer usb içinde ki dosyalar gözükmüyor.Usb yi çıkarıp tekrardan takıyoruz yine görüyor ama yine aynı hatayı alıyoruz. Hatta usbden atmayalım direknusb den oynayalım diyoruz ama bu sefer oyun açılıyor bir kaç dakika sonra oyundan atıyor ve usb de ki dosyalar yine görünmez oluyor.Bu durumla karşılaşan oldu mu? Bir fikriniz var mı? Usb den olsa diğer oyunlarda atılmazdı diye düşünüyoruz.
    Sorunu bulduk kullandığımız usb ler bozukmuş başka bir usb de sorun çıkmadı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MelihBalikci

    Arkadaslar elimde xbox 360 kablosuz kol var uzun bir sure icinde pil olarak birakmisim. daha sonra icini temizledim ve bir kac hafta daha kullandim. fakat bugun pil baglantilarindan birinin koptugunu gordum. bu temassizlik problemini teli yukariya dogru kaydirarak duzeltmeye calistim olmadi. bunu duzelttirebilecegim bir yer ya da bir cozum var midir?
    bende de 2.el aldigim xbox kolalrinda temassizlik oluyordu. aluminyum folyo katlayip koydum sorun cozuldu ama kapagi acamiyorum bakalim piller bitince ne yapacagim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopya dvd çalıştıran makineyi internete bağlasam fw gidermi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Xbox 360 var. Tv ye bağladım Netflix izlemek için. (Televizyonum eski) mecburen konsolun kumandası ile Netflixi kullanıyoroum. Xbox 360 ı telefondan kontrol etmek için biraz araştırdım "SmartGlass" diye bir uygulama var ama Xbox 360 da çalışmıyor ne yapabilirim başka herhangi bir uygulama var mı?
  • selamlar, yaklaşık 9 senedir xbox 360 jtag modeli kullanıyorum. şu ana kadar usbden oyun yüklemede bir sorun yaşamadım. ancak son zamanlarda alıp kullandığım usb ler makineye girmiyor. usb 3.0 olan iki modelden biri giriyor diğeri girmiyor.

    fikri olan var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sindem09 -- 5 Haziran 2020; 9:2:5 >
  • arkadaşlar kütahya,eskişehir,afyon ve bursa bölgesinde jtag işlemi yapan bir yer var mı ?

  • Beyler selam. Sahibinden ve N11 üzerinden Jtag li 1 tb lık slim kasa xbox satan mağazalar var 2 yıl filan garanti veriyorlar. Bunları ben gidip elden almayı planlıyorum yasaklardan sonra ama 2300 2400 gibi fiyatlar çekmişler. Sizce ideal mi bu ürün için? Yani PS4 vardı oynamadığım için yeğenlere verdim içinde oyun yok menüleri çok kullanışsız filan Xbox da böyle olmadığı duydum ve bayadır aklımdaydı almak. Yani değer mi bu fiyatlar?

  • DaniCalifornia kullanıcısına yanıt

    Hocam selamlar, fiyat baya fazla. 2.750 TL'lere ikinci el Series S'ler satılıyor. Xbox 360'a gelince 3 gün önce geçmişte almak isteyip alamadığım Call of Duty: Modern Warfare 3 Limited Edition Bundle'ı ( https://www.amazon.com/Xbox-360-Limited-Call-Duty-Warfare/dp/B0050SYJJA ) koleksiyoner bir arkadaştan kutusu dahi açılmamış şekilde uygun fiyata satın aldım. Benim gibi biraz oynayıp sonrasında koleksiyon yaparım derseniz bu şekilde özel koleksiyonlardan da alabilirsiniz. Ben orijinalliğinin bozulmasına karşı olduğumdan ve kutulu oyun sevdiğimden jtag taraftarı değilim ki kutulu oyunlarda 20-30 TL'ye satılıyor.

  • merhaba. bir kaç şey danışmak istiyorum. ilk kez xbox alacağım. ikinci el temiz bir tane buldum xbox one s 1 TB. 50-60 saat kullanıldı yazmış. bunu nerden anlayabilirim. üç yıl olmuş alınalı. yanında bir kol daha var 4500 civarı bir fiyat çekmiş alınır mı. temiz olup olmadığı nerden anlaşılır. ve xbox one s ile xbox series s arasında ne fark var. bana yardımcı olabilir misiniz.

  • Merhaba. Xbox 360 s de F3 ile oyun açmak istediğimde güncelleme uyarısı alıyorum. Güncelleme yapamadığından oyunlar açılmıyor.


    Nasıl çözerim?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.