Şimdi Ara

kartal s kapı döşemesi için yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
28.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kapı döşemelerim aşağıda gördüğünüz şekilde bizden önce tamire götürmüşler dişleri kırmış tamirci.acıkcası böyle durması canımı sıkıyo.simdi ben bunların sıfırlarını almak istemiyorum sadece ön iki kapı alıcam sıfırları 40 ytl dediler tamircim çıkmasını al 10 a alırsın dedi.bunların çıkmasını nerden bulurum istanbul içinde.yada başka bi şehirde bulabilecek bi arkadaş varmı,yada belki aramızda çıkma parça satan bi arkadaş vardır.uzaksa kargo ile de alabilirim.

    resimleri ekliyorum.

     kartal s kapı döşemesi için yardımmm




     kartal s kapı döşemesi için yardımmm




     kartal s kapı döşemesi için yardımmm


    bu arada birde su panjurdan arıyorum ama sadece panjur tampon falan degil.herkes özel yapım dedi ama sanmıyorum çogu kiside var.aksarayda varmıdır yada baska bi yerde bu konuda da fiyat ve adres konusunda yardımcı olursanız sevinirim.tabi bunun cıkması yoktur bu sıfır olcak



     kartal s kapı döşemesi için yardımmm







  • güncell
  • yokmu bilen yaa

    bmw 1.16 olsa herkes yazardı :D
  • MERHABA ÇIKMA MALZEMELER HURDACILAR SİTESİNDE OLUR. ANKARA ' BİR TANE VAR. MUTLAKA İSTANBUL DA DA VARDI. HASARLI ARAÇLARDAN TEMİZ VE SAĞLAMLARI SÖKÜP SATIYORLAR. İYİ GÜNLER
    quote:

    Orjinalden alıntı: moonwhite

    yokmu bilen yaa

    bmw 1.16 olsa herkes yazardı :D
  • Arkadaşım yedek parçacılarda veya çıkmacılarda bulabilirsin. Tofaşın parça sorunu olmaz biliyorsun.
  • Dğer kapı da mı aynı şekilde? O hasarı tamirci vermiş madem, niye tamirciye telafi ettirmemişler Öyle şey mi olur?

    Resimde sadece pencere cam fitilinin yamulduğu görünüyor.Diğer kapının da cam fitili öyle yamuksa,her iki fitili de değiştir. Slx(kartal s te aynı) cam fitilinin tanesi 8 ytl.
    Ayrıca kapı döşemesi de 40 ytl değil, 25 ytl tanesi.

    Ben geçen ay şahin arabama komple sıfır slx kapı döşemesi taktım, oradan biliyorum. (slx ve kartal s in döşemeleri aynı)

    Senin olduğun yerde fiyatlar değişkenlik gösterebilir.


    Gerçi resimde görünmüyor ama tırnaklar kırık diye de kapı döşemesi değiştirilmez.. Sanayide git, 2 ytl ye al şöyle bir avuç tırnak, kırılanların yerine tak. Sonra döşemeyi bastır, lak diye oturur yerine. Gerisini de yedek sakla..



    Arabaya bir parça alacağın zaman da hiç bir zaman çıkmacıya hurdacıya gitme..Adam 4 döşemeye 80 ytl istedi, ben sıfırını 100 ytl ye aldım. Cam motoruna 150 ytl istedi, ben sıfır takımını 125 ytl ye aldım. Adamlar kazıklayacak yer arıyorlar.

    Bunların parçası zaten ucuz. Ne lazımsa sıfırını al daima. Hem yeni olur, hem de garantili.


    Aradığın o panjura gelince Ankarada şaşmazda karlıkçı Halil diye biri var.

    Web sitesi dehttp://www.otosport.com.tr

    Aradığın zamazingo orada..

    Kolay gelsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahsin053 -- 9 Kasım 2007; 1:48:12 >




  • tahsin sagolasın.
    karlıkçı halile sordum boyasız 60 ytl dedi panjura.
    aksaraya gitcem döşemleri ordan alcam fitillerle birlikte.
    fitillerde ve döşemede japon yapıştırıcısı izleri var ayrıca döşemenin üst siyah kısmı catlak dolu
    ne kadar tırnak takılsa da kötü duracak yani.
    dedigin gibi 2 döşeme 50 ytl 2 fitil 16 toplam 66 ytl ye halledilir.bi aksaray a gidiyimde fiyatları yazarım
  • Söylemeyi unuttuğum bir şey var: alacağın döşemelerin üst siyah kısmı siyahtan çok grimsi bir renkte olacak ve arabanın içindeki diğer siyah kısımlarla renk uyuşmazlığı olacak. Benim aldığım döşemeler o şekilde. Alırken Ankarada dolaşmadığım tofaşçı kalmadı, hepsindeki slx döşemeleri grimsi..

    Neden siyah yapmamışlar anlamakta güçlük çekiyorum

    Ayrıca döşemeler orjinal değil, çok kalitesiz malzemeden..Az bir zorlamada kırılıyor. Ben döşemeleri takarken bir kaç yerinden çatlattım.

    Bir de döşemeleri tek olarak satıyorlar mı? Ankarada takım olarak satılıyor..

    Çatlak ve japon izleri o kadar da kötü durmuyor..Çok istersen üzerini siyah folyoyla kapla.. Ya da deri boyasıyla üzerini boya.. Eskisinden daha iyi görüneceği kesin Senin ihtiyacın sadece fitil bence..




  • arkadaşlar banada bu slx kapı döşemelerinden lazım. bulunduğum yerde ve yakınlarda yok bunlar toplam nekadara mal olur? bu kapı tutcakları felan ayrımı fiyatlandırılıyor? birde otomatik cam motoru almakta şart sanırım :(
  • İstanbul da olanlar İkitelli Atatürk sanayi Sitesine gitsinler..Tofaş sökenler çok...Torpido, kapı döşemeleri, tavan, km saati, ön panel , kapı, bagaj kapağı, kaput, jant....koltuk....v.s...yüzlerce var...On yirmi tane değil...gezip bakın işinize gelen yerden alın...Eski kazalı pert arabaları söküp satıyorlar....Çok ucuz fiyatlar var... Ancak pazarlık etmezseniz yeni 0 parça fiyatına alırsınız...onuda biliniz...saygılarımla..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 21 Ekim 2010; 8:59:31 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: moonwhite

    yokmu bilen yaa

    bmw 1.16 olsa herkes yazardı :D

    Kardeş geçmiş olsun ilk önce,madem tamirci kırdı o alsın sen niye alıyorsun ki ayrıca çok merak ettim onu nasıl becerdiğini.Çıkmasını bulman için sahibinden nokta kom sitesine bakmanı tavsiye ederim bu tür şeyler gözüme takılıyordu orada.O panjur özel yapım değil güzel bi aksesuarcıda bulabilirsin ama muayenede sorun çıkarabilir.
  • arkadaşım çok acil cevaba ve ayrdıma ihtiyacım var. ben daha 8 ay önce bi kartal slx aldım. acemiyim ilk arabamdı. bugunda sattık arabayı. fakat alıcı ruhsatı karıştırırken bu araba SLX değil sadece kartal S yazıyor dedi. hakikaten de ruhsatta öyle yazıyor. ama arabnın arkasında slx yazıyor özellikleride slx özellikleri . bu nası oluyor? bilgisi olan varmı?
  • Arkadasım O tip panjurlar 17.50 TL ama bire bir aynı değil gaziosmanpaşada parcacılardan 15-20 tl arasında teğmin edebilrsin.
  • kardeş o panjur 20 lira falan her şahinde var artık nerdeyse kolay bulursun
  • 2007 yılın konusu..............owwwwwwwwwwww hortlatmadada bır numarayız..........konuyu guncel tutalım....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bywolker

    Arkadasım O tip panjurlar 17.50 TL ama bire bir aynı değil gaziosmanpaşada parcacılardan 15-20 tl arasında teğmin edebilrsin.


    İstanbul ucuz Arkideş :)
  • Birşey Lazımsa Alayım Kargo İle Yollıyım Kardeşim Faturası İle Beraber ?
  • aaaa kaç sene önceki konum :P duygulandın ya :D hortlatan arkadaşlara teşekkürler :D
  • arkadaşım ben antalyada yaşıyorum ben ankaraya akrabalara gittim benim 1998 kartal var ankaradan sipariş edebilirsin bende ordan aldım sıfırını ankarada türkiyenin en büyük tofaş yedek parça servisi var 4 dünü 80 liraya aldım
  • vallaa konuuu tofaşş oluncaa zortluyoo :))) şimdiii bncede çıkmacılara pek gitmeyin 0 ları zaten o kadar ediyo bn şey sorcaktım bnde 131 var 85 araç kaporta boyadan yeni çıktı içinide topladım ama iç plastik aksamda bazı yerleri folyo kaplama falan istiyorum folyoları nerden temin edebilirz ledlerle ilgilide bi projem var aklınızda bi şeyler varmı acaba ???
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.