Şimdi Ara

Media Player'da alt yazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, Bilgisayarda Media Player'da film izlemek istiyorum. Film dosyası ve alt yazı aynı klasörde. Fakat alt yazıyı görmüyor. Ne yapabilirim? Alt yazı ve film dosyasının uzantıları ne olmalı? İyi geceler.



  • altyazı ve filmin isimleri aynı mı ? hangi mp sürümünü kullanıyhorsun ? hangi codecleri yükledin ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bestugba

    Merhaba, Bilgisayarda Media Player'da film izlemek istiyorum. Film dosyası ve alt yazı aynı klasörde. Fakat alt yazıyı görmüyor. Ne yapabilirim? Alt yazı ve film dosyasının uzantıları ne olmalı? İyi geceler.

    dvix!i izleyeceksiniz anlamadım eger divx izleyecekseniz BS player indirip izleyin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mutklima
    dvix!i izleyeceksiniz anlamadım eger divx izleyecekseniz BS player indirip izleyin.


    dostum ben şahsen MP da sorunsuz izleyebiliyorum . bs player a gerek duymuyorum . her yüklenen program bilgisayara başlangıç , registry vs yeni bir yük getiriyor .. eldeki imkanları sonuna kadar kullanmak lazım diye düşünüyorum ..
  • Merhaba. Ben de Sn. Tgezer gibi dusunuyorum. Media Player hazir zaten var. Ekstra programlar kurmak istemiyorum. Yine de ilginize tesekkur ederim.
    Tgezer, ben bir program yardimi ile eksik olan codec i bulupyukledim. boylelikle error codec mesaji gitti ve goruntu ve ses geldi. su an sadece alt yaziyi secemiyorum. filmin adi ile alt yazinin adi ayni degildi. oyle mi olmasigerekiyor? bir de film avi, alt yazi da srt uzantilimi olacak? Cok tesekkur ederim ilginize.
  • Evet film dosyasının adını kopyalayıp altyazı dosyasının ismine aynen yapıştır .. çünkü isimleri çok uzun olabiliyo filmlerin (2005 dvd rip vs vs) .. filmin ismini de kısaltabilirsin .. bende klite codec yüklü .. vista home kullanıyorum .. filmi izlerken sağ altta yeşil bir ok çıkıyor.. direct vob sub gibi bir şey yazıyo üzerinde ..
  • Merhaba tgezer. Söylediğin K-Lite cedeğini yükledim. Hiç bir alt yazı sorunum kalmadı. Çok teşekkür ederim.
    Zaten media player da izleyebiliyorum diyen arkadaşlara önerim; İlgili codecleri yüklemeleri. Bunlardan birisi de K-Lite miş :) Eksik codec i bulmak için GSpot diye bir program var. Onda da Media player de "error codec" mesajı aldığınız da hangi codec in eksik olduğunu sağ üstte yazılım size söylüyor. Bilgilerinize.
  • ffshow plug in ile mp da altyazıları görebilirsin ve boyut renk konum vs. ayarlayabilirsin. K-lite pack de var ve film i açınca sağ altta görev çubuğunda ffshow çıkıyor. Oradan altyazıları istediğin gibi ayarlayabilirsin. Ancak BS Player Pan&Scan va. zengin ayarları ile favorim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.