Şimdi Ara

DBK Matkap Kullanan Var mı Acaba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
25.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Acaba icinizde DBK matkap kullanan var mı? Bugun Praktikere gitmiştim, DBK 550W darbeli, devir ayarlı matkap ve yanında bir sürü matkap ucu, alet edavat falan, cantasıyla birlikte sadece 35ytl idi. Alayım diye düşündüm ancak yardımcı olmak için yanıma gelen reyon elemanı ısrarla Bosch tavsiye etti ve Çin malı oldugu için DBKnın çok uzun süre dayanmayacagını, bosa para vermek oldugunu falan soyledi. Tavsiye ettigi Bosch ise 500W (yeşil seri), çantasız ve 90ytl idi.

    Ben senede en fazla 2-3 kez kullanacagımı kenarda bulunsun diye almak istedigimi soylesem de adam kötüleyip durdu ve almaktan vazgeçtim. "Peki bu kadar dandikse neden satıyorsunuz?" dedim, pek bi şey diyemedi. "Abi Bosch almazsan en azından Skil al. Boschun yan markasıdır, DBK'dan daha iyidir." falan dedi. Skil de çantasızdı ve fiyatı 40ytl idi. Sonuçta hiçbirini almadım.

    Aslında ben hala almak istiyorum, dediğim gibi senede en fazla 2-3 kere kullanacağım. Hatta bugün gidip alsam evde matkap gerektiren yapılacak bir iş yok. Ama sonucta 35ytl verip de ilk kullanımda da bozulmasını istemem.

    DBK kullanan ve tavsiye edebilecekler ya da kullanıp cidden dandik oldugunu onaylayabilecekler, cevaplarınızı bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taksoyy -- 22 Kasım 2007; 16:40:45 >







  • ustalardan gördügüm kadariyla cogunlugu bosch kullaniyorlar herhalde bir bildikleri vardir
  • Evet genelde Makita,Bosch vb. kullanıyorlar.
  • biraz haklısın ama konu dışı daha uygun gibi...
  • Ben DBK kullanıyorum. 2 senedir yüzlerce kez kullandım daha "tık" demedi... Memnunum. Fiyatı çok ucuzdu aldığımda ama kesinlikle bir problem çıkartmadı bana. Hatta memnun kaldığım için gittim bir de DBK nın dekupaj aletini de aldım.
    Tabii ki Bosch daha kaliteli ama sen onu her güne kullanmayacaksın ki? Yada mesleğin tornacilik, mobilyacılık falan değil anladıım kadarıyla... Boşuna o kadar para verme bence...
  • profesyonel işlerde De-Walt, hobi işlerde Black & Decker tavsiye ederim
    mannessmann ve Einhell de iyi markalardır.
  • Metabo nun üstüne tanımam bulabilirsen metabo al
  • Metabo nun üstüne tanımam bulabilirsen metabo al
  • bosch ve black & decker iyidir
  • De-Walt, Black & dacker, metabo, Boch bunlar üst sınıf profesyönel aletlerdir. Sen bir kaçkez kullancam diyosan DBK Çin malıdır ama iyidir.Ben Kraft diye Çin malı bir matkap bir de dekupajını kullanıyorum memnunum işimi görüyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: audiocu
    De-Walt, Black & dacker, metabo, Boch bunlar üst sınıf profesyönel aletlerdir.


    Black & Decker profesyonel değildir.
    ilk başlarda kendi vardı ve profesyonel olarak üretimi ve satışı vardı,
    ancak daha sonra De-Walt ile birleşince De-walt profesyonel alet, B&D ise hobi amacına döndü
    aynı firmanın alt - üst sınıfı gibi düşün. (bayiliğini yapıyorum şu an)
    De-walt daha pahalıdır B & D den..
  • bu işlerle uğraşan biri olaraktan hiltiden başkasını tanımam ama bu sürekli kullanıyorsanız dbk bilmiyorum ama senede 1-2 kere kullanmak için çok para vermeye gerek yok bence biz bile bazen böğle markalarla çalışıyoruz ama uzun ömürlü olmuyorlar sürekli kullanımlarda...
  • bence, evimde/işyerinde dursun arasıra kullanırım düşüncesindeysen alabilirsin...dnk çin malı ama çokta dandik değildir..
  • bosch un yeşil olanları hafifi ve hobi amaçlı işler içindir.mavi serisi profosyoneldir her yerde bulunmaz bulunsa da bol para yoksa alınmaz.hafif işler için dbk al geç varsa paran yeşil seri bosch alabilirsin,bazen uygun oluyor fiyatları acaba gerçekden bosch mu bu da var dbk nın muhtemelen kopyası yoktur
  • Media Markt de DBK CD 12 Li - 12 V akülü vidalama çantalı 29 parça aksesuar seti kampanyada.
    İhtiyacı olan kaçırmasın derim ama tek sorun 12V olması sanırım. Gönül isterdi ki 14,4 V olsun ama buna da şükür. Onun dışında marka, ürün, performans üçgeninde olumlu görünüyor.
    Kampanya Linki :http://goo.gl/n3AnoJ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iggteknoloji -- 18 Ocak 2015; 9:52:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iggteknoloji

    Media Markt de DBK CD 12 Li - 12 V akülü vidalama çantalı 29 parça aksesuar seti kampanyada.
    İhtiyacı olan kaçırmasın derim ama tek sorun 12V olması sanırım. Gönül isterdi ki 14,4 V olsun ama buna da şükür. Onun dışında marka, ürün, performans üçgeninde olumlu görünüyor.
    Kampanya Linki :http://goo.gl/n3AnoJ

    kardeş 14.4 V olunca farkı ne oluyor duvarı delemez mi 12V ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.