Şimdi Ara

ADSL KULLANICI KOD VE ŞİFREM İLE BAŞKA HATTAN GİRİŞ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
11.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Şu an hala oluyor arkadaşlar. Az önce 2.el modem aldım, adam sıfırlamamış modemi. Onun şifre ve kullanıcı adıyla internete baglandım şu an. :D benim akk dolmuştu biraz kullanayım bari :D
  • Türktelekom sisteminde port kontolü olduğundan bu mümkün değil. Ancak Vodafone ADSL, Doping ADSL gibi diğer firmalardan birini kullanıyorsanız ADSL yada VDS sinyali olan herhangi bir yerden bu kullanıcı adı ve parolasını girin bağlanıyor. Ancak servis sağlayıcılar birden fazla noktadan bağlantı yapıldığını çok hızlı fark edip kullanıcı adı veya parolanızı değiştiriyor.
  • Üniversite okuduğum şehirde NetSpeed kullanıyorum, virüs muhabbetine memleketime döndüm, bu evde kullanılan İSS çöp olduğu için bir deneyeyim dedim acaba olur mu diye ve oldu, bir problem çıkacağını sanmıyorum, eğer çıkarsa cevabımı editlerim.
  • Çok ilginç. Az önce merak edip bir araştırayım dedim 13 yıl önce açılmış bu postu buldum ve son mesaj birkaç ay önce ve oluyor şeklinde. Ben de şu an otobüs ile memlekete gidiyorum 5-6 saate orda olacağım. İlk işim görev yaptığım ildeki Türknet hesabım ile gittiğim adresteki kotalı Netspeed hesabının yerine giriş yapmayı denemek olacak.

    GUNCELLEME: OLDU! Türkiyenin bir ucundaki 35 Mbit VDSL Türknet kullanıcı adı şifrem ile başka bir şehirdeki köydeki evimizdeki 16 Mbit ADSL Netspeed hattına giriş yapıp kullandım. Eve gelen sinyal 16 MBİT ADSL olduğu için yine ADSL ve 16 Mbit geliyor hat değerleri. Yani gelen sinyal ne ise onun üzerinden kullanılıyor. Netspeed 50 GB kotalı olduğu için bunu kullanabilmek süper oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahadir90 -- 10 Haziran 2020; 23:51:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatacam ama oluyor arkadaşlar kesin bilgi.

    Bugün kendi modemim bozuldu. Ablamın evindeki modemi aldım, sipariş gelene kadar. Direkt kendi ethernetimi taktım, onun kullanıcı adıyla bağlandı hemen. Ben de şaşırdım. :)

    İkimiz de Turknet abonesiyiz bu arada. Şu anda kullandığım veriler ablamın kotasına mı yazıyor yani? Sınırsız gerçi, bir sorun çıkmaz sanırım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 14 Aralık 2020; 23:56:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oluyor Güvenliği gelişmiş bazı adreslerde mesela türktelekom demişsiniz

    Bunlarda olmayabiliyor birazda portlarla alakalı bu tabiki bu arada konu 14 yıl önce açılmış pek bir yardımım olmayacak Koprunun altindan cok su gecti tabiki

    2007 ye selamlar doğduğum yıldır...

  • konuyu hortlattım ama superonline dan (telekom altyapısı ile) hizmet alan başka mahallede olmasına rağmen turknet ppp kullanıcı adı şifresi ile bağlandım.

  • Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum, modem self dosyamı arıza için paylaşmıştım orada k.adı ve şifrem var. şimdi başkası benim k.adım ve şifremi yazarak benim hattan internet sağlayabilir mi böyle bir şey mümkün mü? bildiğim kadarıyla port izin vermez bu duruma

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.