Şimdi Ara

toyota corolla verso

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
23.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba şu anda 2000 model bir polo kullanmaktayım we arabmı değiştirmek istiyorum bugün birçok bayiye gittim golfle verso arasında kaldım 0 golf 32.500 ytl idi we çok cazip geldi bana golf gibi bir araba için gerçi çok özelliği yoktu daha sonra bir toyota bayisinde 2004 model bir corolla verso gördüm bayi tarafından 1 yıl garantili 40000de çok temiz bir araba 27.000ytl we sunroflu çok özellikli bir araba fikrinizi almak istiyorum siz olsaydınız ne yapardınız?şu anda bende verso ağır basmakta



  • Hiç düşünmeden versoyu alırdım. Belki iknci elde golf daha iyi olabilir ama versonun ikinci eli biraz durgun ama yinede versoyu alırdım. Bir iki sene sonra satarım derseniz almayın. İkiside aynı kalitede arabalar versonun da çok özelliği olduğu için onu tercih ederdim.
  • ben olsam sıfır golfü tercih ederdim, sonuçta sıfır bir araba. ben her zaman sıfır arabayı tercih ederim. Ancak 35000 ytl'ye sıfır verso alabilirsiniz, ben olsam bi de buna bakardım sonuçta hem golf hem verso arasında pek donanım farkı olmayacak eğer baz modelleri kıyaslarsak.
  • Toyota drim genş ekonomik rahat sorunsuz
  • Golf ile Verso farklı katagorilerde. Öncelikle gerçekte hangisine ihtiyacınız olduğunu iyi belirleyin. Aldıktan sonraki pişmanlık fayda etmiyor. Aile arabası lazımsa kesinlikle Verso, tek kişi yada iki kişi kullanılacaksa Golf daha mantıklı gibi duruyor.
  • teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için toyotada araçlar kapışılmış resmen 0 verso baz modeli corollanın baz modelleri hiçbiri kalmamış yarın gidip bakacağım bir versoya büyük ihtimal o olacak donanımlı olduğu için daha cazip geliyor bana
  • arkadaşlar birde eğer bir bilginiz warsa verso yakıt konusunda nasıl ve vergileri yüksekmidir
  • verso 1.6 kasası nerdeyse 1400 kğ civarı. 1,6 110 beygir motor aracı kaldırmaz ayrıca daha fazla yakıt tüketir. bulabilirseniz 1,8 yada varsa 2,0 olanını tercih ediniz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nerki

    verso 1.6 kasası nerdeyse 1400 kğ civarı. 1,6 110 beygir motor aracı kaldırmaz ayrıca daha fazla yakıt tüketir. bulabilirseniz 1,8 yada varsa 2,0 olanını tercih ediniz.

    bence performansı hiç de kötü değil, ben 1.6 verso elegantı kullandım ve içinde 7 kişi ile beraber çok dik yokuşları rahat bir şekilde çıktım en ufak bi kasma yapmadı performansı kesinlikle yeterli, ben 1.6 avensis comfort kullanıyorum ve performans olarak bi fark göremedim.
    Ancak yakıt tüketimi avensis'ten biraz fazla ortalama 9.5 lt gibi yakıyor.
  • MPV grubu arabalar biraz daha fazla yakar ama genişliği ve kullanışlılığı bu kusurunu fazlasıyla affettirir vergisi de herhangi bir 1.6 araç kadardır.
  • slm.ben daha 1 ay kadar önce 0 km verso comfort aldım.şu an da gayet memnunum.lakin bazı arkadaşlar 1.6 motor zayıf kalır gibi bi düşünceye sahipler.ama benim deneyimime göre (şu an 1500 km yol yaptım)böyle bi sorun göremedim(eski aracım lpg li idi).en son otobanda 195 yaptım ve araç daha istiyordu,(bu arada aracın çizgisinde en ufak bi değişiklik yoktu)ama ben cesaret edemedim.gaza tepkisi gayet yeterli geldi bana .tüketim olarak ta ise aşağı yukarı 1100 km yolu 250 ytl civarı bi miktar ile gittim geldim.tabi en az 200 km ş.içiydi ve araç oldukça doluydu. tabi bu tüketim oranları 3000-4000 km den sonra biraz daha azalacaktır.vergilerine gelince 1.6 motor 2008 model aracın 2008 yılı için vergisi 561 ytl.burada şunu belitmek istrerim ihtiyaca göre karar verilmesi önemli.ailesel kullanım ön planda ise kesinlikle verso derim kalite ve güvenlik ön planda olması gereken unsurlar.yardımcı olabildiysem ne mutlu.
    araç kg:1410 kg,110 bg 150 nm tork




  • quote:

    Orjinalden alıntı: skydıvıng

    slm.ben daha 1 ay kadar önce 0 km verso comfort aldım.şu an da gayet memnunum.lakin bazı arkadaşlar 1.6 motor zayıf kalır gibi bi düşünceye sahipler.ama benim deneyimime göre (şu an 1500 km yol yaptım)böyle bi sorun göremedim(eski aracım lpg li idi).en son otobanda 195 yaptım ve araç daha istiyordu,(bu arada aracın çizgisinde en ufak bi değişiklik yoktu)ama ben cesaret edemedim.gaza tepkisi gayet yeterli geldi bana .tüketim olarak ta ise aşağı yukarı 1100 km yolu 250 ytl civarı bi miktar ile gittim geldim.tabi en az 200 km ş.içiydi ve araç oldukça doluydu. tabi bu tüketim oranları 3000-4000 km den sonra biraz daha azalacaktır.vergilerine gelince 1.6 motor 2008 model aracın 2008 yılı için vergisi 561 ytl.burada şunu belitmek istrerim ihtiyaca göre karar verilmesi önemli.ailesel kullanım ön planda ise kesinlikle verso derim kalite ve güvenlik ön planda olması gereken unsurlar.yardımcı olabildiysem ne mutlu.
    araç kg:1410 kg,110 bg 150 nm tork

    ne istiyordu?

    Şaka bi yana henüz 1500 km'deki bi aracı çok fazla zorlamayın motor ömrü açısından zararlı olabilir.
    Ancak dediğiniz gibi aracın performansı oldukça yeterli sonuçta bu bir aile arabası yarış yapacak değiliz.




  • bende verso derim yerli malı çünki
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nerki

    verso 1.6 kasası nerdeyse 1400 kğ civarı. 1,6 110 beygir motor aracı kaldırmaz ayrıca daha fazla yakıt tüketir. bulabilirseniz 1,8 yada varsa 2,0 olanını tercih ediniz.



    Toyotanın 1,6 motoru, birçok markanın 1,8 motorundan daha güçlüdür, ayrıca versoda 150 torg var.
    Sizin yeni teknolojilerden haberiniz yok galiba; Mesala Opel Astra 1,3 motor (1248 cc) ve ağırlığı 1265 kg. sizin mantığı yürütmüş olursak bu opel astranın yerinden hareket etmemesi gerekir,
  • COROLLA VERSO COK GÜZEL COK KULLANIŞLI Bİ ARAÇ.TAM BİR AİLE ARABASI.İSTERSENİZ 7 KİŞİLİK OLABİLİYOR.RAHATSIZ DA ETMİYOR YANİ.BİDE ELEGANT OLURSA COK DAHA İYİOLUR.TRC,VSC,SUNROOF,OTOMATİK KLİMA,9 HAVA YASTIĞI VAR.KESİNLİKLE ÖNERİRİM.BAZI ARKADAŞLAR ÇEKMİYO DEMİŞLER HİÇ ÖYLE BİŞEY YOK COK GÜZEL GİDİYOR.Kİ ZATEN AİLE ARABASI VERSO.DRAG YAPACAK HALİNİZ YOK:) .YANİ BEKLENTİLERİNİZİ KARŞILIYOR.
  • arkadaşlar bir abimiz dodtan 2005 model comfort veso almış 25900 e.90000 km.piyasa fiyatlarını bilmediği için bana sordu.bende sizden yardım bekliyorum.bu arab ane kadar eder.arka kapılarda çizikten dolayı boya var.

    arabanın linki
    http://vs2.dod.com.tr/VehicleCard.aspx?vehicleID=98388
  • İlerleyen zamanlarda bende verso alamyi düşünüyorum LPG taktirip o sekilde kullanacağım ama neden dizeli yok bunun
  • 2008 model verso 1.6 elegant kullanıyorum. tavsiye ederim. sorunsuz
  • Ben C-max ve Verso kullanmış biri olarak versoyu öneririm her yönden verso c-max'den iyi ve kullanışlı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.