Şimdi Ara

Adsl Tarife Öğrenmek Net Üzerinden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
20.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar eylül ayının sonunda ttnet'i arayarak tarife değiştirdim kasım ayında kotalı fatura geldi sonra tekrar ttneti aradım ve sordum hangi tarifedeyim diye bana limitsiz tarifeye geçtiniz dediler şimdi soracağım iki soru var birincisi internet üzerinden tarifemi (kotamı değil) öğrenebileceğim yer var mı ?
    ikinciside eğer bir kaza halinde allah korusun tarifem değişmemişse ttneti aradım limitsizdesiniz dediler ttneti aradığımı ispat edebilir miyim ?

    teşekkürler...



  • İnternetten tarifenizi öğrenebilmeniz mümkün değil. Aradığınızı da aradığınız gün ve saati belirterek itiraz edebilir, ses kayıtlarının incelenmesini talep edebilirseniz. Umursarlar mı, orası ayrı bir tartışma konusu... Teknik olarka bu mümkün...
  • net üzerinden tarifeni öğrenemezsin..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Serdar

    İnternetten tarifenizi öğrenebilmeniz mümkün değil. Aradığınızı da aradığınız gün ve saati belirterek itiraz edebilir, ses kayıtlarının incelenmesini talep edebilirseniz. Umursarlar mı, orası ayrı bir tartışma konusu... Teknik olarka bu mümkün...


    Teşekkürler ben 4 kere aradım tam telekomu 4 kerede kotasızdasınız dediler en son 3 aralıkda aramışdım
  • net üzerinden kotana bakmak ve şifre değiştirmek haricinde hiç bir işlem yapamıyorsun. hizmet çeşitliliği mükemmel...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: shadowtr

    net üzerinden kotana bakmak ve şifre değiştirmek haricinde hiç bir işlem yapamıyorsun. hizmet çeşitliliği mükemmel...


    inadına seviyorum türk telekomu
  • Net üzerinden ne tarife öğrenmek ne de ADSL borcunu öğrenebilmek mümkün değil.Yalnızca telefon ile oluyor bu işler.Oysa ki Türk Telekom gibi en azından bir borç öğrenme servisi açabilirler nette.ADSL kota sayfasına tarife işlemleri bölümü de eklense çok iyi olacak ama nedense TT Net buna pek sıcak bakmıyor anlaşılan..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: NitemX

    Net üzerinden ne tarife öğrenmek ne de ADSL borcunu öğrenebilmek mümkün değil.Yalnızca telefon ile oluyor bu işler.Oysa ki Türk Telekom gibi en azından bir borç öğrenme servisi açabilirler nette.ADSL kota sayfasına tarife işlemleri bölümü de eklense çok iyi olacak ama nedense TT Net buna pek sıcak bakmıyor anlaşılan..

    Sadece internet için alınan telefonların faturaları başka şekilde kabarmaz. Bunu anlamak zor değil :)
  • beyler tarifenizi burdan degiştirebilir veya mevcut suanda kullanmakta oldugunuz ttnet tarifesinide burdan ogrenebilirsiniz...saygilar..

    http://forum.donanimhaber.com/m_42395073/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42395073
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.