Şimdi Ara

DUALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • kardeş yalnız degilsin bende hemen hemen senin durumundayım.ama alıştım artık.bu 2 senem.üül üzül nereye kadar ama allah sabır veriyor işte.ne yaparsın umut fakirin ekmegidir.sıkma canını..
  • YALNIZ OLMADIĞINI BİLMEK GÜZEL AH BİDE ATANSAYDIM
    BEN BU MORALLE YAKINDA HASTANEYİ BOYLARIM HERHALDE
  • Bak bir de şöyle düşün sen bir soru fazla yapıp atansaydın bu sefer senin üstündeki açıkta kalacaktı.. Yani bu işleyişte bir hata var az önce izledim 2003 de 30 ülkearasında %9 küsürlük oranla birinci olurken, gayrisafi milli hasılada 4000$ ile sonuncu olmuşuz(ortalama 25000$) yani hem iş yok hem de işlerde para.. Bu ülkenin insanlarının tahmin edemeyeceğiniz kadar büyük..

    Tabii bu arada çok geçmiş olsun kardeşim
  • Herşeyi iyi düşün arkadaşım. Belki de hayırlı olmayacaktı bilemezsin. İsyan etme. Belki de çıkmaması seni çok büyük bir beladan kurtardı ama bundan haberin yok. Bazı şeyleri oluruna bırakmak gerek. Bir dahaki sene inşallah ataman gerçekleşir. Her zaman beterin beteri vardır sakın unutma.

    Canını da fazla sıkma, bir süre kafanı boşaltacak, rahatlatacak birşeyler ile oyalan. Herşey gönlünce olsun kardeş.
  • ben sana sölemiştim kardeş. eğer atanamassan üzülme diye. ama sen üzülüyosun. Herşeyde bi hayır vardır. Sakın canını sıkma. tabi anlıyorum senin sıkıntını.okadar uğraş ama yinede başarama. ama olsun. şimdi daha iyi çalışırsın. hem belki ek atama çıkar veya sistem değişir daha hayırlı olur senin için. Sakın üzme kendini
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.