Şimdi Ara

JVC gece çekimleri niye yetersiz !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    JVC GR30 AS marka mini dv kameramı yeni aldım. ilk izlenimlerim iyi fireware kart ile de iyi sonuçlar alıyorum ancak bu kameranın gece çekimlerinin yetersiz olduğunu görüyorum normal sarı ışık altında daha önceki sony analog kameram ile daha aydınlık görüntüler aldığımı düşünüyorum. jvc'nin gece çekimlerinin yetersiz olduğu eleştirisini duymuştum. ancak manuel ayarlarla daha iyi sonuçlar alabilineceğini düşünüyorum. halojen lambanın bulunduğu alanlarda görüntü idare ediyor. ancak eski tip sarı ışıklı klasik lambalar veya tasarruflu ampuller altında daha aydınlık görüntüler alabilmem gerekir. hangi ayarlarla iyi sonuç alabilirim. jvc marka videosu bulunanların görüş ve önerilerini bekliyorum.

    syg.



  • merhaba
    ben de Jvc kamera almayı düşünüyorum ve yabancı forumlarda da jvc hakkında yetersiz ışıkta görüntünün kötü olduğu yolunda yorumlar var. Galiba sadece bu yüzden jvc den vazgeçmek zorunda kalacağım. jvc kullananlardan tavsiye bekliyorum.
  • bende JVC GR 230E almayı dşünüyordum ama NTCS özelliğinden dolayı vazgeçtim...gece çekimin kötü olması büyük bir eksiklik...kamerayı nekadara aldınız...
  • Bazı ayarlarıyla oynayarak gece çekimini eski sony analog kameramın seviyesine getirebildim. tabiki kayıt dijital olduğundan bir gömlek daha üste çıkıyor. Ayarlara gelince makineyi resetleyip fabrika ayarlarına dönülünce istediğim seviyeye gelebildim. tam hatırlıyamıyorum ama zannediyorum gain up ayarı eski haline döndü ancak kamerada çok ayar var bunlar incelenirse daha iyi sonuçlar alabiliriz diye düşünüyorum.

    bence fazla karamsar olmamak lazım cihazı tanıdıkça ilk günkü olumsuzluklarım kayboluyor. cihaza ve ayarlarına hakim olunduğunda çok daha iyi sonuçlar alınacağını tahmin ediyorum.

    syg.

    syg.
  • Çok az kullanılmış olarak 634 YTL'ye aldım.

    quote:

    Orjinalden alıntı: gulsengulay

    kamerayı nekadara aldınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.