Şimdi Ara

Gigabyte dan ne haber o.c. için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ya gigabyte da digerleirnd eolmayan cift guc regulatoru falan var.ama o.c. kartları arasında adı bile duyulmuyor.ifyaskomu yani bu kartlar.her platform için gigabyte ın bu dual modelleri var.hersey dual bios,ethernet,guc regulatoru sata kontroler lar falan.
    benim için onemli olan o.c. performansı.Bilgisi olan var mı?



  • bende 875 8ık1100 var baya iyi performansa sahip keşke ramler daha iyi olsada coştursam işlemciyi en son 265fsp verebildim imzamdaki işlemcime ama şuanda full stabil 250fsp kullanıyorum hyper6 ile sorun yok birde ramlere biraz volt verse daha iyi olucak o yönden biraz sorunlu bu gigabytlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aqua -- 15 Şubat 2005, 19:33:45 >
  • sevgili hakan bendede imzamdaki kart var 533 fsb lik p4 ile 3.4 günlük kullanıyorum.Fsb 200 ün üstüne çıkmadığından ramlarda sorun çıkarmıyor. 3.6 ya kadar çalışıyor stabil işlemci.800 mhz. lik bir işlemci ile ne olur bilemem.
  • ggiabyte alma eğer OC yapacaksan. Çok fazla verim vermez ama benim imzamdaki işlemci ve anakart default voltaj ile 3.8 ghz stabil çalışabiliyor o da ayrı bir olay.
  • benim merak ettigim bu dual power hiç birinde yok.daha iyi voltaj regulasyonu saglıyor sanırım.Bua daynarak iyi o.c. yapabiliyormu deger mi ? yani.o.c. forumlarınd apek adı gecmiyor o yuzden mera kettim.Acaba neden tercih edilmiyor .
  • benim kart da gigabyte imzada var sistem. celeron d'yi iyi overclock ettim. 3.5 yapıyo max. rami de ayarlama imkanı çok iyi. ister 400de tut isten onu da işlemciyle yükselt. ben oc olarak memnunum celeron d de ama p4ü bilmem. kısaca benimkinin modeli düşük ama fena kart değil. voltajla oynayamıyorsun ama :)
  • Bende gigabyte var. 7NNXP sanırım en baba AthlonXP boardu. (overclock konusunda değil) Fena değil. Ama İşlemciye max 1,85V, remlere de +0,2V veriyor. Kuzey köprüsü voltajı ayarlanamıyor. Hiç bir mod yapmadan 240MHZ fsb stabil oluyor. Mesela şu anda 1,35V 227*6 olarak kullanıyorum. Sıcaklık 39C falan. İşlemci fanı 5V ile çalışıyor. Düşük voltajlarda baya iyi ama yüksek voltajlarda pek verim alamıyorsun. Zaten max 1,85V. Bundan önce Abit vardı. O varken işlemciye 2,30V veriyordum. Ama o zaman bu işlemci yoktu. Tam bir karşılaştırma yapamayacağım onun için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.