Şimdi Ara

SKYVISIONUN ARTILARI EKSİLERİNDEN ÇOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
9.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam öncelikle bilgi için teşekkür ederim.

    Fakat acemi olduğum için bilgileri tam anlayamadım.

    Anladığım şu: yanlışlarımı düzeltin lütfen:

    - ALT DVB ve Skyview birer program ismi: bu programlar PC de dijital TV kartı ile sadece yayınları izlememizi sağlıyor (şifre çözme ile de bir alakaları yok). Skyvision kartı için de aynı işi yapan başka isimli programlar olsa gerek, yoksa bu kart işe yaramaz. Bu durumda ALT DVB ve Skyview programları neden önemliki "eksiler" kısmına yazılmış? bir nedeni olsa gerek?

    - son kısımda isimlerini saydığın programların hiçbirisinin karşısında "Skyvision" kartının ismi geçmiyo: veya başka isim altında yazıldığı için ben anlamadım?

    - Skyvision alırsak; şifre kırma programları konusunda nereden destek alacaz? devamlı destek veren ve güncelleme yapan bir grup var mı? Bu konuda iyiler mi (güncelleme yapma hızı ve kapsamı konularında?

    selam ve saygılar
  • ALT DVB, Skyview, MyTheatre, ProgDVB, DVD Dream programları dijital tv kartlarının aldıgı yayınları ızlememızı saglıyorlar sıfrelı yayınları cozmek ıcın bu programların destekledıgı plugins olarak tabır edılen s2emu yanksee gibi programlar vardır yani sifreli yayınları tv kartları degıl bu programlar cozuyor skyvision,vısıonplus,ınca dtv kartları twinhan chipsetli kartlar olduklarından skyvision,vısıonplus,ınca dtv de device olarak bu kartların ismi degil chıpset adı gecer. MyTheatre, ProgDVB, DVD Dream ile skyvision,vısıonplus,ınca dtv kartları kullanabılırsın
  • Hocam bilgi için teşekkür ederim.

    - sweatson hocam "ALT DVB ve Skyview programlarının Skyvision da çalışmamasını" "eksiler" kısmına yazmış? bir nedeni olsa gerek? bu programların diğerlerine göre üstünlüğü nedir?

    - Skyvision alırsak; şifre kırma programları konusunda nereden destek alacaz? devamlı destek veren ve güncelleme yapan bir grup var mı? Bu konuda iyiler mi (güncelleme yapma hızı ve kapsamı konularında?

    selam ve saygılar
  • cihaz kaç para
  • recruit soruna ben cvap vereyim dostum. bu altdvb ve skyview olayı bi eksi değil aslında. sweatson arkadaş tam bir rapor hazırlamak amacıyla eksi olarak yazmış ama aslında eksi değil. durum şu. populer dvb görüntüleyiciler var. progdvb, dvb-dream, mytheatre, altdvb vs. alt dvb sadece technisat yani skystar kartlar için yazılmış bir yazılım olduğu için skystar dışında çalışmaz. durum bundan ibaret. diğer yazdığım bütün yazılımları kullanabilirsin.

    şifre kırma olayı ise çok basit. yazdığım programların içine bazı eklentiler atıyoruz. bu eklentiler her yerde bulunabilir. meselawww.skyvisiontv.com adresinde dosyalar bölümünden temin edebilirsiniz. bu konu bütün dvb-s kartlarında aynıdır. yani herşey çok kolay ve herkes bu konuda yardım eder birbirine. yeni bişey olursa hemen duyarsın ve yeni eklentileri indirirsin.

    fiyat konusuna gelince ben yeni aldım sayılır, eskiden ss2 kullanırdım. ben 64$+kdvye almıştım. bu cihaz için bayaa düşük bi para. ilk piyasaya çıktığında 90$civarıymış şimdi söylediğim fiyata bulunuyor bilindik iyi bilgisayar firmalarında. ss2 ile kıyas bile yapılamaz. hem fiyat çok iyi hem performans çok iyi. tavsiye ederim.
  • peki alt dvb ile progdvb arasında uygulama olarak ne farklar var? alt dvb sadece ss2 de çalışır fakat kanal açmada twinhan ile çalışan progdvb ile arasında artıları var mıdır?
  • artıları yok kardeş. bu genelde tercih meselesi. ben mesela dvbdream tercih ediyorum bence hepsinden iyi. mytheatre kullanan var o da güzel program ama bazıları mesela karışık bulurken bazıları çok beyeniyo. bence yazılımların değil direk kartların eksi ve artılarına bakmalı.
  • Stardust Hocam açıklaman için teşekkürler, konuyu anladım.

    Bilgi ileten diğer arkadaşlara da teşekür ederim.

    selam ve saygılar
  • Stardust a katılıyorum eksiler bölümüne yazmamdaki amaç SKYVISION DVB-S kartın bu programlarla çalışmamasından kaynaklanıyor sadece.. Ayrıca bu cihaz 2. El mağazalarında sadece 55 USD İstanbul Mecidiyeköyde büyük Pc firmalarında ise 59 USD +KDV den başlıyor.
  • skyvision çok iyi bir kart her yönüyle kesinlikle. herkese tavsiye ederim.
  • apartmana ortak uydu döşettikten sonra bende bir skyvision aldım birkaç hafta önce. ama şu şifreli kanalları izlemekte hala sıkıntı yaşıyorum. progdvb çözüyor dediler yükledim çalıştı ama şifrelileri izlemek için bazı şeyler indirmem gerekiyormuş bunlar nedir ve nereden bulabilirim?
  • www.dvbsoft.net adresinden softcam bölümünden s2emunun son versiyonunu indir. İçindekileri Prog DVB klasörüne at.
  • Arkadaşım, ben skyvision aldım ama bir türlü kuramadım.Windows yeni donanım bulundu diyor.Multimedia controller ve multimedia video controller diye 2 adet sürücü buluyor ama ben bu kartın sürücüsünü bir türlü yükleyemiyorum."Aygıt algılanamadı veya doğru kurulmamış olabilir" diye bir hata mesajı alıyorum ve bir türlü sürücüyü yükleyemedim.
    4 defa windows kurdum.Tüm pci slotlarında tek tek denedim ama olmadı.Ne yapmalıyım.?
    Kart 1 ay evvel aldım.Daha uyduları bağlatmadığım için makinaya taktım, o zaman kurdum yükledim.DVB-TV programı falan herşey oldu ama uydu bağlantım yoktu.Sonra bilgisayarım bozuldu, hard diskim bad sector oldu ve 18 gün bilgisayardan uzak kaldım.Tekrar bilgisayarım geri geldi ama bu sefer de kartın sürücülerini yükleyemiyorum.
    Ne yapmalıyım?Acil yardım edin!!!
  • aygıt algılanamadı mesajını tam olarak hangi safhada alıyosun? yani donanımı görüyo, cdyi takıp kur diyosun. sonra neler olduğunu sırasıyla anlatabilirmisin hocam? bu arada skyvisionın kendi forumlarına da sordunmu?www.skyvisiontv.com da forumlarına da sor, orada da yardım alabilirsin.
  • 1.Bilgisayarım Multimedia Controller ve Multimedia Video Controller diye 2 adet sürücü buluyor.
    2.Ben cdyi takıp sürücüyü kurmak istiyorum.
    3.Başlıyorum kurmaya.Sürücülerin kurulumunun devam edebilmesi için bilgisayarınızı tekrar başlatmanız gerekecek diyor.Tamamı tıklayorum.
    4.Bilgisayar restart yapıyor ve tekrar başladığında kurulum tekrar başlıyor.Dosya falan yüklüyor ve sonuna geldiğinde "Aygıt algılanamadı ya da yanlış kurulmuş olabilir" diye bir mesaj çıkıyor ve kurulum iptal oluyor.

    5 defa Windowsa format attım.Tüm pci slotlarını denedim.Ama hepsinde ve her seferinde aynı atayı aldım.Kartı 1 ay evvel aldım.O zaman düzgün bir şekilde kurabilmiştim.Sonra benim HDD bad sector oldu.Hard diski söküp ithalatçı firmaya yolladım.18 gün sonra geldi.Dolayısıyla yeniden windows kumam gerekti.Bu sefer de yukarıdaki gibi oldu.

    Aynı problemiwww.skyvisiontv.com/forum adresine de yazdım ama henüz bir yanıt alamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyBuBi -- 24 Şubat 2005, 12:18:43 >
  • daha önce kurabildiğin driverı nasıl kuramassın hocam enteresan. ilk kez görüyorum böyle bişey. kartın aynı driverın aynı nasıl olur?? sisteminde başka bir değişiklik yapmadın değilmi? yani sadece harddisk gitti geri mi geldi?. harddisk aynı harddiskmi? harddiskle de bir alaka kuramadım.

    skyvision sitesinde driver vardır indirip birde onu kurmayı dene belki bir değişiklik olur.

    birde kartı başka bir bilgisayarda dene. yada bilgisayarına başka bir kart kurma şansın varsa onu dene. o zaman sorunun kaynağını bulabilirsin. aklıma başka bişe gelmiyor hocam şimdilik. tekrar yaz.
  • Bilgisayarıma başka kart kurmayı denedim.Denediğim kartı kurdu.Evvelden harddiskim Western digital idi şimdi samsung ama bunun bir etkisi olacağını sanmıyorum.
    Sitesinden de driver indirip denedim gene olmadı.Donanımın cdsini takın gibilerinden bir hata mesajı aldım ve olmadı.WinXP kullanıyorum.
    En son çare olarak yarın bir başka bilgisayarda deneyeceğim. Olmazsa Markoma geri götürcem.Olursa da oturup kafayı yiycem herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AyBuBi -- 25 Şubat 2005, 11:20:21 >
  • kartını değiştiriyormuş firma hayırlı olsun.

    ben skyvisionla nasıl kumanda kullanırım onu sormak istiyorum. şifreleri de çözmeyi başardım şu ana kadar gayet iyi gittim. birde kumandayı kullanmayı öğrenirsem tamamdır. teşekürler.
  • hocam kumanda için önerebileceğim en aklı başında yazılım dvbdream. onun 8.7b versiyonunu bulun. içinede ddremote modülünü bulup modüles klasörüne atın. sonra programı açıp modüller düğmesinde ddremote seçip ayarını twinhan olarak seçip enable diyin. programı kapatıp açtığınızda kumandanız kullanıma hazırdır. birde mytheatre ın kumanda desteği çok iyi ama o program kullanımı çok kolay olmayan bir program.
  • bu kart için netten alıncabilecek bir adres verebilir misiniz??? 59 dolar+kdv demişssiniz....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.