Şimdi Ara

SKYVISIONUN ARTILARI EKSİLERİNDEN ÇOK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
9.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • valla hocam o heralde netten satan biyer değil.
  • normalse istanbuldaysa adres olarak ne tarafta kalıyor çünkü fiyat 90 ytl gibi bişey oluyor gidip almak lazım....
  • hocam istanbuldaysan gidip alacağına hiç uğraşma . Gold un internet sitesinden sipariş ver.%5 havale indirimi var.Elden alsan bu yoktur

    Ben aldım 93,27 ytl ye geldi.Memnunum.Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetmetingülcan

    cihaz kaç para

    Hafta sonu pcgolddan 62+kdv ye aldım ss2 alcaktım ellerinde yokmuş
  • hocam hayırlı olsun. daha iyi olmuş böyle.
  • kıtlenme hyperthreatıng yuzunden oluo artı olarak tanıtmada zor degıl anca lamerler tanıtamaz donanım ekleye gır yenı donanım ekleyı sec cd takılı ıken kendısı buluo zaten skystar2 kraldır skyvısıonda ıyı olabılır ama yıgıdı oldurup hakkını vermek gerek...
  • bıtane topıc actım skystar2 a dan z ye kurulum dıye alıntı bır yazıdır orda kıtlenmenın dırekt cozumude vardır selametle...
  • kardeş bence esas skyvision kral olur. iyi olabilir değil, çok iyi. bu arada açtığın topic alıntı da olsa iyi olmuş. böyle yazılar iyi olur düzenli olur. eline sağlık.
  • slm arkadaşlar ben skyvisionu daha yeni ladım fakat şifreli yayınları nasıl izlerim bilmiyorum.yardım ederseniz sevinirim saygılarımla
  • SkyVision ile gelen programda böyle bir işlem yapmana olanak yok. Ancak çareler tükenmiyor. Bunun için ProgDVB programı benim gözümde bir numara. Ancak DVB Dream programıda oldukça iyi..

    ProgDVB için önceliklehttp://www.skyvisiontv.com/download/ adresinden S2emu.zip ve Emunation v1[1].1 Full.rar dosyalarını indirip ProgDVB dizininin içerisindeki Plugins klasörüne atıyorsun. Programı çalıştırıyorsun. (Program kullanımı hakkında bilgiyehttp://forum.donanimhaber.com/m_2546894/tm.htm adresindeki 11 Nisan 2005, 21:44:59 tarihli mesajdan ulaşabilirsin.) Eklentiler bölümünde attığın dosyaları göreceksin. O zaman iş tamamdır. Kanalların üzerine tıkla çalışsın.. Hepsi bu kadar..


    Kolay gelsin




  • hocam büyük usta olmuşsun sen... ellerine sağlık...

    tabi bide progdvbyi bulabileceğin yer olanwww.progdvb.com adresine bir ziyaret yapmak lazım hocam. orada son versiyonlardan birini indir.

    www.skyvisiontv.com/download adresinde bide progdvb kurulum ve kullanım klavuzu var onuda indirdinmi tamamdır.
  • Yok hocam senden öğrendiklerimi yazıyorum..

    Bazı programların adreslerini bilmediğim için yazmıyorum.. Yanlış olmasın diye. İsimleride yetiyor aslında. Google gibi MSN gibi büyük arama motorlarımız var dimi yani..

    Ama ustalar yazıyo adresleri
  • SkyVision mu öneriliyor şimdi, alıcam 1 hafta içinde, skystar alıcaktım ama bu konuyu okuduktan sonra baya bi tereddüte düştüm :)
    ne alsam acaba.... skyvision daha ii sanırm. eh hadi hayırlısı
  • bu cihaz uydudan offline dosya cekiyormu cekiyorsa kac mbps? vede sifreleri kirabiliyo mu pulginlerle
  • şifreleri kırıyor, bildiğim kadarıyla diğer şifre kıran kartlarla aynı çünkü yazılımlarla kırılıyor. çok kolay. dosya çekiyoruz, ben denemiştim ama pek uğraşmıyorum bir iki kez sadece denedim çok enteresan bir olay internetin olmadan dosya gelmesi.

    ben skyvision öneririm arkadaşlar.
  • Ben SkyVision öneriyorum. Uzun süredir kullanıyorum, performans süper.

    "Daha yepyeni bir kart olduğundan kullanıcısı ve bileni yok, ama çok iyi bir kart."

    Üsteki mesajda yazıyor, yepyeni bir kart olduğu... Daha ileri zamanlar ne gibi sorunlar çıkaracağı belli değil. Olası sorunlar çıkabilir. Ayrıca, kullanıcılardan pek fazla bir kişi kullanmıyor bu kartı. Genelide önermiyor. Ancak arkadaşımız tavsiyelerine devam ediyor. Saygı duyuyoruz tabi..

    http://www.skyvisiontv.com
  • Yazdığın son iki mesaj arasında bariz bir çelişki var. Bu son mesajında kartın o kadarda yeni olmadığını belirtiyorsun. Ancak bir önceki mesajında kartın daha yepyeni olduğunu v.s. olayları bildiriyorsun..

    Hangisi gerçek??

    Saygılar
  • arkadaşlar benbim şöuyle bi durumum var,

    120 lik motorlu bi çanak var salonda next 8000skyplus var, ben de bi kart alarak aynı uydu antenini kullanmak istiyorum. (uyduda 2 çıkış var sanırm, birisi şluanda nexte bağlı dier uç benim odamda :) )
    bunun için dikkat etmem gereken şeyler var mı ?

    motoru ben döndürmesem de olur, zaten 1 tane çanak var nereye bakarsa 2 yerden de o uydu izlenecek.

    Bu şekilde bi bağlantı yapınca uyduda yada benim sky star/vision kartımda bi sapıtma olur mu ?
  • pardon bugaboo kim neyi çok aradı çamura bilmemneye yatmaya başladı? hocam esas seninki bu kadar olur. sen skyvisionın ilk dönemlerinde yaptığın çamurları aldatmacaları vs. küçültmeleri hatırlamıyosun heralde... bana sigmanın değil kullanıcının (gerçek kullanıcı) yorumu lazım. ondan da bir yorum gelmedi. sen 15 gündür kullanıyomuşsun, ama 4 yıldır kullandığın ve uğruna resmen savaş verdiğin, kan döktüğün ss2den bile daha çok fanatik olmuşsun bu kartın. skyvision dökümanlarının anlatıldığı bir başlıkta sigma karttının koca koca resimlerini yayınlıyosun. (hatta her konu başlığında.) resime bakınca etkilenmemiz falanmı gerekiyor? bende skyvision kartını çok beyendiğim, sorunsuz olduğunu gördüğüm için öneriyorum. ama hiçbirzaman (bana en azından reklam parası vermedikleri sürece- ki kendi mesleğim reklam-tasarım, bilirim) bu kadar uğraşmam hiçbişey için. yahnlış anlama bugaboo ama. sonuçta sen bu forumda ezildin(!), aşağılandın(!), Küçük düşürüldün(!) ve bunların hepsi sadece ss2 kullandığın için oldu. (sen bi geçmişe dön de bu onuları yeniden oku. bak bakalım kim sürekli mualefet olmuş, kim sürekli çomak sokmaya çalışmış. kim terbiye sınırlarını zorlamış.

    NT hocam boşver, böyle bir strateji izlemeye karar vermiş bu arkadaşlar, devam etsinler. (türk malı gibi kandırmacalara girmeden) eğer iyi bir kartsa zaten zamanla oturur ve sevilir. ama bu kadar aleni bir ihtilal havasına girmeye gerek yok.

    bu arada tespitin doğrudur NT. benimde bununla ilgili bazı kafamı kurcalayan şeyler var. şimdi kart ucuz deniliyor. eyvallah. birde kartın parçaları yurtdışından geliyor burada montajlanıyor deniliyor. işte burada sıkıntı başlıyor. şöyle ki:

    türkiyede işçilik uzakdoğudan ucuz değil. o zaman neden türkiyede monte ediliyor? buna şöyle bir cevabım var kendimce. (tamamen kendi yorumlarım, kimseyi bağlamaz, ancak tamamen bu firmanın kendi ifadelerinden yola çıkılarak yapılmış yorumlardır) donanımları gümrükten sokmak için bir gümrük vergisi, birde özel tüketim vergisi veriliyor ya, işte bir donanımı donanım değilde kompanent parçalar olarak gümrükten soktuğumuzda (yani bu bahsedilen durum gibi) bu vergiler ödenmiyor. yani baya ucuza giriyor mal buraya.

    sonuç: bu vergiler fiyata çok büyük etkendir. etik olmadığı da ortadadır. sonra da "bu kart ucuz bunu alın deniliyor.

    ayrıca ucuzuda geçtik, üretildiği firmada, fabrikada birleştirmek mi daha sağlıklıdır yoksa kompanenti getirip burada bi firma tarafından birleştirmekmi?

    şimdi soruyorum bu kartın neresi türk? türklükle alakası bile olmamasının yanında, etikle ve yasalarla de alakası yok. (hani sigmanın sahibi hep yasalardan bahsediyo ya, hemp "sahtekarlarrr, yalancılarrr, vergi kaçakçılarıııı" diyo ya, oradan yola çıkarak bu yorumları yapıyorum. (bu kişinin uzuuuun uzun yazdığı mesajlarını buradan okumanızı tavsiye ederim. orada bilgilendim epey.

    bugaboo hocam umarım üzmemişimdir, ama kaşıyınca illa, sonuç buraya varıyor. bu arada kaşıyan da ben değilim.

    sonuçta gene yazıyorum. kart eğer iyiyse, o zaman zaten tutulur. ama sadece progdvb ile, o da ayrı bir plugin gerektirerek çalışan bu kart ne kadar iyidir, onu zaman göstercek.
    dreamondan yorumları dinlediniz. herkes "mantık ve bilgi" çerçevesinde yorum yapabilir, her konuda bekleriz.




  • dreamon hocam iyi yerlere deyinmişsin.. Tebrik ederim...

    Buarada mademki kural böyle, bizde skyvision cular olarak kartımızın resimlerini yayınlayalım.. Gerçi ihtiyacı yok bizim kartımızın böyle şeylere ama.. Boş durmamak lazım..

     SKYVISIONUN  ARTILARI EKSİLERİNDEN ÇOK



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT_TeaM -- 18 Nisan 2005, 22:45:44 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.